Ιδέες δώρων κηπουρικής

Όταν πρόκειται να δώσει τα δώρα σε κάποιον, μία από τις καλύτερες ιδέες είναι να δώσει κάτι που το άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει. Φυσικά, διακοσμητικά κομμάτια, αναμνηστικά και άλλα εκλεκτά δώρα είναι πολύ μεγάλη, αλλά όταν κάποιος δώρο κάτι που πάντα ήθελε ή κάτι που θα τους πείτε ότι έχετε κατανοήσει τους αρκετά για να γνωρίζουμε ποια είναι τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά τους, αισθάνονται περισσότερων ειδικών . Έτσι, αν γνωρίζετε κάποιον που είναι χόμπι είναι η κηπουρική, τότε εδώ είναι μερικές ιδέες για δώρα κηπουρικής που μπορείτε να δοκιμάσετε, για ειδικές περιπτώσεις, ή ακόμα και ακριβώς έτσι.

Παρελκόμενα:
Κηπουρική αξεσουάρ είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για ένα δώρο κηπουρικής. Μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε κατάστημα κηπουρική, και να πάρει από αξεσουάρ, όπως σημάδια ναυπηγείων, οι ετικέτες των φυτών, πάσσαλοι κήπο, κήπο σημάδια, μικρά αγάλματα κήπου και στολίδια, άλλα διακόσμηση κήπου, πέτρες εξωραϊσμού, κουδούνια κήπο, μικρά ειδώλια κήπου, φώτα κήπου, μικρό υπαίθριο καθίσματα, μικρά γλυπτά κήπο, κλπ. Ως δώρο κηπουρικής για μια γυναίκα, μπορείτε να την βοηθήσει να accessorize με υψηλής ποιότητας γάντια κηπουρικής, κηπουρική καπέλα, ποδιές κηπουρική, κασκόλ, μπότες, κ.α.

Εργαλεία
Μια άλλη καλή ιδέα για δώρο κηπουρική είναι ένα σετ εργαλείων κηπουρικής. Καλή ποιότητα εργαλεία κήπου και εξοπλισμός μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη διατήρηση ενός ανθισμένο κήπο. Και το άτομο θα πρέπει να ευχαριστήσω για αυτό. Έτσι, πηγαίνετε στο πλησιέστερο κατάστημα υλικού, και να πάρει τα εργαλεία κηπουρικής, όπως ψαλίδια κηπουρική, ένα υψηλής ταχύτητας μηχανή του γκαζόν, ένα ανθεκτικό ηλεκτρική τσουγκράνα, καθαριστές υδρορροή, κλπ. Υπάρχουν διάφοροι τύποι των εργαλείων, όπως εργαλεία κοπής, εργαλεία καθαρισμού, μηχανοποιημένες εργαλεία, εργαλεία χειρός, κλπ. Μπορείτε να δώσετε κάποια από αυτές. Ή, αν θέλετε να είναι πραγματικά ξεχωριστό, τότε το κυνήγι γύρω για τα παλαιά εργαλεία κηπουρικής, και το δώρο τους! Το βλέμμα στο πρόσωπο του ατόμου, όταν το χέρι του ή της το γλύκισμα καλάθι θα είναι ανεκτίμητο!

διαμ. 2.0
Με το υλικό κήπο, εννοούμε όλα τα πράγματα που πηγαίνει στην πραγματική διαδικασία της κηπουρικής. Όσον αφορά gifting αυτά αφορά, μπορείτε να αρέσει τα πράγματα δώρο:
Κεραμικά δοχεία
Καλή ποιότητα των σπόρων προς σπορά
Υψηλής ποιότητας λιπάσματα για συγκεκριμένα φυτά
Χώμα
Ποτιστήρια
Νερό σπρέι
Mulching υλικό
Οι βλαστοί ή τα μοσχεύματα του φυτού για τον πολλαπλασιασμό
LED φώτα για την εσωτερική κηπουρική
Γλάστρες με φυτά
Βιολογικά παρασιτοκτόνα
Μη ηλεκτρικός εξοπλισμός για την κηπουρική

Άλλα
Εκτός από τα δώρα που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχουν κάποια άλλα δώρα που μπορεί ή δεν μπορεί να πέσει μέσα στις παραπάνω κατηγορίες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους λάτρεις κηπουρική όμως.

Μπορείτε να δώσετε το πρόσωπο, ένα εξατομικευμένο σύνολο χαριτωμένο και κομψό ρούχα κηπουρική. Μια ολόκληρη ομάδα, πλήρης, με ένα καπέλο για τους άνδρες, και ένα φόρεμα με ένα φουλάρι για τις γυναίκες.
Ή, μπορείτε να έχετε όλα τα εργαλεία, χαραγμένα με το όνομά του ή τα αρχικά.
Μια άλλη μεγάλη ιδέα, είναι τα βιβλία κηπουρικής ή DVD, που περιστρέφεται γύρω από το είδος της κηπουρικής ότι το άτομο ενδιαφέρει
Αν είστε εντελώς σε μια απώλεια, ή δεν είναι πραγματικά σίγουρος για το αν το πρόσωπο που θα ήθελε το δώρο, τότε μπορείτε επίσης να επιλέξουν για μια δωροεπιταγή από ένα από τα καλύτερα φυτώρια στην πόλη ή την πόλη σας.
Μπορείτε επίσης να κανονίσετε μια ολόκληρη ημέρα για να επισκεφθείτε κάποια από τα καλύτερα κήπους και κηπευτικά expos ότι η πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για σας!
Θα μπορούσε επίσης να έχει μια έκπληξη προγραμματιστεί για το πρόσωπο, όπου θα μεριμνήσει για διάφορα άτομα που ενδιαφέρονται για την κηπουρική να έρθει και να δείτε στον κήπο του φίλου σας, όπως μια έκθεση του είδους.

Εκεί το έχετε. Μερικά από τα καλύτερα δώρα κηπουρικής για να δώσει ένα άτομο που έχει ένα πάθος για τα χόρτα! Έτσι, προχωρήστε και πάρτε gifting! Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να είναι το ένα να προσθέσω ότι η τελευταία πινελιά κομψότητας σε ένα ήδη όμορφο κήπο!

Πρώτα δώρα επετείου
Ιδέες δώρων γενεθλίων για το φίλο σας
Νεογέννητο μωρό καλάθια δώρων Gourmet
80α δώρα γενεθλίων
Εξατομικευμένη Δώρα για τα παιδιά
Μεγάλη Δώρα για γυναίκες άνω των 40
Ανταλλαγή Δώρων Παιχνίδια
Καλή δώρα Χριστουγέννων για ένα φίλο
Ιδέες δώρων γενεθλίων για Sister
Ιδέες καλάθι δώρων ταινία
Ρομαντικό δώρα για τον άντρα

Leave a Reply