Καλή 18η δώρα γενεθλίων

Δεν υπάρχει τίποτα αρκετά όπως ένα γιορτάζει τα δέκατα όγδοα γενέθλιά, έτσι δεν είναι; Σε πολλά μέρη του κόσμου, τα 18α γενέθλια σημαίνει ότι θα γιορτάσουμε την ενηλικίωση, καμαρώνω άδεια οδήγησής σας, και απολαύστε τη δύναμη να ψηφίσουν πάρα πολύ. Τώρα, βέβαια, κανείς δεν θέλει να εξελιχθεί, όπως μερικοί από εκείνους τους ανθρώπους που δεν θυμάμαι καν τι έκαναν για δέκατα όγδοα γενέθλιά τους, έτσι δεν είναι; Και εσείς, θέλετε να δώρο που κάποιος μια εμπειρία που μένει μαζί τους πολύ μετά τα δέκατα όγδοα γενέθλιά τους είναι πάνω. Έτσι, πηγαίνετε εδώ τις ιδέες σε κάποια πάρα πολύ καλή 18ο έτος της ηλικίας παρουσιάζει ότι μπορεί να ξεπεράσουν το αγαπημένο σας πρόσωπο με. Να ληφθεί υπόψη.

Για τα κορίτσια
Δεν υπάρχει μια σπανιότητα, επιτρέψτε μου να σας πω. Ένας έφηβος κορίτσι, που πρόκειται σύντομα να ξεκινήσουν είκοσί της, θα ήθελαν καλλυντικά και αξεσουάρ μόδας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για δώρο για τη μεγάλη μέρα. Κατ ‘αρχάς, θα μπορούσατε να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές φρουτώδες άρωμα της. Αν αυτό δεν είναι όλα, μπορείτε να συνεργαστείτε με ένα καλλυντικό προϊόν, όπως μια σειρά από χρώματα στα χείλη, βαφές νυχιών, ή ακόμα και ρουζ-ons. Αν είστε άντρας, ίσως και να ζητήσουν βοήθεια από ένα κορίτσι, φίλε! Εκτός από αυτό, αν το κορίτσι γενεθλίων είναι πολύ λάτρης των ρολογιών, τι καλύτερο από gifting ένα όμορφο ρολόι της; Γνωρίστε τις προτιμήσεις της, να κατανοήσουν τι είδους αξεσουάρ που της αρέσει να φορέσει, και στη συνέχεια να δαπανήσει χρήματα για το σωστό δώρο.

Πιστέψτε με, σε ένα πράγμα, εμείς τα κορίτσια δεν είναι πολύ υλιστική στην έκφραση και την αγάπη μας (όχι ότι δεν μας αρέσει να είναι υλιστική καθόλου). Ωστόσο, είναι απολύτως εντάξει, αν δεν μπορείτε να ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα για το κορίτσι για τα γενέθλιά της. Τα κορίτσια τα συναισθήματα και τις σκέψεις αξία, και ως εκ τούτου, αν αυτή είναι ένας αγαπητός φίλος, πολύ κοντά σε σας, τίποτα καλύτερο από gifting μια εξατομικευμένη CD της μουσικής με όλα τα αγαπημένα τραγούδια της φορτωθεί σε αυτό. Δώστε το CD ένα όμορφο όνομα, τυλίξτε το σε μια κόκκινη κορδέλα, και δώρο σε αυτήν. Αυτή θα αγαπούν χειρονομία και τις προσπάθειές σας. Επιπλέον, ένα σύντομο ταξίδι σε μια παραλία που αγαπά ή ένα οδικό ταξίδι έχει πάντα γευτεί θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα από τα καλύτερα δώρα για τα κορίτσια. Όπως 18ου δώρο γενεθλίων, θα μπορούσατε να πάρετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:
Μια τσάντα φορητού υπολογιστή
Πλένει σώματος και λοσιόν
Makeup Kit
Σκαλιστή Κοσμήματα
Hoodies Monster
Ένα χαριτωμένο φόρεμα μαύρο Li’l
DVDs
Ακουστικά
Περιοδικά μόδας
Τσάντες φασολιών

Συμβουλή: Δώρο αρκουδάκι της αρκούδες και άλλα μαλακά παιχνίδια μόνο όταν είστε σίγουροι ότι είναι μια girly κορίτσι. Τα περισσότερα κορίτσια προτιμούν πρακτικά δώρα, όπως δώρα γενεθλίων τους – κάτι που μπορούν να θέσουν σε χρήση ξανά και ξανά.

Για Guys
Μην καταλήγουν gifting ένα αφρόλουτρο ή ένα φρουτώδες άρωμα, λοσιόν για έναν άντρα, για όνομα του Θεού! Θέλω να πω, αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιδιά δεν προτιμούν συνήθως τέτοια δώρα, αλλά να είναι πάντα στην ασφαλέστερη πλευρά, γιατί να μην δώρο γενεθλίων ο τύπος ένα παιχνίδι βίντεο; Αν είναι πολύ αγαπητός σε σας, δώρο του μια κονσόλα παιχνιδιών βίντεο (Xbox 360 ή PS3). Ακόμα καλύτερα μια επιλογή είναι ένα skateboard ή ένα δροσερό κράνος ασφαλείας. Θα μπορούσατε να το accessorize σύμφωνα με την προτίμησή του αγοριού γενεθλίων, και το δώρο του αναλόγως. Επιπλέον, ένα εξατομικευμένο T-shirt με δροσερά πράγματα γραμμένο σε αυτό είναι πάντα μια μεγάλη ιδέα να τον διασκεδάσει. Ένα μπλουζάκι μπάντα Rock, ή ένα μπέιζμπολ ή ποδοσφαιρική φανέλα θα τον κάνει πολύ ευτυχισμένο. Εκτός από αυτόν, θα μπορούσατε δώρο του ένα iPod ή οποιοδήποτε άλλο MP3 player ως δώρο γενεθλίων. Οι τύποι είναι πολύ πιο ενδιαφέρονται για τεχνικά πράγματα σε σχέση με τα κορίτσια, και, ως εκ τούτου, θα μπορούσατε πάντα να πάτε για ένα gadget ως ένα δώρο για έναν άντρα.

Μήπως αυτός έχει πολλά για αξεσουάρ μόδας; Μπορείτε πάντα να πάρετε ένα ζευγάρι των αποχρώσεων και «περιτύλιγμα em up ως δώρο γενεθλίων. Αν δεν glares, ένα βραχιολάκι ή μια ζώνη από δέρμα είναι πάντα μια αξιοπρεπή ιδέα. Πρόσφατα, ήρθα σε μια πετσέτα, η οποία διασκεδάζει μου αρέσει κανένας άλλος. Θα ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη – το ένα με ‘Butt »γραμμένο σε αυτό, και το άλλο μισό είχε« πρόσωπο »γραμμένο σε αυτό. Αν βρείτε μια τέτοια πετσέτα, μην χάνετε ούτε στιγμή. Αγοράστε το τότε και εκεί, και δώρο να φαύλους φίλο σας! Μια άλλη δροσερή ιδέα για δώρο για το φίλο σας άνθρωπος θα ήταν ένα στυλό οδήγησης που δεν μοιάζει ένα. Είχα ένα στυλό οδήγησης που είναι ακριβώς ένα σχήμα από μια φέτα πίτσα, και φαίνεται πολύ δροσερό και δημιουργική. Θα μπορούσατε να τον δώρο το ίδιο. Για μερικές ακόμα ιδέες, πηγαίνει εδώ τη λίστα:
Ένα δερμάτινο πορτοφόλι
Στερεοφωνικά ακουστικά
DVD Player για Αυτοκίνητα
Hip γιλέκο
Κάρτες Μπέιζμπολ
Apple iPad (λίγο προς το high-end, όμως!)
Σχεδιαστής sneakers Converse
Ψηφιακή σπορ ρολόι
Κολύμβηση γυαλιά
Αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

Συμβουλή: Υπάρχει ένα ανεξήγητο μίσος άνδρες έχουν για βιβλία αυτοβοήθειας. ΜΗΝ δώρο του ένα βιβλίο που δίνει μια ιδέα για την αλλαγή τον εαυτό του ως άτομο. Με απλά λόγια, θα τους σβήνει.

Είναι εκπληκτικό να δούμε πώς τα κορίτσια είναι κυρίως από τη «Awww» παράγοντας, και τα παιδιά έχουν ένα πράγμα για όλους που δημιουργεί μια «σαματάς». Τώρα που είναι αυτό το δώρο σας θα πρέπει να μιλήσουμε. Του 18ου δώρο γενεθλίων μπορεί να μην στοχεύουν την ηλικία, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ παιδαριώδη, και δεν είναι πολύ ώριμη. Το κόλπο είναι να τους κάνει να αισθάνονται ότι είναι ένας ενήλικας, αλλά εξακολουθούν να έχουν σε λίγα χρόνια σε επίσημα συμπεριφέρονται ως ένας. Διαβάστε μεταξύ των γραμμών, διαβάσει ανάμεσα στις γραμμές.

Δώρα κηπουρικής
Top 10 δώρα Χριστουγέννων
Καλύτερα δώρα γενεθλίων για τον μπαμπά
Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χαριτωμένο για Boyfriend
Καλύτερα δώρα για Her
Δώρα για τους άνδρες που έχουν τα πάντα
Δώρα Hostess
Ρομαντικό δώρα για το φίλο
Φτηνές δώρα γενεθλίων
Δώρα για Έφηβες
Τι να πάρει νέο φίλο σας για τα γενέθλιά του

Leave a Reply