Καλή Δώρα επετείου για Boyfriends

Εσείς και ο φίλος σας πρόκειται σύντομα να γιορτάζει μια επέτειο. Τον αγαπούν και ξέρει ότι. Αλλά μπορείτε ακόμα να αισθάνονται σαν να υπάρχει κάτι δεν πάει καλά, γιατί απλά δεν μπορεί να καταλήξει σε ένα λογικό και καλό δώρο επετείου γι ‘αυτόν. Ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να δώσω κάτι, αλλά απλά πρέπει να. Για να σας βοηθήσει στην προσπάθειά σας gifting, εδώ είναι ένα άρθρο που θα blog πιάτο έξω μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για το τι μπορείτε να πάρετε το φίλο σας η επέτειος αυτή.

Μοναδικά δώρα επετείου που μπορείτε να δώσετε

Όλοι εσείς κορίτσια να ψάχνετε για το κάτι ιδιαίτερο για αγαπητός φίλος σας, εδώ είναι το κρέας! Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικά πραγματικά καινοτόμες δώρα που μπορείτε να δώσετε το φίλο σας για να δείξει πόσο πολύ τον αγαπάτε και πόσο θα σημαίνει για εσάς. Ελέγξτε τους έξω και να χρησιμοποιήσετε αυτά που σας ταιριάζουν, τον προϋπολογισμό σας και το πιο σημαντικό φίλο σας!

Καρικατούρα
Αν ο φίλος σας είναι αθλητικό αρκετά και εσείς και οι δύο μπορούν να απολαύσουν ένα καλό γέλιο με δικά σας έξοδα, τότε αυτή η ιδέα είναι τέλεια. Κάνετε κάποια έρευνα και να μάθετε κάποιες καλές καρικατούρα καλλιτέχνες στην τοποθεσία σας. Μπορείτε ακόμη και να περιηγηθείτε σε απευθείας σύνδεση ή να ελέγξετε τις εφημερίδες για να τους βρείτε. Επικοινωνήστε με κάποιον του οποίου το έργο που σας αρέσει και να ζητήσει από αυτόν να κάνει μια καρικατούρα εσείς και ο φίλος σας για την επέτειο σας. Για να γίνει αυτό, μπορείτε είτε να δώσει στον καλλιτέχνη μια φωτογραφία των δυο σας ή μπορείτε να διορθώσετε ένα ραντεβού και να του ζητήσω να κάνει ένα ζωντανό καρικατούρα. Το αποτέλεσμα θα είναι μια ξεκαρδιστική εικόνα που μπορείτε να πλαισιώσει και να δώσει στο φίλο σας να κρεμάσει στο δωμάτιό του.

Αγάπη νομίσματος
Εδώ είναι μια ενδιαφέρουσα και ρομαντική σπιτικό δώρο επετείου. Θα χρειαστείτε κάποιους πόρους για να πάρει αυτό γίνει. Θα χρειαστείτε το νόμισμα χαρτί χρώμα, ψαλίδι, στυλό, μολύβια, κόλλα, ένα πραγματικό νόμισμα κλπ. σημείωμα Τώρα, αυτό που έχετε να κάνετε είναι, χρησιμοποιώντας το πραγματικό σημείωμα για την αναφορά, θα πρέπει να μιμηθεί τα χρώματα και αποχρώσεις πάνω στο φανταχτερό χαρτί. Αντί της γραφής το ποσό στο δελτίο νόμισμα, μπορείτε να γράψετε μια συγκεκριμένη επιθυμία ότι ο φίλος σας έχει ή κάτι που πάντα ήθελε να κάνει για αυτόν. Κάντε μερικές σημειώσεις όπως αυτά και να τους δώσουμε σ ‘αυτόν για την επέτειό σας, ζητώντας του να τους εξαργυρώσετε για το «έργο» που αναφέρονται σ’ αυτό.

Limited Edition
Ο φίλος σας είναι βέβαιο ότι θα είναι παθιασμένοι με κάτι. Ένα χόμπι, μια ταινία, ένα βιβλίο, ένας συγγραφέας, ένας καλλιτέχνης, οτιδήποτε ή οποιονδήποτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, να βρείτε ποιος ή τι είναι αυτό. Στη συνέχεια, κοιτάξτε γύρω, και εννοούμε πραγματικά, πολύ σοβαρά κοιτάξουμε γύρω μας, για την παλαιότερη έκδοση του έργου του συγκεκριμένου καλλιτέχνη ή συγγραφέα. Θα μπορούσε να είναι η πρώτη έκδοση ενός βιβλίου ή ένα άλμπουμ μουσικής, μια autographed φωτογραφία ή αθλητικά αξεσουάρ από ένα άτομο σπορ, μια αφίσα ταινία του ένα all time classic, κλπ. Όποια και αν είναι, θα πρέπει να είναι αμείλικτη στην αναζήτησή σας και πρόθυμοι να δαπανήσουν κάποια σοβαρά χρήματα σε αυτό. Αυτά τα πράγματα δεν έρχονται φτηνός, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι. Αλλά μην ανησυχείτε, το βλέμμα στο πρόσωπό του όταν βλέπει το πρόβλημα που σας πήγε στο, θα είναι εντελώς αξίζει τον κόπο και περισσότερο.

A Little Bit of Everything
Αν υπάρχει ένα δώρο που έχει παρακάνει και υπερκατανάλωση, είναι αυτό. Αλλά αυτό δεν αφαιρεί την απλή ομορφιά και τη σοβαρότητα του δώρου. Πάρτε το φίλο σας μια τσάντα ή γλύκισμα καλάθι δώρων να συμπληρωθεί το χείλος με όλα από τα πιο αγαπημένα πράγματα του σε όλο τον κόσμο. Σοκολάτες, ηλεκτρονικές συσκευές, βιβλία, μουσικά CD, ταινίες DVD, κουτιά μπύρας, ποτήρια μπίρας, ρολόγια χειρός, αθλητικά αξεσουάρ, χαρτικά, κλπ. είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να βάλετε σε αυτήν την τσάντα δώρο. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι εξατομικευμένη, καθώς και. Μπορείτε να επισυνάψετε ένα μικρό σημείωμα για κάθε δώρο, λέγοντάς του τι είναι και γιατί είστε το δίνει σ ‘αυτόν. Μπορείτε να τερματίσετε την περίοδο λειτουργίας με gifting ένα μακρύ, ντεμοντέ επιστολή αγάπης προς αυτόν.

Δίνοντας ένα καλό δώρο επετείου για το φίλο σας είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα πράγματα που θα βρείτε τον εαυτό σας να κάνει. Απλά θυμηθείτε να έχετε μια πτυχή της προσωπικότητάς του ενστάλαξε στο δώρο που θα του δώσει. Αν νομίζετε ότι δεν θα ταυτιστούν με αυτό που θα τον δώσει, στη συνέχεια, εδώ είναι μια ιδέα: να μην το δώσει σε αυτόν! Αντ ‘αυτού, να του δώσω κάτι μικρό και απλό, αλλά κάτι που θα χρησιμοποιήσετε και την αγάπη! Καλή επέτειο!

Σπιτική δώρα για τον μπαμπά
Σπιτική Ιδέες δώρο για τις γιορτές
Creative Σπιτική Δώρα
Τέλειο δώρο για τη μαμά
Unisex ιδέες δώρων
Δώρα για τις έγκυες γυναίκες
2 Ιδέες δώρων επετείου
Μεγάλη Δώρα επετείου για άντρες
Χειροποίητα δώρα για τον μπαμπά
Δώρα που δίνουν Επιστροφή
Ιδέες δώρων γενεθλίων για τη μαμά

Leave a Reply