Καλή Ρομαντικό Δώρα για τους άνδρες

Επιλέγοντας ένα δώρο ήταν πάντα ένα συγκεχυμένο έργο για όλους μας. Επιπλέον, η εύρεση ενός δώρου για τους άνδρες μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολη και σκληρή. Ακόμα μια ευκαιρία και για άλλη μια φορά θα είναι σύντομες ιδέες για το τι να δώρο το άτομό σας, έτσι δεν είναι; Τότε τι κάνεις, λαμβάνοντας συμβουλές από τους φίλους σας; Λοιπόν, που μπορεί να μην βοηθήσει, όπως δεν είναι καθόλου διατεθειμένοι να δώρο τριαντάφυλλα ή κάρτες αυτή τη φορά! Εδώ είναι μερικές ιδέες για το καλό ρομαντικά δώρα για τους άνδρες που μπορείτε να επιλέξετε, και να κάνει ότι την ξεχωριστή ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή για αυτόν.

Ρομαντικό Δώρα για Παιδιά

Προγραμματίστε μια έκπληξη
Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω ότι οι άνδρες αγαπούν εκπλήξεις όσο οι γυναίκες. Γιατί λοιπόν να μην σχεδιάσουν ένα ρομαντικό έκπληξη γι ‘αυτόν; Λοιπόν, τι μπορεί να είναι η καλύτερη έκπληξη εντελώς εξαρτάται από την περίσταση και τα γούστα του. Και ποιος ξέρει τους περισσότερους από εσάς! Έτσι προχωρήστε και να σχεδιάσουν μια μίνι διακοπές, ένα δείπνο υπό το φως κεριών στο σπίτι, οργανώσει ένα πάρτι έκπληξη με τους παλιούς του φίλους, ένα περιπετειώδες ταξίδι (οι άνδρες είναι σίγουρο ότι θα αγαπήσετε αυτό) ή να αγοράσουν εισιτήρια για την αγαπημένη αθλητική διοργάνωση του και ετοιμαστείτε να τον εκπλήξει . Ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρεστε για τα αθλητικά γεγονότα, αν η ίδια είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα για αυτόν, γιατί δεν τον συνοδεύουν;

Πολλά δώρα
Λοιπόν, πιστέψτε με, αυτή η ιδέα είναι σίγουρο ότι θα τον εντυπωσιάσει. Αντί για την αγορά ενός μόνο ακριβό δώρο, γιατί να μην πάρει πολλά μικρά δώρα, συμπεριλαμβανομένης της καθημερινής πρώτης ανάγκης του. Έτσι, το πακέτο μπορεί να αποτελείται από τα αγαπημένα προϊόντα πρώτης ανάγκης περιποίηση του σαν κρέμα ξυρίσματος, aftershave, αφρόλουτρο, τζελ για τα μαλλιά, περιποίηση εργαλεία, αρώματα, κλπ. Αυτό θα περιλαμβάνει επίσης αξεσουάρ που χρειάζεται για να ολοκληρώσει ενδυμασία του, σαν μια ζώνη, εξατομικευμένη πορτοφόλι, κάρτα σύνολο κατόχου, καθώς και ένα στυλό. Επιπλέον, μπορείτε να δώρο του ένα ωραίο διοργανωτής γραφείο, μια εξατομικευμένη κούπα, και ένας διοργανωτής δέρμα για τη διεξαγωγή περιποίηση πρώτης ανάγκης του. Τώρα που έχετε όλα αυτά έτοιμα, να ολοκληρωθεί έως και το πακέτο μαζί δημιουργικά, και να τα τοποθετήσετε κοντά στο κρεβάτι του πριν ξυπνήσει. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε κάθε στοιχείο δώρο στη θέση του για να εκπλήξει τον βήμα-βήμα! Όπως και προϊόντα πρώτης ανάγκης μπάνιο στο μπάνιο, κρέμες ξυρίσματος, κλπ, κοντά στη λεκάνη, αξεσουάρ γραφείου στην ντουλάπα, και ούτω καθεξής …

Ταξιδιού με τους φίλους του
Ελάτε σε επαφή με τους φίλους του και να οργανώσει ένα πάρτι ή μια εκδρομή που έχουν ήδη τον προγραμματισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν έχουν σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν ένα αγώνα ή εκδήλωση μια περιπετειώδη εκδρομή σαν ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο ή οτιδήποτε άλλο, να πάρει τα περάσματα για το άτομό σας και τους φίλους του. Βεβαιωθείτε ότι δεν τον συνοδεύει και να τον αφήσει να έχουν μια υπέροχη μέρα έξω με τους φίλους του.

Σπιτική δώρα
Συλλέξτε όλες τις φωτογραφίες που έχουν καταλάβει τις ρομαντικές στιγμές που μοιράζονται και οι δύο μαζί. Έχετε το καλύτερο snap διευρυμένη. Τώρα πάρτε ένα σκοτεινό καμβά ή χοντρό χαρτί καρτών. Ξεκινήστε κάνοντας ένα κολάζ με τις καλύτερες snap κολλημένο στο κέντρο και το υπόλοιπο από τις φωτογραφίες κολλημένες γύρω από αυτό. Fix it σε ένα ωραίο πλαίσιο και τυλίξτε επάνω. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια φωτογραφία γαλακτοκομικά χρήση τέτοιων ασφαλίσει και το παρελθόν τους ανάλογα με την περίσταση. Κοσμήσει αυτά με ωραία ρομαντική ή αποσπάσματα ποιημάτων. Δεν είναι αυτό ένα μεγάλο σπιτικό ρομαντικό δώρο; Δοκιμάστε το!

Είμαι βέβαιος ότι θα επιλέξει μία ή περισσότερες ιδέες από την εν λόγω ενότητα. Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας και να σκεφτούμε διαφορετικά, να έχουν το καλύτερο κομμάτι έτοιμο για δώρο του με την ευκαιρία αυτή.

Δώρα για τον μπαμπά
25ος ιδέες δώρων επετείου
Καλή δώρα γενεθλίων
Χριστούγεννα Ιδέες για Fiance
Ονομάζοντας ένα αστέρι Μετά από Κάποιος
Μάθετε να κάνετε καλάθια δώρων
Φτηνά δώρα για το φίλο
Best Προσιτό Δώρα για τις γυναίκες
Προσιτό Δώρα Χριστουγέννων
Μοναδικές ιδέες καλάθι δώρων
Ιδέες δώρων για τα 50α γενέθλια του μπαμπά

Leave a Reply