Ιδέες δώρων Money Tree

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου καλούμαστε σε να γιορτάσουμε και να μοιράζονται την ευτυχία και τις χαρές της οικογένειας και των φίλων μας. Πρέπει να παρακολουθήσουν τα γενέθλια, επετείους, γάμους και άλλα τέτοια μέρη. Αγορές για το ιδανικό δώρο για τέτοιες περιπτώσεις, όμως, μπορεί να είναι κουραστική. Αρκετές φορές, καταλήγουμε επιλέγοντας ένα δώρο σε μια βιασύνη. Άλλες φορές, επιλέγουμε ένα δώρο halfheartedly επειδή είμαστε πάρα πολύ συγκεχυμένη. Υπέροχες παραπέμπουν δώρο ιδέες μας σε αυτούς τους χρόνους. Χρήματα δέντρο μπορεί να είναι προικισμένος με τους κοντινούς και αγαπημένοι μας στις επετείους, πάρτι αποφοίτησης, ντους μωρών, τα νυφικά ντους ή σε γάμους. Χρήματα δώρο δέντρο είναι ένα μοναδικό δώρο που μπορεί να δημιουργηθεί στο σπίτι. Αυτό θα καταστήσει ένα εξατομικευμένο δώρο και μια πολύτιμη ένα επίσης. Στις παραγράφους που ακολουθούν θα επικεντρωθεί σε κάποιες ιδέες για δώρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αυτό το υπέροχο δώρο από τον εαυτό σας.

Πώς να κάνει ένα δώρο δέντρο χρήματα;

Χρήματα δώρο δέντρο μπορεί να θεωρηθεί για εκείνα τα ζευγάρια που είναι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν χρειάζεται καμία παραδοσιακή συντηρητική ή δώρα. Αν ήταν να επιλέξετε ένα δώρο για τα ζευγάρια γιορτάζει την 50ή επέτειο του γάμου τους, θα είναι μια δύσκολη επιλογή να κάνουν, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται ένα μπλέντερ ή μια τοστιέρα πια. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρήματα δέντρο είναι το ιδανικό δώρο. Αυτό είναι επίσης ένα τέλειο δώρο για το γάμο για τα ζευγάρια που θα ξεκινήσει μόλις τη ζωή τους μαζί. Οι φοιτητές που έχουν μόλις αποφοιτήσει μπορεί επίσης να είναι προικισμένος με ένα δέντρο χρήματα. Δεδομένου παρακάτω είναι τα βήματα του κάνοντας ένα δέντρο χρήματα στο σπίτι.

Για να κάνετε ένα δώρο δέντρο χρήματα, πάρτε ένα μικρό υποκατάστημα περίπου δύο μέτρα σε ύψος. Βεβαιωθείτε ότι έχει πολλά μικρά κλαδιά να παραδώσει τα χρήματα από. Εναλλακτικά, χρησιμοποιώντας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για δέντρο χρήματα είναι επίσης μία από τις μεγάλες ιδέες δώρων χρήματα δέντρο.
Αν θέλετε να κάνετε το δέντρο με τον κλάδο, θα πρέπει να πάρετε ένα δοχείο και γεμίστε το με παχύ ασβεστοκονίαμα. Κολλήστε το υποκατάστημα κατ ‘ευθείαν στο γύψο και να επιτρέψει το υποκατάστημα και το γύψο για να ρυθμίσετε τη διάρκεια της νύχτας. Εάν χρησιμοποιείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο για το δέντρο χρήματα, τότε μπορείτε να βάλετε είτε επάνω στο πόδι της ή θα μπορούσατε απλά να κολλήσει σε μια κατσαρόλα πολύ. Αντί για ένα απλό δοχείο ή ένα περίπτερο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά αγγεία τα οποία είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, όπως το δέντρο κάτοχος δώρο χρήματα.
Το επόμενο βήμα είναι να αποκρύψει το γύψο. Μπορείτε να το κάνετε με την κάλυψη επάνω με γκαζόν και πεύκα φύλλα για να φανεί φυσικό. Αλλιώς, μπορείτε να το καλύψει με βρύα ή φύλλα πάρα πολύ. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι ‘αυτό για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο περίπτερο.
Το επόμενο βήμα είναι να «αυξηθεί το φύλλα» πάνω στο δέντρο. Γι ‘αυτό θα χρειαστεί τα χρήματα σε λογαριασμούς. Συνδέστε αυτά τα νομοσχέδια για τα μικρά κλαδιά του δέντρου με τη βοήθεια ενός συνδετήρα. Βάλτε αυτά τα νομοσχέδια ή «φύλλα», με έναν ελκυστικό τρόπο.
Μπορείτε να προσθέσετε άλλες διακοσμήσεις επίσης, το οποίο θα συμπληρώσει τα χρήματα. Ενισχύστε την ομορφιά του δέντρου με την προσθήκη ευχετήριες κάρτες και γράφοντας μικρά ποιήματα τους.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για δώρα χρήματα δέντρο και μπορείτε να σκεφτείτε από διαφορετικούς τρόπους για να διακοσμήσετε το δέντρο χρήματα για τη δική σας. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα.

Γάμος – Για έναν γάμο, μπορείτε να επιλέξετε ένα λευκό δοχείο ή χρήματα κάτοχος δώρο δέντρο ή ένα δοχείο που να ταιριάζει με τα θέματα του γάμου και τα χρώματα. Μπορείτε να διακοσμήσετε το δέντρο με τις πολύχρωμες κορδέλες που συμπληρώνουν τα λουλούδια του γάμου και τα κεντρικά τεμάχια. Μπορείτε να γράψετε τα ονόματα του ζευγαριού για την κατσαρόλα σε μια όμορφη γραμματοσειρά. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε διακοσμήσεις ζευγάρι για να διακοσμήσετε το δέντρο.
Γενέθλια – Το δοχείο κρατώντας το δέντρο χρήματα μπορούν να καλυφθούν σε ένα πολύχρωμο χαρτί περιτυλίγματος. Η εργασία αυτή μπορεί να συμπληρώνει το θέμα γενέθλια, αν υπάρχουν. Το δέντρο μπορεί να είναι διακοσμημένα με τα μεγαλώνουν φωτογραφίες του προσώπου. Πολύχρωμες κορδέλες και κρεπ χαρτί μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά του δέντρου.
Αποφοίτηση – Χρησιμοποιώντας φωτογραφίες των φίλων που μεγαλώνουν μαζί, όλα αυτά τα χρόνια το σχολείο είναι μια μεγάλη ιδέα δέντρο χρήματα. Αυτό θα κάνει το δέντρο πολύ πολύτιμη και ένα στοχαστικό δώρο.
Επέτειος – Εκτός από τις φωτογραφίες από διάφορες επετείους μαζί, το δέντρο μπορεί να είναι διακοσμημένα με τεχνητή βέρες. Φωτογραφίες από τα παιδιά και τα εγγόνια προσθέτει επίσης στη γοητεία δώρο επετείου.
Ντους σουίτα – Διακοσμήσεις ιδέες δώρων για τα χρήματα δέντρο για τα νυφικά ντους περιλαμβάνουν μικρά εισαγωγικά γραμμένο σε ευχετήριες κάρτες.
Ντους μωρών – Για ιδέες δώρων ντους μωρών, το δέντρο χρήματα μπορεί να είναι διακοσμημένα με μικρά παιχνίδια και τα πράγματα γίνονται από χαρτί mache.

Μπορείτε να κάνετε το δώρο δέντρο χρήματος, σύμφωνα με το γούστο του προσώπου στο οποίο είστε το gifting. Είναι ένα τέλειο δώρο που δεν είναι μόνο προσωπική, αλλά είναι επίσης δημιουργική. Έτσι, να πάρει τη μετάβαση και να δημιουργήσουν ένα υπέροχο δέντρο χρήματα με αυτές τις ιδέες να παρουσιάσουν ένα όμορφο δώρο σε άτομα με ειδικές σας που θα το αγαπάμε τόσο πολύ όπως και εσείς.

Δώρα για τη μαμά για να είναι
Χαριτωμένο Inexpensive ιδέες δώρων
Δώρα για ασθενείς με καρκίνο
Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για τη φίλη
Δωρεάν δώρα Χριστουγέννων για οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα
Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες Exchange
Συνταξιοδότηση Δώρα για τον μπαμπά
2 δώρων επετείου Έτος
Σπιτική δώρα για φίλους
Καλή δώρα Χριστουγέννων για ένα φίλο
Καλάθια δώρων Συλλυπητήρια

Leave a Reply