Καλή Δώρα γενεθλίων για Boyfriends

Είναι τα γενέθλιά του την επόμενη εβδομάδα και εξακολουθούν να έχουν συγκεχυμένη για το τι να δώρο ο φίλος σας. Ρωτάτε φίλες σας και λένε, “Ω! Απλά δώστε του μια κάρτα και θα την αγαπώ ». Ακολουθήστε τις συμβουλές τους και θα είναι στα πρόθυρα της διάλυσης πολύ σύντομα. Παιδιά, όπως ακριβώς και τα κορίτσια, αγαπά να λάβει κάτι πραγματικά καλό για τα γενέθλιά τους. Ποιος δεν κάνει; Τα δώρα είναι το κύριο πράγμα που οι άνθρωποι ανυπομονώ να την ημέρα των γενεθλίων τους και μόνο για να λάβει ένας τιποτένιος κάρτα δεν είναι κάτι που όλοι προσβλέπουμε σε. Τρέξιμο από ιδέες για να έχετε καλή δώρα γενεθλίων για τους φίλους; Εδώ είναι μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε μερικά από τα καλύτερα δώρα.

Δώρα για το φίλο σας

Δεν θα ήταν μεγάλο εάν τα γενέθλια θα ήταν απλά το χέρι μας μια λίστα για το τι ό, τι θέλει για τα γενέθλιά του; Αλλά δυστυχώς, αυτό δεν είναι ό, τι συμβαίνει και έτσι τα κορίτσια πρέπει να πάτε για τρέξιμο γύρω ψάχνουν για δώρα για τα γενέθλια του φίλου του. Εδώ είναι μια συμβουλή που μπορείτε να ακολουθήσετε? Κρατήσει ένα καλό ρολόι ως προς το τι χρειάζεται το μεγαλύτερο, αυτό που αγαπά περισσότερο και τη δουλειά σας θα είναι πολύ ευκολότερη. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές ακόμα δώρα γενεθλίων για τους φίλους που μπορείτε να ανατρέξετε όποτε τρέχετε από την ιδέα ως προς το τι να του δώσω.

Gadgets, Gadgets και Περισσότερα Gadgets
Η πρώτη ιδέα είναι κάτι που όλα τα παιδιά θα αγαπήσουν και αυτό είναι ηλεκτρονικές συσκευές ή ένα νέο κινητό ή μερικές από τις πιο πρόσφατες κονσόλες παιχνιδιών. Ανεξάρτητα από την ηλικία τους, απλά να τους δώσουμε ένα φορητό υπολογιστή ή ίσως ένα κινητό τηλέφωνο ή ένα MP3 και αυτός θα είναι περισσότερο από ευτυχείς. Κρατήστε ένα ρολόι για το οποίο το gadget που έχει eying δεδομένου ότι ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτός από κάποια χρήματα και στη συνέχεια να τον εκπλήξει με το να είναι γι ‘αυτόν.

Makeover
Εδώ είναι ιδέα για δώρο άλλου φίλου του? Ένα πλήρες makeover. Αν ο φίλος σας έχει cribbing για να πάρει ένα κούρεμα ή αν αισθάνεται ότι η πρόσφατη μόδα του είναι πολύ ξεπερασμένη, τότε πάρτε τον για ένα makeover. Πάρτε τον ένα νέο κούρεμα, ή ίσως ένα νέο χρώμα για τα μαλλιά. Παπούτσια και ρούχα είναι κάτι που ποτέ δεν θα πει όχι σε. Μπορείτε να πάρετε τον επίσης σε ένα spa και να τον πάρει ένα χαλαρωτικό μασάζ. Θα το αγαπήσετε.

Τροφίμων και Ποτών
Ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα είναι μέσα από το στομάχι του … τόσο αληθινό! Δώστε του μερικά από τα καλύτερα μαγειρευτά φαγητά και είναι όλα δικά σας. Μαγειρέψτε τον αγαπημένο του φαγητό ή να τον βγάλει στο αγαπημένο του εστιατόριο και τη θεραπεία του. Αν το μαγείρεμα στο σπίτι, στη συνέχεια να δημιουργήσει μια ρομαντική ατμόσφαιρα με κεριά και φώτα αχνά, ρομαντική μουσική να παίζει στο παρασκήνιο, σαμπάνια ή κρασί και μόλις δύο από σας.

Σπιτική δώρα
Επιλέγοντας το δώρο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να δαπανήσει ένα τεράστιο ποσό από πίσω τους. Κάτι δημιουργικό, κάτι χειροποίητο, αποτιμώνται περισσότερο από ό, τι έφερε κάτι από το κατάστημα, επειδή αυτά τα πράγματα είναι φτιαγμένα με αγάπη και σκληρή δουλειά. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από τα σπιτικά δώρα για τους φίλους, για να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτόν. Εδώ είναι μερικές δημιουργικές ιδέες δώρο γενεθλίων για το φίλο:
Ζωγραφική από τους δυο σας
Χειροποίητα κάρτα γενεθλίων (που έχει περισσότερη αξία από ό, τι ένα κατάστημα έφερε ένα)
CD με μια συλλογή του και δύο από τα αγαπημένα τραγούδια σου
Φωτογραφικό άλμπουμ από εσάς και τον
Κολάζ φωτογραφιών από τον από τις ημέρες παιδικής ηλικίας του

…. και ούτω καθεξής. Αυτές θα κάνει μερικά δροσερά δώρα για το φίλο σας.

Αυτά τα δώρα είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι ο φίλος σας θα ήθελαν να έχουν για τα γενέθλιά του. Αν έχετε ήδη κάποιες ιδέες δώρο στο μυαλό σας, μη διστάσετε να το μοιραστείτε μαζί μας ή με μερικούς από τους φίλους σας, όπως σας προκαλέσει υπάρχουν πολλοί που ψάχνουν για μερικές μοναδικές ιδέες για φίλους.

Χριστουγεννιάτικα δώρα να κάνετε στο σπίτι
Φιλική προς το περιβάλλον Δώρα
Δώρα για τη μαμά
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 25
Ιδέες δώρων γενεθλίων για τη γυναίκα
Δώρα για Έφηβες
Ιδέες Δέντρο Money
Στρατιωτική ιδέες δώρων Συνταξιοδότηση
Spa Καλάθια δώρων
Δώρο για τον μπαμπά που έχει τα πάντα
Δώρα για τα 30 γενέθλιά της

Leave a Reply