Ιδέες Box Σκιά

Μια κλειστή θήκη σχεδιασμένη κατά τρόπο που προστατεύει διακοσμητικά αντικείμενα, εικόνες ή αντικείμενα τοποθετούνται στο εσωτερικό του, έχει ονομαστεί ως κουτί σκιά. Οι Στρατιωτικές κουτιά σκιά συνταξιοδότησης έχουν παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί ως δώρα για τους συνταξιούχους του προσωπικού του στρατού. Αυτά τα κουτιά περιέχουν μετάλλια και βραβεία κέρδισε όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής του σταδιοδρομίας. Υπάρχουν πολλές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε αυτά τα πλαίσια κάνει. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά.

Κάποιος μπορεί να έρθει με πολλές ιδέες και χρησιμοποιούν πολλά διαφορετικά υλικά που διατίθενται στο σπίτι. Παλιά νομίσματα, φωτογραφίες, γράμματα, κλπ. και πολλά τέτοια στοιχεία έρχονται σε πρακτικό για το έργο διακόσμηση. Τα στοιχεία που συλλέγονται κατά τη στιγμή του ταξιδιού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσουν τα κουτιά σκιά? Ταχυδρομικές κάρτες, κουτιά αγώνα, παλιούς χάρτες, αναμνηστικά, αποκόμματα εισιτηρίων, κλπ. είναι τα παραδείγματα από αυτά τα στοιχεία. Οι λάτρεις των σπορ μπορούν να κάνουν χρήση των σφαιρών, κάρτες σκορ, εισιτήρια για το παιχνίδι, φυλλάδια, τρόπαια, κορδέλες, κουτιά κλπ. Σκιά μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε κατάλληλο ορθογώνιο ή τετράγωνο κουτί. Ωστόσο, κουτιά από χαρτόνι είναι μια στιγμιαία επιλογή οποιουδήποτε λόγω σχεδιαστή με την ευκολία με την οποία τα κιβώτια μπορούν να διακινούνται και κόβονται σύμφωνα με τις ανάγκες των σχεδιαστών. Είναι αναγκαίο να προστατευθούν αυτά τα πλαίσια από ακτίνες του ήλιου. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι οι ακτίνες του ήλιου μπορεί να προκαλέσει το χρώμα των αντικειμένων τοποθετούνται σε κουτιά σκιά να ξεθωριάζει.

Εποχιακές μεταβολές
Δημιουργώντας ένα κουτί σκιά με τις εποχές, όπως το θέμα του είναι μια καλή ιδέα για να γίνουν ελκυστικές. Ένα κουτί με σκιά άνοιξη ως θέμα του θα πρέπει να εξετάσουμε πολύχρωμο και φωτεινό. Μια ποικιλία των χρωμάτων και πολυάριθμες αποχρώσεις τους μπορούν να ενσωματωθούν στη διαδικασία του σχεδιασμού. Κάποιος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία να εκθέσουν τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο περιβάλλον, όταν ένας μεταβάσεις σε άλλες σεζόν.

Άγρια ζωή
Ζωικά θέματα είναι πολύ δημοφιλής, ιδιαίτερα μεταξύ των παιδιών. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα ζώα και πουλιά για τα σχέδιά σας σκιά κουτί. Φυσικά ενδιαιτήματα των ζώων αυτών και κρυψώνες τους, όπως λαγούμια ή λημέρια μπορεί να απεικονίζεται μέσα από σχέδια κουτί. Απεικόνιση των ζώων του δάσους, τη θαλάσσια ζωή, τα ζώα της ερήμου, κλπ. μπορούν να διεξαχθούν αποτελεσματικά μέσω των εν λόγω έργων.

Ιστορικά Γεγονότα
Διαφορετικές ιστορικά γεγονότα από το παρελθόν, εμφανίζεται μέσα από αυτά τα κουτιά σκιά. Απεικονίζοντας τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου είναι μια τέτοια ενδιαφέρουσα ιδέα να εξετάσει το ενδεχόμενο. Θα μπορούσα να σκεφτώ πολλά για την ενσωμάτωση αυτών των ιστορικών γεγονότων μέσα από κουτιά σκιά. Προετοιμασία ένα κουτί σκιά με την ιστορία ως θέμα του θα ήθελε να διεξάγει ενδελεχή έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα.

Μνήμης για διακοπές
Ένα κουτί σκιά με θέμα την ανάμνηση διακοπών μπορεί να παρουσιαστεί στους φίλους τους οποίους συναντάμε μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια διακοπών μπορεί να απεικονίζεται σε μια ανάμνηση κουτί σκιά διακοπές. Κάνοντας ένα τέτοιο κουτί σκιά είναι ένας ωραίος τρόπος για τη διατήρηση αναμνήσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιδέα για να κάνει ένα κουτί που απεικονίζει τα Χριστούγεννα διακοπές της οικογένειάς σας.

Αποφοίτηση
Το κουτί σκιά με θέμα την αποφοίτηση μπορεί να είναι διακοσμημένα σε πολλές διαφορετικές ιδέες. Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να ανανεώσει τις μνήμες των ημερών κολλεγίων μέσω αυτής της τέχνης. Σύγκληση τελετή θα μπορούσε να είναι ένα τέτοιο θέμα απεικονίζεται σε ένα κουτί σκιά.

Γενέθλια
Παρουσιάζοντας ένα κουτί σκιά με την ευκαιρία των γενεθλίων είναι μια ωραία ιδέα, η οποία προσθέτει μια προσωπική πινελιά στο δώρο. Το γεγονός ότι μπορούμε να προσαρμόσετε την εμφάνιση των δώρων που παρουσιάζονται εκπληρώνει τόσο για το δέκτη και δωρητή. Σχέδια και διακοσμήσεις πρέπει να απεικονίζουν τις γιορτές του ένα πάρτι γενεθλίων. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για την εμφάνιση τη δημιουργικότητά σας με τέτοια θέματα.

Γάμος Μνήμης
Σκιά κουτιά γίνονται με τη μορφή αναμνήσεις του γάμου μπορεί να είναι διακοσμημένα με κεριά, κορδέλες, φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής κλπ., κοσμήματα και νομίσματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για διακόσμηση. Λεπτομέρειες της γαμήλιες τελετές μπορεί να απεικονίζεται σε αυτά τα πλαίσια.

Μπορείτε να εφαρμόσετε τις δημιουργικές ιδέες σας και το σχεδιασμό των δεξιοτήτων για την προετοιμασία του κουτιά σκιά. Σύλληψη ένα συγκεκριμένο γεγονός από ένα χρονικό διάστημα και απαθανατίζοντας σε ένα κουτί σκιά είναι έτσι, μια ευχάριστη εμπειρία.

Χειροποίητα δώρα για τον μπαμπά
Κορυφαία δώρα για τον μπαμπά
Ιδέες γενεθλίων Βιβλίο Φωτογραφία
Ιδέες δώρων και Προτάσεις για το φίλο σας
Καλή δώρα για φίλους
Δημιουργικούς τρόπους για να δώσει τα χρήματα ως δώρα
Δώρα για τη μαμά
Χριστούγεννα ιδέες δώρων τροφίμων
Καλή Ρομαντικό Δώρα για τους άνδρες
Δώρα για ασθενείς με καρκίνο
Περαστικά Δώρα για τους άνδρες

Leave a Reply