Ιδέες δώρων για Her κάτω από $ 20

Gifting κάτι γυναίκα σας που είναι λιγότερο από $ 20 είναι ένα δύσκολο έργο, έτσι δεν είναι; Διαφωνώ! Αν θέλετε να κάτι δώρο, η τιμή δεν έχει σημασία, το συναίσθημα και το συναίσθημα κάνει. Μπορείτε να δώρο κάτι που δεν κοστίζει πολύ, αλλά αποδείχθηκε ότι είναι το καλύτερο δώρο που έλαβε ποτέ. Ένα μεγάλο παράδειγμα εδώ θα είναι μια ωραία γραπτή επιστολή αγάπης. Ωστόσο, πολλοί άνδρες θεωρούν ότι είναι πολύ στερεότυπο, και αυτό μας κάνει να εξερευνήσετε άλλες επιλογές. Μπορεί να έχετε συναντήσει κάποια εκπληκτικά καταρτίζονται λίστες των δώρων στην αναζήτησή σας για να βρείτε το καλύτερο, αλλά το φθηνότερο δώρο. Αν δεν έχετε άρεσε κάποια από τα δώρα που αναφέρονται σε αυτές, ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτά. Αυτές οι ιδέες δώρων είναι πραγματικά ξεχωριστό. Πρώτον, επειδή είναι το μοναδικό και το δεύτερο, γιατί θα πρέπει να λάβει κάποιες προσπάθειες που θα εντυπωσιάσει πραγματικά. Ας προχωρήσουμε με τα δώρα τώρα.

5 απλές ιδέες δώρων για να κάνει ευτυχισμένη

Γεύμα + Βίντεο
Τώρα έρχεται εδώ ένα δώρο που σίγουρα θα λιώσει την καρδιά της σε μια στιγμή. Συλλέξτε όλες τις φωτογραφίες που έχετε από τους δυο σας και να κάνει μια παρουσίαση τους. Αν έχετε ήδη κάποια βίντεο, μπορείτε να βάλετε κάποια από αυτά πολύ. Με τη βοήθεια κάποιου λογισμικού λήψης ταινία, μπορείτε να κάνετε μια ταινία 5-10 λεπτά από τον εαυτό σας. Εμφάνιση της αυτή την ταινία κατά τη διάρκεια μια ξεχωριστή βραδιά, όπου έχετε μαγειρεμένα για εκείνη, καθώς και. Θυμηθείτε, μια ημέρα αξίζει να ζει και να θυμόμαστε δεν είναι μια εύκολη δώρο για να δώσει ή να λάβει.

Βιβλία + Ταινίες
Έχετε σκεφτεί ποτέ gifting κάποιος βιβλία; Πολλές φορές, έτσι δεν είναι; Ωστόσο, έχετε ποτέ σκεφτεί αυτού του συνδυασμού; Έχουμε τόσα πολλά κλασικά βιβλία που έχουν μετατραπεί σε λαμπρή ταινίες σήμερα ότι μπορείτε εύκολα να δώρο τα δύο της από αυτά τα combos. Μερικά παραδείγματα είναι μεγάλη Κυρίου του JRR Tolkien of the Rings και αν αυτή είναι μια ρομαντική, Cecelia Ahern του PS Σε αγαπώ.

T-Shirts + ψευδώνυμα
Θα πρέπει να τηρούνται πολλά ψευδώνυμα για κάθε άλλο, έτσι δεν είναι; Τι θα λέγατε για gifting τρία πουκάμισα της σε διάφορα χρώματα με ένα ψευδώνυμο για κάθε; Μπορείτε να αποφασίσει τον αριθμό των nicknames, ανάλογα με την τιμή που χρειάζεται για να εκτυπώσετε ένα πουκάμισο. Ωστόσο, αυτό είναι σίγουρα μια από τις πιο ρομαντικές ιδέες δώρο, δεν νομίζετε; Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε πουκάμισα που αναφέρω κάτι που αξίζει να τη διατήρηση ως μνήμη.

Κοσμήματα Junk + Organizer Κοσμήματα
Gifting κάτι της ότι πραγματικά δεν θα περιμένουμε είναι μια μεγάλη ιδέα, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να δώρο ένα κουτί γεμάτο κοσμήματα σκουπίδια που έρχεται πολύ φθηνά. Σε $ 20, θα έχετε μια πολύ καλή ποσότητα. Αν θέλετε να προσθέσετε στο δώρο, μπορείτε πραγματικά να κάνει ένα σπιτικό διοργανωτής κοσμήματα, τα οποία μπορούν να γίνουν σε μια μέρα. Αν όχι, μπορείτε να περικόψει το κόσμημα και να αγοράσει ο διοργανωτής της. Μην ξεχάσετε να πάρετε τα αγαπημένα της χρώματα και τα αγαπημένα της κοσμήματα σε πάρα πολύ.

Πορτραίτο + ενδυμασία
Εάν είστε καλοί με τα σκίτσα σας, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα πορτρέτο της φίλης σας ως έκπληξη. Το πορτρέτο δεν θα είναι μια έκπληξη, αλλά σας θέλω να επιστήσω σίγουρα θα είναι ένα. Δώρο της ένα όμορφο φόρεμα που μπορεί να φορέσει, ενώ είστε σε αυτό. Αυτό θα είναι μια μεγάλη στιγμή για τους δυο σας. Θα έχετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο, όπως το θέμα για το πάθος σας και αυτή με τη σειρά της θα πάρει το προϊόν της προσπάθειας. Αν δεν είστε και τόσο καλά με το σχέδιο, μπορείτε να ζητήσετε έναν καλλιτέχνη να το κάνει για σας σε $ 20.

Τώρα που ξέρετε αυτές τις ιδέες δώρων για εκείνη κάτω από $ 20, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην περίπτωσή σας το καλύτερο. Πάνω από ένα χρονικό διάστημα, μπορείτε ίσως δώρο της όλα αυτά. Δεν θα αγαπούν αυτή όλες τις ιδέες που αναφέρονται παραπάνω; Όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι ποτέ για την τιμή, αλλά για την αίσθηση που βάζετε σε με αυτό το δώρο. Δεν είναι όλα στη ζωή έρχεται σε μια τιμή, έτσι δεν είναι;!

Θέματα Επέτειος Με Έτος
1 Έτος Δώρα επετείου
Cool δώρα για το φίλο
Ιδέες δώρων για τους ασθενείς με καρκίνο
Δώρα γενεθλίων
Σπιτική κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 50
Μοναδικά δώρα Σπιτική
Δώρα ανακούφιση από το στρες
Δωρεάν δώρα Χριστουγέννων για οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα
Πώς να κάνει τα Χριστουγεννιάτικα δώρα

Leave a Reply