Κάνοντας Κουτιά Σκιά και Πλαίσια

Κουτιά σκιά μπορεί να περιγραφεί ως κλειστούς περιπτώσεις για τη διατήρηση αντικειμένων ή αντικειμένων και είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπουν στο φως να περάσει μέσα από αυτό μόνο σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αυτό γίνεται προκειμένου να αποτραπεί άρθρα από το να υποστεί βλάβη που οφείλεται στο φως. Το στρατιωτικό προσωπικό είναι αυτοί στους οποίους πλαίσια κουτί σκιά συνήθως παρουσιάζονται κατά τη συνταξιοδότηση. Αυτοί οι στρατιωτικοί κουτιά σκιά συνταξιοδότησης εμφανίζουν τα επιτεύγματα, μετάλλια του ατόμου, κλπ. κέρδισε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της καριέρας του διάρκεια. Πλαίσια κουτί σκιά μπορεί να γίνει στο σπίτι πάρα πολύ. Είστε περίεργοι να μάθετε πώς να οικοδομήσουμε ένα κουτί σκιά και το πλαίσιο; Λοιπόν, κάνοντας κουτιά σκιά και τα πλαίσια δεν είναι καθόλου ένα δύσκολο έργο. Με τις σωστές μετρήσεις και εργαλεία έτοιμα στο χέρι, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα ένα κουτί σκιά και το πλαίσιο.

Πώς να χτίσει Κουτιά Σκιά και Πλαίσια

Απαιτείται Υλικό
Για τη λήψη κουτιά σκιά, θα απαιτήσει δύο κομμάτια από ξύλο πεύκου, χρώμα, κόντρα πλακέ, κατσαβίδι, βίδες και ένα πριόνι για να κόψει το ξύλο.

.

Το πρώτο βήμα για την οικοδόμηση σκιά πλαίσιο κουτί σας είναι να καθορίσει το μήκος και το πλάτος του πλαισίου κουτί σκιά σας. Αυτό είναι ένα απαραίτητο βήμα, καθώς αυτό θα βοηθήσει περαιτέρω τον υπολογισμό του μήκους και του πλάτους των πεύκων κομμάτια ξύλο που πρόκειται να κοπεί.
Με τον καθορισμό του πλάτους του πλαισίου, μπορείτε να πάτε τώρα για να κόψει τα κομμάτια από ξύλο πεύκου, το οποίο θα αποτελέσει το πάνω και το κάτω μέρος του πλαισίου κουτί σκιά σας.
Θα πρέπει επίσης να εξετάσει το βάθος του πλαισίου κουτί σκιά. Μπορείτε να επιλέξετε ιδανικά ένα 1:04 ή 1:06 κομμάτι από ξύλο πεύκου. Το μέγεθος αυτό όμως θα εξαρτηθεί από το βάθος του πλαισίου κουτί σκιά που σκοπεύετε να κρατήσετε, ώστε να το μετατρέψει περαιτέρω σε ένα κουτί.
Το επόμενο βήμα είναι να κοπούν τα δύο κομμάτια για να σχηματίσουν τα πλευρικά τμήματα. Το μήκος των τεμαχίων ξύλου θα είναι το ύψος του πλαισίου κουτί σκιά σας, έτσι θα πρέπει να το κόψει αναλόγως.
Περαιτέρω, προκειμένου να οικοδομηθεί το οπίσθιο τμήμα του πλαισίου, κόβεται ένα κομμάτι κοντραπλακέ, το μήκος των οποίων θα πρέπει να είναι ίσο προς το ύψος του πλαισίου και από το επισυνάψετε βιδών στερέωσης σε αυτό.
Τώρα καθορίζει τα πλευρικά τμήματα του πλαισίου στο άνω και τα κάτω μέρη του κιβωτίου.
Όλα τα κομμάτια του ξύλου θα πρέπει να είναι ακόμη σε σχήμα και μέγεθος. Αν κάποια ανομοιομορφία βρίσκεται, κόψτε το κομμάτι του ξύλου για να το φέρει στο σχήμα.
Το επόμενο βήμα είναι να ζωγραφίσει το πλαίσιο με ένα χρώμα της επιλογής σας και σκιά πλαίσιο κουτί σας είναι έτοιμο.
Τώρα, το επόμενο βήμα είναι να κάνει ένα κουτί από το πλαίσιο. Αυτό είναι πολύ απλό, όπως έχετε ήδη κάποιο βάθος στο πλαίσιο σας, έτσι ώστε να κρατήσει τα άρθρα σας σε αυτό. Ως εκ τούτου τώρα, το μόνο που χρειάζεται να οικοδομήσουμε διαμερίσματα μέσα στο πλαίσιο κουτί σκιά. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να κόψετε μικρότερα κομμάτια από ξύλο και να το επισυνάψετε στο εσωτερικό του πλαισίου και κουτί σκιά σας είναι έτοιμο.
Συνδέστε το κουτί σκιά στον τοίχο με τέτοιο τρόπο ώστε η άγκυρα θα κρατήσει σταθερά το κουτί. Εάν δεν επιθυμείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο, μπορείτε να το τοποθετήσετε σε μια θέση που κάνει το κουτί σκιά ορατή σε όλους. Εδώ, πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε η σκιά κουτί διατηρείται σε μια θέση η οποία είναι πέρα ​​από την προσιτότητα των παιδιών, όπως το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ξύλο και είναι βαρύ.

Πιστεύω, έχω απαντήσει ικανοποιητικά το ερώτημά σας για το πώς να κάνουν τα πλαίσια κουτιά σκιά »και τώρα μπορείτε να χτίσετε ένα κουτί σκιά και το πλαίσιο για τη δική σας. Σκιά κουτιά και τα πλαίσια είναι δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και υπάρχουν πολλοί έμποροι στην επιχείρηση κατασκευής και πώλησης τους. Κανονικά, σκιά κουτιά θα σας κοστίσει γύρω από μερικά δολάρια σε μερικές εκατοντάδες δολάρια! Μια άλλη επιλογή για σκιά κουτιά είναι η ομοιόμορφη προθήκη που χρησιμοποιείται για να εμφανίσει ολόκληρη την στρατιωτική στολή με τα διακριτικά. Σκιά κουτιά και τα πλαίσια μπορεί να γίνει από ξύλο ή ακόμα και από χρωματιστό χαρτί? Χρησιμεύει ως ένα καινοτόμο υποκατάστατο για ευχετήριες κάρτες και άλλες ιδέες για δώρα.Μπορείτε να έρθετε με τις ιδέες κουτί σκιά σας και να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας κάνοντας κουτιά σκιά και τα πλαίσια και δώρων τους σε κάποιο κοντά σε ένα. Θα χρησιμεύσει ως μέσο για να αγαπάμε τα επιτεύγματα στην καριέρα του και να ξαναζήσει τις πολύτιμες στιγμές της yesteryears του.

Περαστικά Δώρα
Καλή ιδέες δώρων για τον μπαμπά
Ημέρα της Μητέρας Καλάθια δώρων
Ασυνήθιστο δώρα για τα 18α γενέθλια
Δώρα επετείου για το φίλο
Δώρα Gag Συνταξιοδότηση
Συνταξιοδότηση Δώρα για τον μπαμπά
Μοναδικά Ρομαντικά δώρα για τους άνδρες
20η επέτειος παραδοσιακό δώρο
Η μητέρα της νύφης Δώρα
Ρομαντικές ιδέες δώρων γενεθλίων για τον

Leave a Reply