Ιδέες Λεύκωμα Συνταξιοδότηση

Μπορείτε περνούν την παιδική ηλικία σας, μελετώντας σκληρά, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε μια δουλειά που θα σας επιτρέψει να πάρετε ό, τι θέλετε, και στη συνέχεια να περάσετε την ενήλικη ζωή σας με ανυπομονησία την ημέρα που θα συνταξιοδοτηθούν από τη μωρολογία της εργασίας. Οι απλές χαρές του να είναι σε θέση να κοιμάται αργά και να μην ανησυχείτε για να πάρει κάπου στην ώρα τους, δεν ανησυχούν για τις προθεσμίες, ή το αφεντικό σας ουρλιάζοντας κάτω από το τηλέφωνο? Όλα αυτά είναι πράγματα που έρχονται σε σας, μαζί με τη συνταξιοδότηση. Αλλά μπορείτε ακόμα να κοιτάξουμε πίσω στις ημέρες εργασίας σας με αγάπη. Αν σε κάποιον φίλο σας και να φροντίζετε για την ημερομηνία πλησιάζει τους από τη συνταξιοδότηση, τότε μπορείτε να σχεδιάζετε ένα κόμμα συνταξιοδότησης για αυτούς. Στο πάρτι, ένα πράγμα που μπορείτε να τα δώσει είναι ένα λεύκωμα με όλες τις μνήμες της επαγγελματικής τους ζωής. Σας δίνουμε μερικές ιδέες που θα κάνουν τη χειρονομία πραγματικά αξέχαστη.

Ιδέες για λευκώματα Συνταξιοδότηση

Όπως και με κάθε έργο scrapbooking, υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που θα πρέπει να έχετε κατά νου, ενώ κάνοντας ένα λεύκωμα συνταξιοδότησης. Να θυμάστε ότι αυτό το βιβλίο είναι μια συλλογή από τις αναμνήσεις που δείχνουν το τέλος της ζωής του έργου. Ενώ είναι σημαντικό να γιορτάσουμε τις αναμνήσεις από τα πράγματα που έχουν συμβεί, είναι επίσης σημαντικό να γιορτάσει αυτά τα πράγματα ότι το άτομο με ανυπομονησία να. Λεύκωμα ιδέες θα διαφέρουν ανάλογα με τη σχέση σας με το πρόσωπο.

Για Δάσκαλος σας

Κατά τον σχεδιασμό ένα λεύκωμα για τον καθηγητή σας που πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν, υπάρχουν πολλές ιδέες σχεδίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να επιτραπεί η εμφάνιση του λευκώματος είναι μια αντανάκλαση του υποκειμένου που αυτός / αυτή που χρησιμοποιείται για να διδάξει. Ως εκ τούτου, αν ο δάσκαλός σας ήταν ένας καθηγητής χημείας, τότε τα σύνορα του λευκώματος θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν δοκιμαστικούς σωλήνες, ποτήρια, κλπ. Το λεύκωμα μπορεί να έχει φωτογραφίες από το δάσκαλο κατά τη διάρκεια των ετών με διαφορετικές παρτίδες που έχουν περάσει από το σχολείο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με πρώην μαθητές και να τους ζητήσει να στείλει προσωπικά μηνύματα σχετικά με το πώς αυτός ή αυτή έχει εμπνευστεί από τον καθηγητή σας. Μπορείτε επίσης να έχετε μηνύματα από σήμερα οι μαθητές και οι συνεργάτες του στο σχολείο.

Για Συνεργάτη σας

Αν το λεύκωμα γίνεται για έναν συνάδελφο ο οποίος συνταξιοδοτείται, τότε θα δοθεί έμφαση περισσότερο σε επαγγελματικά επιτεύγματα, αλλά ο σχεδιασμός του λευκώματος μπορεί να αντανακλά τα συμφέροντα του ατόμου. Εάν ο συνάδελφός σας είναι ένας έντονος αναγνώστη, αφήστε το λεύκωμα για να μιμηθούν το θέμα του αγαπημένου του βιβλίου του. Αν μπόουλινγκ είναι μέχρι το σοκάκι του, αφήστε αυτό να είναι το κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε αστεία εισαγωγικά για συνταξιοδότηση και φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις γραφείου. Έχετε μηνύματα από πρώην και νυν αφεντικά και τους συναδέλφους. Μια άλλη δροσερή ιδέα θα ήταν να δημιουργηθεί μια αίθουσα του ρεκόρ φήμη για όλα τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα.

Για το γονέα σας

Μερικές φορές συνταξιοδότηση μπορεί να είναι μια φρικτή στιγμή για τους γονείς. Με τα παιδιά τους ήδη έξω από το σπίτι και την επαγγελματική ζωή τους πλησιάζει στο τέλος της, μπορεί συχνά να είναι η αιτία της κατάθλιψης. Ένα λεύκωμα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσουμε τη συνταξιοδότησή τους. Δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα στο λεύκωμα του πώς η ζωή σας είναι συνυφασμένη με το δικό τους και πώς τα προσωπικά τους επιτεύγματα αντικατοπτρίζεται στην ευτυχία σας. Έχετε φωτογραφίες από διάφορα ταξίδια γραφείο που μπορεί να έχετε κάνει με τον γονέα σας ή απλώς φωτογραφίες της μητρικής σας με τον συνάδελφό τους. Επίσης, περιλαμβάνουν μηνύματα από φίλους και μέλη της οικογένειας που ήταν παρόντες μέσα από το ταξίδι.

Για τον εαυτό σας

Έτσι είστε συνταξιοδοτούνται και θέλετε να δημιουργήσετε κάτι ιδιαίτερο για τον εαυτό σας; Λοιπόν, ποιος δεν θα αγαπούν την ιδέα. Εάν δημιουργείτε ένα λεύκωμα συνταξιοδότησης για τον εαυτό σας, τότε υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βιβλίο των αναμνήσεων του ό, τι πιάνει το μάτι σας. Θέλετε να αναπολώ τις μέρες σας στη δουλειά και θέλετε να επιστρέψετε στις αναμνήσεις έχετε από ολόκληρη τη ζωή σας; Μπορείτε να ζητήσετε από τους φίλους, τους συναδέλφους σας, και τα μέλη της οικογένειας να γράψετε ό, τι σκέφτονται για σας. Προσθέστε φωτογραφίες και εισαγωγικά στο λεύκωμα.

Αν έχετε ένα κόμμα συνταξιοδότησης, τότε υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί επίσης να συμπεριληφθεί στο λεύκωμα, όπως ένα αντίγραφο του επισκέπτη λίστα με τις υπογραφές όλων των επισκεπτών σε αυτό, φωτογραφίες από τις διακοσμήσεις του κόμματος, σημειώσεις του συγχαρητήρια , κλπ. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Βάλτε τη δημιουργικότητά σας να χρησιμοποιήσετε και εσείς θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει καμία έλλειψη των ιδεών.

Inexpensive Περαστικά Δώρα
Φτηνές δώρα γενεθλίων για τους άνδρες
Εξατομικευμένη Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον
Κάνοντας Κουτιά Σκιά και Πλαίσια
Ιδέες Μπουκέτο Cookie
Ιδέες δώρων για Her κάτω από $ 20
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για εφήβους
Δώρα επετείου 25ης
Ιδέες Μπουκέτο Candy
Δώρα για Έφηβες
Εξατομικευμένη Δώρα για τους άνδρες

Leave a Reply