Ιδέες δώρων επετείου για τη γυναίκα

Το μυαλό μιας γυναίκας είναι τόσο περίπλοκο όπως το περιεχόμενο της τσάντας της? Ακόμα και όταν φτάσετε στο κάτω μέρος του, υπάρχει πάντα κάτι στο κάτω μέρος για να σας εκπλήξει! – Billy Connelly.

Το να είσαι γυναίκα, είμαι εξουσιοδοτημένος από τη φύση για να εγγυηθώ για αυτό το γεγονός. Ναι, είμαστε προσκολλημένοι και bafflingly κτητικός κάθε μικρό πράγμα στη ζωή μας. Είτε πρόκειται για μια τακτική παραμάνα, η οποία είναι μια αναγκαιότητα, ή ένα μαντήλι αρωματισμένο με άρωμα σύζυγό μας, θα θέλαμε να μας φέρει τον κόσμο γύρω μας με. Bottom-line, τα συναισθήματα κυριαρχούν σχολές μας. Ακόμη και σε θέματα εξαιρετικής σοβαρότητας, είμαστε συναισθηματικά ρεαλιστική. Μικρή σημασία χειρονομίες πολλά για εμάς. Στην αγάπη, μια γυναίκα που καλλιεργεί και συντηρεί την παραμικρή πράγματα που μπορεί να φαίνεται ασήμαντο για ένα κανονικό μάτι. Αλλά για να της είναι μια μνήμη παγώσει στο χρόνο, ανεκτίμητη και αναντικατάστατη. Έτσι, όταν ψάχνετε για ιδέες επετείου για τη σύζυγό σας, να κρατήσει όλα αυτά τα πράγματα στο μυαλό. Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές που θα επιταχύνει τη διαδικασία επιλογής δώρο για τη σύζυγό σας.

Επέτειος δώρα για τη γυναίκα σας δεν θα πρέπει να είναι ένα βάρος ή μια τυπική ευθύνη για σας. Για να κάνετε τη γυναίκα σας να αισθανθεί ειδική πρέπει να είναι κάτι που θέλετε να κάνετε από μέσα. Το κάνετε μια χειρονομία αγάπης και όχι μια επιφανειακή τελετουργία πρέπει να ακολουθούνται υποχρεωτικά.
Προγραμματίσει εκ των προτέρων. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χρόνο όχι μόνο να εξερευνήσουν νέες ιδέες δώρων επετείου για τη σύζυγό σας, αλλά και σας επιτρέπουν να δώσετε την προσωπική συστροφή.
Να είστε προσεκτικοί με ό, τι αναφέρει η σύζυγός σας ακόμα και αδιάφορα. Εκτός από σας κάνει ένα ιδανικό άντρα, αυτό θα επιτρέψει σε σας για να καταλάβετε αν υπάρχει κάτι που η γυναίκα σας έχει λαχτάρα για τον τελευταίο καιρό.
Προσθέστε αυτό το προσωπικό στοιχείο σε ό, τι έχετε ολοκληρώσει την. Καταλάβετε ότι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι το μέρος σας στο δώρο επετείου ότι θα αγαπάμε για πάντα. Οι προσπάθειές σας να κάνει ειδική ημέρα της είναι αυτό που θα μείνει μαζί της για πάντα.
Χρήματα μπορεί μερικές φορές να είναι ένα εμπόδιο, αλλά μπορείτε να πάτε πάντα το απλό αλλά ιδιαίτερο τρόπο. Ένα φιλί κάθε ώρα για την επέτειό σας, δεν θα κοστίσει μια δεκάρα, αλλά θα την κάνει να αναβλύζουν παρ ‘όλα αυτά. Καταλάβετε ότι «τα πράγματα με στυλ» δεν είναι συνώνυμη με «πλούσιο». Επίσης, μην γκρινιάζετε για τα χρήματα για ό, τι κάνετε εκείνη την ημέρα. Οι γυναίκες είναι ευαίσθητα. Μπορεί να μην σημαίνει να την πειράξεις, αλλά αυτή θα μπορούσε να αρχίσει να κατηγορούμε τις προσδοκίες της πίσω από την υπερβολή.
Τέλος, και πιο σημαντικό, να θυμάστε ότι είναι υποτιθέμενο για να είναι μια πιο αγαπημένες ημέρα για σας, πάρα πολύ. Έτσι, ασχοληθείτε με όλες τις απολαύσεις και τις αισθήσεις χαρούμενη που θέλετε αγαπημένη σας να αισθανθεί. Καταλάβετε ότι σας πειράζει πολλά για τη γυναίκα σας, ώστε να μην στερήσει από τον εαυτό σας με ένα φύσημα.

Από τη στιγμή που έχετε συμπεριλάβει κάποιες από αυτές τις συμβουλές στην προσέγγισή σας μισό μάχη σας θα πρέπει να κερδίσει. Τώρα ας δούμε πώς μπορείτε να πάρετε μέσα από το υπόλοιπο. Παρακάτω είναι μερικές κλασικές και μοναδικές ιδέες δώρων για τις γυναίκες για να φωτίζει μέχρι την ειδική ημέρα σας.

Ιδέες δώρων επετείου γάμου για την κυρά

Αφήστε μια σημείωση: Γράψτε γλυκό τίποτα για μικρό πολύχρωμο chits από χαρτί και αφήστε το σε χώρους σε όλο το σπίτι. Για παράδειγμα, αφήνει ένα σημείωμα στο βάζο του καφέ, ώστε να ανακαλύπτει το πρώτο πράγμα το πρωί. Διανείμετε τα chits με τρόπο ώστε να τρέχει μέσα τους όλη την ημέρα. Γι ‘αυτό κράτα το πρόγραμμά της στο μυαλό. Επίσης, μπορείτε να κόψετε τα chits έξω σε σχήματα πράγματα που μπορεί να ήταν αναπόσπαστα μέρη της ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή σας. Για παράδειγμα, αν είχε απάνω σ ‘αυτήν σε μια βιβλιοθήκη για πρώτη φορά, κόψτε ένα βιβλίο σε σχήμα παιδάκι. Αν εσείς αγαπάτε βλέποντας αστέρι-μαζί τη νύχτα κάνει τότε ένα αστέρι σε σχήμα παιδάκι και ούτω καθεξής.

Δώστε γραφείο a miss: Πάρτε την ημέρα μακριά από την εργασία και να περάσουν την ημέρα μαζί. Εσωτερικούς χώρους ή σε εξωτερικούς χώρους είναι η επιλογή σας. Κάντε τα πράγματα εσείς οι δύο έχουν να κάνουν προγραμματισμό για πολύ καιρό, αλλά δεν θα μπορούσε να οφείλεται σε καθημερινά προβλήματα. Πηγαίνετε χορό, μαγειρέψτε μαζί, δίνουν ο ένας στον άλλο μασάζ ή απλά να καθίσετε σε ένα χώρο κρατώντας σφιχτά ο ένας τον άλλον! Αλλά είναι με κάθε άλλη. Η παρουσία σας θα είναι ένα πολύ άνετο ρομαντικό δώρο για εκείνη.

Κάντε τον εαυτό σας είναι: Δημιουργία κάτι από τον εαυτό σας, αντί να αγοράζουν αυτό. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε. Κάντε την κάρτα με σχέδια από όλα τα πράγματα που έχουν σημασία για εσάς ή ένα κολάζ από τα πιο πολύτιμα φωτογραφίες, παγώσει στο χρόνο. Μπορείτε ακόμη και να ψήνουν μια τούρτα της, κάνει τα κεριά της με μηνύματα όπως μπορείτε να ανάβει τη ζωή μου … χαραγμένο πάνω του ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια φωτογραφία κορνίζα με μια φωτογραφία από το δικό της, που όταν δεν το είχα προσέξει. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να κάνετε ένα σκίτσο από το δικό της και τοποθετήστε το στο πλαίσιο. Θυμηθείτε, δεν χρειάζεται να είναι μια Μονέ ή σεφ, όπως ο Curtis Aikens να κάνει αυτά τα πράγματα. Είναι η αγάπη που θα συναντήσετε. Πιστέψτε με, θα θησαυρό που στραβά πούλια αντί να επικρίνει το!

Αγαπημένα, αγαπημένα παντού: Γεμίστε κάθε γωνιά και γωνιά του σπιτιού με τα αγαπημένα της συζύγου σας. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δώρα επετείου για τη γυναίκα. Τοποθετήστε το κελάρι με τα αγαπημένα της munchies, γεμίστε το ψυγείο με το αγαπημένο grub και τα ποτά της, να πάρει τα αγαπημένα της λουλούδια για κάθε γλάστρα, drape όλα τα σεντόνια, κουρτίνες και μαξιλαροθήκες με αποχρώσεις από το αγαπημένο χρώμα της και γεμίστε την μπανιέρα με το αγαπημένο αποστάγματα λουτρό της. Εμπρός λοιπόν, περιποιηθείτε τον πλήρη της στο.

Tech-συστροφή: Αν η γυναίκα σας είναι λάτρης των gadgets, στη συνέχεια να προσπαθήσει να πάρει κάτι της που έχει μια σύνδεση με κάτι άλλο αγαπά. Για παράδειγμα, αν αυτή είναι ένας άπληστος αναγνώστης, στη συνέχεια να πάρει την ψηφιακή βιβλιοθήκη φορτώθηκε με όλα τα αγαπημένα του χρόνου της. Αν αυτή είναι σε μουσική, ένα i-pod με όλα τα αγαπημένα τραγούδια της θα είναι ένα σίγουρο χτύπημα πυροβολισμό. Αν αυτή είναι σε άσκηση τότε εξοπλισμό γυμναστικής μαζί με εργαλεία γυμναστήριο στο πλέον προτιμώμενη χρώμα της θα κάνει για πολύ προσεκτική δώρα. Δώρο επετείου, στη θέση του, θα δείχνουν επίσης ότι νοιάζεστε γι ‘αυτήν και γνωρίζουν τα πάντα για τα πάθη της.

Η ώρα Εξαέρωση: Οι γυναίκες είναι σε μεγάλο βαθμό συναισθηματική. Φυσικά πολύ λίγα πράγματα που μας επηρεάζουν πολύ βαθιά. Μπορεί να υπάρχουν πολύ μικρά πράγματα που κρατούν στο ροκάνισμα μας για πολύ καιρό χωρίς κανένα έξοδο. Ακόμα κι αν δεν μπορεί να το αφήσει να δείχνουν έξω, ο κόμπος παραμένει παρ ‘όλα αυτά. Έτσι, σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα, να καθίσει κάτω και να της ζητήσω να σας πω για όλα αυτά τα γεγονότα, όταν θα μπορούσε να βλάψει την κατά λάθος. Άνεση της και να ακούσει της έξω. Οι γυναίκες πληγωθεί πολύ άσχημα όταν δεν τους επιτρέπεται να τελειώσει σε θέματα της καρδιάς. Θα πρέπει να το δείτε για τον εαυτό σας ότι από τη στιγμή που έχει εξαερωθεί πλήρως σπλήνα του, ποτέ δεν θα αφήσει η σκέψη την ενοχλεί πάλι. Ωστόσο, δεν παίρνουν επικριτικό ή ανυπόμονος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θυμηθείτε, τα θέματα της ψυχής δεν ακολουθούν τη λογική, όπως ακριβώς και άνευ όρων αγάπη της για σας. Έτσι, δεν υποστηρίζουν. Απλά κρατήστε το χέρι της και να ακούσουν. Σφραγίστε την ώρα με ένα φιλί και θα δεις τις θεραπευτικές δυνάμεις του αφιέρωσε ώρες ακαριαία.

Οι γυναίκες αγαπούν το κόσμημα: Είτε πρόκειται για χρυσό, ασήμι ή διαμάντια, κοσμήματα είναι ακαταμάχητη για τις γυναίκες. Όπως είναι γνωστό, τραγουδιέται από Μονρόε του 1953 σε μουσική άντρες προτιμούν τις Blonds, διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού …. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά υπάρχουν, δεν εκνευρίζομαι. Μπορείτε πάντα να αγοράσετε κάτι σε χρυσό ή ασήμι. Αλλά το κάνουν ξεχωριστό. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε την μια γοητεία βραχιόλι με λίγο μπιχλιμπίδια που έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους δυο σας. Σαν ένα μικρό τρένο, για το πρώτο τρένο που πήρε μαζί ή ένα μικροσκοπικό κομμάτι τυρί που η ίδια δεν μπορεί να κάνει χωρίς. Μπορείτε επίσης να της δώσει ένα κρεμαστό κόσμημα ή ένα δαχτυλίδι με τα αρχικά των ονομάτων σας περίπλοκα περιπλέκονται μαζί.

Έτσι, μπορείτε να δείτε ιδέες για δώρα δεν είναι δύσκολο να έρθουν κοντά. Αλλά πώς να το παρουσιάσει, κάνει όλη τη διαφορά. Επιπλέον, ως σύζυγος, θα πρέπει να προσέξουμε για να κάνουμε το παραπάνω βήμα, αν ψάχνετε για το τέλειο πρώτο δώρο επετείου για την αγάπη σας.

1ο έτος Δώρα επετείου για τη γυναίκα

Πιστεύεται ότι το 1ο έτος δώρο επετείου σας θα πρέπει να περιλαμβάνει το χαρτί. Έτσι, εδώ είναι τα πράγματα που μπορείτε να πάτε για:
Τα κλασικά γράμματα billet doux-ή αγάπη εμπίπτουν μερικές από τις καλύτερες ιδέες δώρων μία επέτειο. Και πάλι, δεν απαιτείται Σαίξπηρ, μόνο τα αληθινά συναισθήματά σας με δικά σας λόγια. Θα το έκανε όταν την ημερομηνία, έτσι δεν είναι; Έτσι, τι μπορεί να σας κρατήσει από γράφοντας ένα γράμμα αγάπης τώρα; Επίσης, μπορείτε να συνδέσετε όλες τις προηγούμενες επιστολές σας αγάπη, γραμμένο στο άλλο, μαζί και voila! Να είστε βέβαιος να δείτε αυτό το νοσταλγικό δάκρυ να φθάσουν στο μάγουλό της.
Πως οι διαστάσεις του μια φωτογραφία των δυο σας μαζί μειωθεί και κρατήστε το στην τσάντα της για να την ανακαλύψετε αργότερα.
Κάντε της ένα λεύκωμα με οτιδήποτε σχετίζεται με τους δύο από σας ως ζευγάρι. Θα μπορούσε να περιλαμβάνει φωτογραφίες, στοιχεία της περιόδου φλερτ σας, συμπάθειες και αντιπάθειες και ό, τι άλλο θέλετε να περιέχει.
Δώστε τα εισιτήρια της για τις διακοπές των ονείρων της, σε ένα διακοσμημένο φάκελο. Τώρα υπάρχει χαρτί και πολλά άλλα!
Πάρτε της μια γιγαντιαία σοκολάτα με ένα ειδικά κατασκευασμένο χαρτί περιτυλίγματος γύρω από αυτό, με την εικόνα και το όνομά της.
Η πιο κλισέ δώρο χαρτί που δεν βγαίνει ποτέ του ύφους, δώρο ένα ρομαντικό βιβλίο. Μπορείτε να πάρετε την ακριβώς στη διάθεση για κάποια αταξία στο κρεβάτι!

Ελπίζω από τώρα, έχετε μερικά από το άγχος σπασμένο, με τη βοήθεια των παραπάνω ιδέες για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Είτε πρόκειται για 1-έτος ή 50-year ιδέες δώρων επετείου για τη σύζυγό σας, ελάτε πίσω για αναφορά και να ενσωματώσει κάποια από αυτά αργότερα. Είστε υποχρεωμένος να ευχαριστήσει τη γυναίκα σας σίγουρα. Πίστεψέ με, όταν πρόκειται για εμάς τις γυναίκες, μπορείτε να αγγίξετε μια χορδή με την απλούστερη της ειλικρινούς χειρονομίες.

Σπιτική ιδέες δώρων Δάσκαλος
Ασημένια Δώρα επετείου
Δώρα Hostess
Χριστουγεννιάτικο δώρο Ideas 2012
Εξατομικευμένα δώρα μωρών
80η Ιδέες δώρων γενεθλίων
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου
Καλή Δώρα γενεθλίων για τη μαμά
20ο δώρο γαμήλιας επετείου
Κορυφαία δώρα Χριστούγεννα 2012
Πρώτα δώρα επετείου

Leave a Reply