“Ιδέες δώρων για Φωτογράφοι

Φωτογράφοι είναι δημιουργικοί στοχαστές. Εάν γνωρίζετε έναν φωτογράφο, θα έπρεπε να γνωρίζει τι πρόκειται να είναι στην εταιρεία του κάποιον που θέλει να συλλάβει κάτι, να παγώσει μια ιδέα για πάντα ή όπως λέει και η παροιμία, για να τηρήσουν ένα λεπτό και κάντε κλικ για να αντιπροσωπεύει χίλιες λέξεις. Η δημιουργικότητα δεν είναι κατ ‘ανάγκη με βάση το τι είδος της κάμερας που έχουν ή αν έχουν όλα τα σωστά εξαρτήματα για να πυροβολήσει. Αλλά οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στη σκοποβολή εξοπλισμός και αξεσουάρ είναι σίγουρα σε θέση να ανάδευσης τη φαντασία τους και τη λήψη περαιτέρω το πάθος τους για τη φωτογραφία στο επόμενο επίπεδο. Περιλαμβάνονται εδώ, είναι μερικές μεγάλες ιδέες για δώρα που σίγουρα θα σας κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές τους δημιουργικά.

Μοναδικά δώρα για Φωτογράφοι

Για λόγους ευκολίας, μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε σε μεγάλο βαθμό τις ιδέες δώρων ως εξής.

Φωτογραφικές μηχανές και αξεσουάρ
Συνδρομές και Κουπόνια
Travel Gear, Gadgets και Gizmos
Προσαρμοσμένη Δώρα

Φωτογραφικές μηχανές και αξεσουάρ

Αν νομίζετε ότι σας φίλε φωτογράφος έχει αρκετά πράγματα σε αυτή την κατηγορία και δεν θα μπορούσε να προσθέσει, ενδεχομένως, οποιαδήποτε τιμή για να του / της τεράστια συλλογή από φωτογραφικές μηχανές και εξαρτήματα, ξανασκεφτείτε το! Ένας φωτογράφος δεν μπορεί ποτέ να έχουν αρκετά από τα ακόλουθα δροσερή ουσία.

Κάμερα: Είναι σχεδόν αδύνατο ότι ένας φωτογράφος έχει όλους τους δυνατούς τύπους των καμερών αυτός / αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει, απλώς και μόνο επειδή νέες τεχνολογικές εξελίξεις εμπνέουν νεότερα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών που έπληξε την αγορά κάθε λίγους μήνες. Έτσι, μάθετε αυτά που ο φωτογράφος έχει ήδη ως μέρος του / πανοπλία του, και ένα δώρο που θα ήθελαν να βάλουν τα χέρια τους επάνω. Αν ο φίλος σας είναι ένας ερασιτέχνης φωτογράφος κάνει / ημέρα του από gifting μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR. Ακόμη και σε DSLRs υπάρχουν δύο ποικιλίες δηλαδή., Full Frame και κάμερες αισθητήρα καλλιεργειών. Αν φίλε σας έχει ένα, δώρο του ο άλλος! Αν θέλετε να πάτε λίγο εύκολο για την τσέπη σας, μπορείτε να δώρο ένα συμπαγές σημείο-και-βλαστών ή μια φωτογραφική μηχανή μιας χρήσεως. Ακόμα και ένας επαγγελματίας θα ήθελε να έχει ένα συμπαγές, αλλά φανταστική κάμερα για να φέρει γύρω για να συλλάβει εύκολα / την εργασία του, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.
Φακοί και φίλτρα: Ειδικά σε περιπτώσεις φωτογραφικές μηχανές DSLR, οι φακοί είναι πιο ακριβό συστατικό της, κάποιες, αρκετές φορές ακριβότερο από ό, τι την ίδια την κάμερα. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της κανονικής, ευρυγώνιο, τηλεφακό zoom και φακούς. Αν ο φίλος σας ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για ένα φακό που είναι εξωφρενικά ακριβό, μπορείτε να νοικιάσετε ακόμη και για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τα καλύμματα των φακών, επίσης, κάνει για τα μεγάλα δώρα. Φίλτρα συμβάλει στην εξάλειψη των αντανακλάσεων, μεγαλύτερη αντίθεση και λεπτομέρεια των πυροβολισμών και επίσης να αποτρέψει τους φακούς από το να γδαρμένο ή σκόνη.
Camera Kit Καθαρισμού: High-end φωτογραφικές μηχανές χρειάζονται πολύ τρυφερή φροντίδα για τους αισθητήρες και τους φακούς και στο σώμα της μηχανής, καθώς και. Καθαρισμός κιτ είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία των τιμών. Επιχρίσματα αισθητήρα και φακό στυλό είναι διαθέσιμα σε μορφή μίας χρήσης. Δεν υπάρχει τρόπος ένας φωτογράφος δεν χρειάζεται αυτά!
Υποβρύχια Υπόθεση: Αυτό είναι ένα ακόμη δροσερό must-have! Η υποβρύχια θήκη φωτογραφικής μηχανής μπορεί να μετατρέψει ένα κανονικό κάμερα σε ένα αδιάβροχο ένας από ακριβώς ολίσθηση της μηχανής σε αυτό και το σφράγισμα. Με περισσότερες περιπτώσεις, όλες οι λειτουργίες της κάμερας θα είναι προσβάσιμες από έξω από την υπόθεση. Ο φωτογράφος μπορεί να πάρει εύκολα υποβρύχιες φωτογραφίες ή πυροβολούν χωρίς ανησυχία για τις παραλίες ή κοντά σε υδάτινα σώματα (βρύσες, ρυάκια, κ.λπ.)
Ευέλικτη / Μαγνητικά Τρίποδο: Ευέλικτη τρίποδες είναι διαφορετική από την παραδοσιακή τρίποδα για κάμερες στο ότι, δεν έχουν πλήρως ρυθμιζόμενα πόδια ότι ο φωτογράφος μπορεί να τυλίξει γύρω από οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως ένα κλαδί δέντρου ή σε ένα βράχο με μεγάλη ευκολία. Η μαγνητική τρίποδες είναι παρόμοια, αλλά, επιπλέον, έχουν μαγνητική πόδια που αρπάζουν για σταθερά και μπορεί να πάρει το βάρος των βαρέων φωτογραφικές μηχανές, καθώς και. Αυτό το καταπληκτικό προϊόν θα είναι σαν να έχει ένα μικρό πλήρωμα κάμερα σε σετ ταξιδίου (οι μικρότεροι μπορούν να χωρέσουν σε μία τσέπη!).
Κάρτες μνήμης και Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι: Αυτές οι συσκευές αποθήκευσης μνήμης είναι για την αποθήκευση πολύτιμα κλικ του φωτογράφου και λήψη υψηλής ταχύτητας μεταφορά σε έναν υπολογιστή και μπορούν ακόμη και να συνδεθεί σε μια τηλεόραση. Ένας άλλος τύπος του εξαρτήματος, ένας φωτογράφος δεν μπορεί ποτέ να έχουν αρκετά, αυτό το δώρο θα είναι ένα ασφαλές στοίχημα.
Υποθέσεις, Kits και Straps: Θήκες για φωτογραφικές μηχανές και αξεσουάρ κιτ είναι πάντα χρήσιμο σε μια φωτογράφος. Ζώνες παρέχουν μια σταθερή λαβή για τις κάμερες και να βοηθήσει στη σταθερή στόχος του φωτογράφου. Φακός περιπτώσεις κρατήσει πολύτιμα φακούς ασφαλές από τη σκόνη και τις γρατσουνιές.
Φουσκωτό Photo Studio: Για τους επαγγελματίες φωτογράφους που θέλουν να έχουν ένα ελεγχόμενο περιβάλλον για τα γυρίσματα, ένα φωτογραφικό στούντιο φουσκωτό ή περίπτερο είναι ακριβώς το πράγμα που χρειάζεστε. Μοιάζει με ένα μεγάλο φουσκωμένο μπαλόνι και είναι πολύ βολικό να φέρει γύρω και εύκολο να δημιουργηθεί.

Βιβλία, Θαλάσσια Σπορ και Κουπόνια

Κάθε φωτογράφος θέλει να εμπνέεται όχι μόνο από αυτό που συλλαμβάνει, αλλά από το έργο των άλλων φωτογράφων. Μπορείτε να δώρο έναν φωτογράφο με μια βιογραφία ή μια συλλογή από τα καλύτερα έργα του / αγαπημένο του φωτογράφου της. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε σε φίλο σας / το αγαπημένο του περιοδικό της φωτογραφίας ή σε απευθείας σύνδεση φωτογραφία λογαριασμό φιλοξενίας, όπου αυτός / αυτή μπορεί να μοιράζονται φωτογραφίες και να αλληλεπιδράσετε με άλλους λάτρεις της φωτογραφίας. Θα μπορούσατε επίσης δώρο ένα κουπόνι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά οποιοδήποτε στοιχείο σχετίζεται με φωτογραφικές μηχανές και τη φωτογραφία.

Travel Gear, Gadgets και Gizmos

Υπάρχουν πολλά είδη αυτής της κατηγορίας που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως ένα must-have για τους φωτογράφους και ως μεγάλες ιδέες δώρο για τις γιορτές. Κάντε την επιλογή σας από τα παρακάτω techno gadgets και τα αλιευτικά εργαλεία.

Δορυφορική Messenger / Μονάδα GPS: Ένας αγγελιοφόρος δορυφόρου είναι μια προσωπική συσκευή εντοπισμού, ιδιαίτερα χρήσιμο για τους φωτογράφους ταξίδια. Αυτό το δροσερό gizmo μπορεί να είναι μια ζωή, παρακολουθεί την τοποθεσία σας για διασώστες σε περίπτωση που χαθείτε στην έρημο ή στην έρημο. Μια μονάδα GPS, από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να περιέχει χάρτες που παρέχουν οδηγίες, πληροφορίες για την κίνηση, Οι θέσεις των σταθμών καυσίμων, κλπ. Κάθε φωτογράφος ταξίδια θα ήθελαν να έχουν ένα από αυτά τα συμπαγή εργαλεία πλοήγησης ως μέρος των εργαλείων ταξιδιού τους!
Πολυλειτουργική ρολόι: Ένα ρολόι πολλαπλών λειτουργιών, όπως υποδηλώνει το όνομα, εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς. Οι περισσότεροι κατάλληλη για φωτογράφηση τοπίων και τα ταξίδια, αυτό το κομψό ρολόι παρέχει πληροφορίες σχετικά κατεύθυνσης φως του ήλιου και προβλέπει τις συνθήκες φωτός ημέρας σε εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο και έχει επίσης μια ενσωματωμένη λειτουργία GPS. Αδιάβροχη μοντέλα είναι επίσης διαθέσιμα για αυτό το χρήσιμο εργαλείο.
Smartphone: Hunt για smartphones με ενσωματωμένο GPS λειτουργίες, ένα εύχρηστο αριθμομηχανή κάμερα και προηγμένες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορεί είτε να κατεβάσει ή να έρχεται φορτωμένο στο τηλέφωνο. Θα σας χαλάσουν για την επιλογή στα σίγουρα!
Οι προβολείς και προβολείς: Μια που λειτουργούν με μπαταρία, ελαφρύ προβολέα ή ένα συμπαγές φώτα της δημοσιότητας είναι μεγάλη αγοράζει δώρο για έναν φωτογράφο.
Κορνίζες και άλμπουμ: Κορνίζες φωτογραφιών που είναι επί παραγγελία ή χειροποίητα ή δροσερό ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών και άλμπουμ ποτέ να βγουν έξω από τη μόδα ως δώρα για τους περισσότερους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των φωτογράφων. Μπορείτε να πλαισιώσει ακόμη και μια από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες που ελήφθησαν από το φίλο σας για να προσθέσει ότι η ειδική αφή της εκτίμηση για την / το έργο του.
Φακός Κούπες: Αυτά τα κάνουν για προσφιλής δώρα, καθώς είναι απίστευτα ρεαλιστική εμφάνιση αντίγραφα των high-end φακών και χρήσιμο τόσο για κρύα και ζεστά ροφήματα. Θερμός κούπες φακός είναι επίσης διαθέσιμα.

Προσαρμοσμένη Δώρα

Ενώ μπορείτε να προσαρμόσετε τα περισσότερα από τα δώρα που αναφέρονται παραπάνω με εγχάραξη το όνομα του φωτογράφου τους, αν τα χρήματα δεν είναι εμπόδιο, εδώ είναι μερικές επιλογές offbeat.

Αν ο φωτογράφος είναι κάποιος πολύ κοντά σε εσάς, θα μπορούσατε να πάρετε τον / την σε διακοπές σε ένα όμορφο νησί, την άγρια ​​ζωή θέρετρο ή ένα χιονοδρομικό κέντρο, όπου μπορεί να υπάρχουν άφθονες ευκαιρίες φωτογραφία.
Εναλλακτικά, θα μπορούσατε δώρο τον / προπληρωμένη διακοπές της σε ένα από αυτά τα μέρη ή σε οποιοδήποτε μέρος που ξέρετε ότι αυτός / αυτή έχει πάντα ήθελε να επισκεφθεί.
Θα μπορούσατε να εγγραφούν ακόμη φίλο σας για ένα σεμινάριο φωτογραφίας ή εργαστήριο.
Εάν έχετε τα υψηλού προφίλ επαφές για να πάει πραγματικά εκκεντρικό, θα μπορούσε να ξεκινήσει ο φίλος σας στα βασίλεια των παπαράτσι με την αγορά εισιτηρίων ή περάσματα σε ένα κόκκινο χαλί εκδήλωση όπου αναμένονται ορισμένες διασημότητες.

Ελπίζω οι παραπάνω καταχωρήσεις σας βοηθήσει να καταλήξουμε σε αυτό το τέλειο δώρο για έναν φωτογράφο. Όπως και στην περίπτωση του κάθε ιδέα για δώρο, το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να είναι ένα ότι ένα άτομο καλλιεργεί εδώ και αρκετά χρόνια. Ό, τι κι αν επιλέξετε, αν ταιριάζει αυτό το συναίσθημα, δεν θα πρέπει να είναι πολύ ακριβά ή σπάνια, μικρό ή μεγάλο, και ακόμη θα είναι ακριβώς το σωστό δώρο.

Ρομαντικές ιδέες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Δώρα Gag Συνταξιοδότηση
Long Δώρα απόστασης σχέση
Οικογενειακά Χριστούγεννα Ιδέες για Δώρα
Δώρα γενεθλίων για Her
Τέλειο δώρο για τον μπαμπά
Χειροποίητα δώρα γενεθλίων
Ένας Δώρα επετείου Έτος για Boyfriend
Προσιτό Δώρα Χριστουγέννων
Παρόν Ιδέες για Boyfriend
Ιδέες δώρων για το φίλο Επέτειος

Leave a Reply