Καλή ιδέες δώρων για τον μπαμπά

Κάθε άνθρωπος μπορεί να είναι ένας πατέρας, αλλά χρειάζεται κάποιον ειδικό για να είναι ένας μπαμπάς. ~ Anne Geddes

Κάθε φορά που έχω να δώρο κάτι ο πατέρας μου, ήρθε η ώρα για τη σύγχυση και την τελευταία στιγμή αν είναι, είναι η ώρα για κάποιο πανικό και το χάος. Χρειάζεται κάτι τόσο πολύ το κυνήγι του χρόνου κάτω για τον πατέρα σας και σε τέτοιες περιπτώσεις, το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά τρομερά δώρα για τον μπαμπά σας, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν τόσα πολλά δώρα για τον μπαμπά ότι η επιλογή είναι πραγματικά δύσκολη. Μπορείτε επίσης να έχουν διαφορετική ευκαιρία να δώρο κάτι ο μπαμπάς σας και αυτά θα πρέπει να έχουμε κατά νου, έτσι δεν είναι; Μερικές φορές, σπιτικά δώρα για τον μπαμπά μπορεί να κάνει θαύματα, ενώ μερικές φορές, αγοράζοντας κάτι μοναδικό ότι ο μπαμπάς σου θέλει, φαίνεται ότι η καλύτερη επιλογή.

Αν είναι μια γενέθλια …

Ένα μέρος Έκπληξη: Ένα πάρτι γενεθλίων έκπληξη είναι πάντα μία από τις καλύτερες ιδέες δώρο για τα γενέθλια του μπαμπά, έτσι δεν είναι; Κάντε αυτό το κόμμα ένα δώρο που θα αγαπάμε για τη ζωή. Καλέστε όλους τους φίλους και τους συναδέλφους του και να του δώσει μια τεράστια έκπληξη. Πάρτε βοήθεια από τη μαμά σας για να πάρετε τις απαραίτητες επαφές και να αρχίσετε να σχεδιάζετε καλά εκ των προτέρων, ώστε να μην χάσετε κανέναν και δίνει στους ανθρώπους αρκετό χρόνο για να σχεδιάσουν τις ημέρες τους. Κάντε μια ωραία παρουσίαση όλων των πολύτιμες στιγμές στη ζωή του και να δείξει ότι το κόμμα. Ένα από τα καλύτερα δώρα γενεθλίων για τον μπαμπά, είμαι βέβαιος ότι θα κάνουν την ημέρα του!

Οι διακοπές: Μια ακόμη καταπληκτική (και λίγο ακριβό) μία, είναι ένα δώρο διακοπών για τον μπαμπά. Στείλτε τον σε διακοπές με τους φίλους του σε κάποιο μέρος που πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Εάν δεν γνωρίζετε τον τόπο, να τον ρωτήσω αδιάφορα λίγες μέρες πριν από τα γενέθλιά του. Αυτό είναι σίγουρα πρόκειται να είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα δώρα γενεθλίων για τον μπαμπά και αυτός πρόκειται να το απολαύσετε για περισσότερες ημέρες από ό, τι ένα. Πιθανώς όλη η οικογένεια μπορεί να τον συνοδεύει και να γιορτάσει τα γενέθλιά του στο επιλεγμένο προορισμό.

Αν Είναι μια επέτειος ….

Ένα πλαισιωμένο Κολάζ: Αν και οι περισσότεροι από εμάς αναζητούν ιδέες για δώρα για τη μαμά και τον μπαμπά για μια επέτειο, μερικές φορές δίνοντας τους ξεχωριστά δώρα είναι επίσης αποδεκτή και πιο εύκολο, δεδομένης της διαφοράς στις επιλογές. Για μένα, μία από τις καλές ιδέες δώρων για την περίσταση μπορεί να είναι ένα πλαισιωμένο κολάζ από φωτογραφίες των δύο. Βγάλτε τα άλμπουμ και να αρχίσει την επιλογή των φωτογραφιών, το συντομότερο δυνατό. Αν θέλετε ένα από τα σπιτικά ιδέες δώρων για τον μπαμπά, αυτό είναι. Κάνετε ένα κολάζ και να φανεί καλύτερα χρησιμοποιώντας λογισμικό επεξεργασίας. Δώρο του όλες τις αναμνήσεις του από χρόνια σε ένα ενιαίο πλαίσιο.

Ρούχα: Τα ρούχα είναι μια από τις μεγάλες ιδέες δώρων για τον μπαμπά. Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζετε να είναι και είναι καλές ιδέες δώρων για τον μπαμπά και τη μαμά και τα δύο. Οι άνδρες συνήθως δεν λαμβάνουν τις προσπάθειες για να πάει το κατάστημα για τον εαυτό τους και είναι πραγματικά χαρούμενος όταν κάποιος άλλος το κάνει για αυτούς. Πηγαίνετε για ψώνια για τον ίδιο μια μέρα (να μαμά σου μαζί) και να πάρει μερικά ωραία ρούχα που θα μπορούσε να του δώσει την απαραίτητη αλλαγή αυτή επέτειο. Μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν να πάρει τα ρούχα για τους μαζί! Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα ακριβό γραβάτα που θα είναι τόσο καλή όσο πολλά ρούχα.

Αν είναι Ημέρα του Πατέρα ….

Ένα Λεύκωμα: Βρίσκοντας δύσκολο να αναζητήσετε ένα δώρο για τον μπαμπά που έχει τα πάντα; Ένα λεύκωμα μπορεί να κάνει ό, τι δεν υπάρχει άλλο δώρο, όμως μπορεί ακριβά. Μπορεί να αγγίξει την καρδιά σου. Αυτή η Ημέρα του πατέρα του, δώρο του ένα λεύκωμα από όλες τις αναμνήσεις σας δύο είχαν μαζί. Οι φωτογραφίες, ποιήματα, μηνύματα, περιλαμβάνουν ό, τι μπορείτε. Αυτό θα είναι επίσης να αναβιώσει μερικές μεγάλες χαμένες μνήμες-. Αυτό είναι πραγματικά ένα από τα κορυφαία δώρα για τον μπαμπά, έτσι δεν είναι; Τι μπορεί να είναι καλύτερη από gifting αυτόν το δεσμό μεταξύ σας παιδιά μέσα σε ένα λεύκωμα.

Μια μέρα που πρέπει να θυμάστε: Κατά τη γνώμη μου αυτό μπορεί να είναι ένα από τα δώρα την ημέρα του πατέρα καλύτερο, αν το σχεδιάσουμε καλά. Πάρτε τον έξω για μια ταινία και ένα γεύμα και ένα δείπνο και κάποια ψώνια. Κάντε κάθε λεπτό ειδικά γι ‘αυτόν αυτή την ημέρα. Δώρο του μια ωραία κάρτα και βεβαιωθείτε, παίρνει όλη την προσοχή σήμερα. Ευχαριστώ τον για όλα όσα έχει κάνει για σένα. Κάντε το ειδικό γράφοντας όλα αυτά γι ‘αυτόν. Αυτή είναι μία από αυτές τις καλές ιδέες δώρων για τον μπαμπά, όπου μπορείτε αφιερώσει όλη την ημέρα για τον του είδους. Αυτό όχι μόνο θα τον κάνει πολύ ευτυχισμένο, αλλά θα δείξει επίσης τις προσπάθειες που παίρνετε για να τον κάνει να αισθανθεί αυτόν τον τρόπο.

Αν είναι ένα φεστιβάλ ….

Ένα στυλό: Αν είναι Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά, μπορείτε να δώρο ένα ειδικό στυλό έκδοση για τον μπαμπά σας. Πρόκειται να απαιτεί μία κάθε μέρα, έτσι δεν είναι; Κάθε φορά που το χρησιμοποιεί, ότι πρόκειται να γίνει υπενθύμιση από εσάς. Ειδική στυλό έκδοση είναι όχι μόνο το μοναδικό, αλλά είναι επίσης προορίζονται για περιπτώσεις σαν κι αυτές. Αυτό είναι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα δώρα και θα μπορούσε να σας κοστίσει λίγο περισσότερο, αλλά τότε αυτές οι γιορτές έρχονται μόνο μια φορά το χρόνο και χρειάζεται αυτό το είδος της προσοχής, δεν είναι; Για μένα, αυτό βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων 5 σε τα καλύτερα δώρα για τον μπαμπά για κάθε περίσταση.

Ένα σετ CD: Φεστιβάλ, όπως τα Χριστούγεννα είναι φορές, όταν οι άνθρωποι ξοδεύουν πολύ χρόνο στο σπίτι με την οικογένεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, gifting μια σειρά από CD με αγαπημένες ταινίες του είναι πραγματικά μια καλή ιδέα. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν αυτήν την επιλογή ως ένα από τα καλύτερα δώρα Χριστουγέννων για τον μπαμπά και τους άλλους πάρα πολύ. Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο για να κάνει μια λίστα με όλες τις αγαπημένες ταινίες του, αλλά τότε είναι καλά αξίζει τον κόπο. Από την άλλη πλευρά, αν δεν έχουν κανένα απολύτως χρόνο για να σχεδιάσουν και να αποφασίσει, μπορείτε να του δώσει μια συλλογή από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Είναι σίγουρο ότι θα θέλετε να δείτε και τις υπόλοιπες.

Τώρα που ξέρετε όλες αυτές τις καλές ιδέες δώρων για τον μπαμπά, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε δώρο του μόνο το καλύτερο. Συνήθως έχουμε την τάση να πάρει πολλά πράγματα για τις μητέρες μας. Αυτές οι περιπτώσεις μας δίνουν την ευκαιρία να πραγματικά δώρο κάτι πατέρες μας θέλουν και κάτι που θα τους κάνουν ευτυχισμένους. Την επόμενη φορά που κάποιο από κοντά αυτές τις μέρες, επιλέξτε ένα από αυτά τα καλά δώρα για τον μπαμπά και κάνουν την ημέρα του! Αυτός θα είναι ενθουσιασμένος που λαμβάνει οποιοδήποτε από τα παραπάνω δώρα από εσάς. Και αυτό είναι που θέλουμε έτσι δεν είναι;

Ιδέες δώρων για Έφηβες
Crafts Ημέρα του Πατέρα
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 40
Μάθετε να κάνετε καλάθια δώρων
Χριστούγεννα ιδέες δώρων Οικογένεια
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 25
Τι να αγοράσετε κάποιον που έχει τα πάντα
Η μητέρα της νύφης Δώρα
Όλη την οικογένεια τα Χριστούγεννα ιδέες δώρων
Σπιτική δώρα για τις γυναίκες
Δημιουργικές Ρομαντικό Ιδέες για Δώρα

Leave a Reply