Καλή 20α δώρα γενεθλίων

Turning 20 είναι μια σημαντική ημέρα στη ζωή του καθενός. Είσαι τελικά έξω από εφηβεία σας και ξαφνικά φαίνεται να έχουν μια πιο συγκεκριμένη αντίληψη για τη ζωή και το τι συνεπάγεται. Είσαι ξαφνικά γνωρίζετε ότι έχετε προστατεύονται όλο αυτό τον καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να σταθεί σε δύο πόδια σας και να λάβει για ό, τι έρχεται ο τρόπος σας. Αν έχετε κάποιον κοντά σας γιορτάζει αυτό το σημαντικό γενέθλια σύντομα, τότε αυτό το άρθρο blog θα σας δώσει μερικές ιδέες για τα καλά δώρα γενεθλίων που μπορείτε να δοκιμάσετε. Είναι αρκετά ουδέτερη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε εύκολα ένα για ένα κορίτσι ή ένα αγόρι.

TV Series
Κάθε (ή σχεδόν κάθε) 20 ετών τηλεόραση ρολόγια. Αυτός ή αυτή είναι βέβαιο ότι θα έχουν ένα αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούν επαναλήψεις του. Τι εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να κάνετε είναι, να βρείτε ένα πακέτο από όλες τις εποχές του συγκεκριμένου show και να το αγοράσει για το αγόρι ή το κορίτσι γενεθλίων. Θα πρέπει να ρίξουν μέσα επειδή αυτό το δώρο δεν θα έρθει ακριβώς φθηνό. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε απευθείας σύνδεση για φανταστικές ευκαιρίες σε αυτά τα πακέτα αν και DVD. Αλλά το κάνουμε σχετικά εκ των προτέρων, έτσι ώστε να τους δώσει αρκετό χρόνο για πράγματα όπως η ναυτιλία, κλπ. Αυτός ή αυτή θα αγαπήσετε απολύτως το δώρο, μπορείτε με ασφάλεια να το λάβουμε ως δεδομένο.

Δώρο Χόμπι
Εδώ είναι μια καλή ιδέα για δώρο για κανέναν, πόσο μάλλον ένα 20 χρονών. Αυτός ή αυτή πρέπει να έχει ένα χόμπι ή κάτι που είναι παθιασμένοι με. Δώστε τους ένα δώρο που σχετίζεται με το χόμπι. Αν διαβάζει ότι αυτός ή αυτή απολαμβάνει, να πάρετε μια σειρά βιβλίο του ή το αγαπημένο βιβλίο της σειράς. Αν είναι τέχνες και βιοτεχνίες, να πάρει ένα σετ από κάτι να κάνει με το είδος της χειροτεχνίας που αυτός ή αυτή έχει. Αν είναι ζωγραφική ή το σκίτσο, να πάρει ένα βιβλίο με οδηγίες και ένα βιβλίο πρακτικών, καθώς και. Αυτή η απλή, αλλά αποτελεσματική δώρα θα δείξει τη σκέψη ότι θα τεθεί σε πάρει αυτό.

Σημασία Όνομα
Μια άλλη δημιουργική ιδέα για ένα δώρο σύντομα να είναι 20 χρονών είναι αυτό. Κάνετε κάποια έρευνα, ρωτήστε γύρω και κοιτάζω προς τα πάνω το Διαδίκτυο και μάθετε την έννοια του ονόματος του γενέθλια αγόρι ή κορίτσι. Όταν το κάνετε, να το γράψετε με τη μορφή ενός ποιήματος, αν μπορείτε, ή απλά να γράψετε μερικές γραμμές για τα θετικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το όνομα του ατόμου. Γράψτε αυτό έξω για ένα όμορφο χειροποίητο χαρτί και στη συνέχεια να το επικολλήσετε σε ένα χειροποίητο κάρτα. Βάλτε το σε ένα όμορφο φάκελο και να το δώσει σε αυτόν ή αυτήν, μαζί με ένα λουλούδι. Είναι ένα υπέροχο δώρο!

Birthstone
Μια ιδέα για δώρο που δεν βγαίνει ποτέ του ύφους είναι ένα στοιχείο δώρο να κάνει με το birthstone του ατόμου. Μάθετε ποιο είναι το birthstone του γενέθλια αγόρι ή κορίτσι είναι, και στη συνέχεια να αποφασίσει ανάλογα για το τι επιλογές έχετε. Αν είναι κορίτσι, είναι αρκετά εύκολο. Κάθε είδος του κοσμήματος, όπως σκουλαρίκια, βραχιόλια, μενταγιόν, δαχτυλίδια, καρφίτσες, κλπ. μπορεί να επιστρωμένος με το birthstone. Για ένα αγόρι, γίνεται λίγο δύσκολο. Ίσως χρειαστεί να κοιτάξουμε γύρω μας λίγο περισσότερο και να πάρει τα πράγματα όπως ένα εργαλείο γραφής επιστρωμένος, ένα χαρτοκόπτη, ένα μπρελόκ ή κάτι τέτοιο. Είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο.

Εφημερίδα γενεθλίων
Μπορείτε επίσης να κάνετε κάτι εντελώς έξω από το κουτί, όπως αυτή την ιδέα. Μπορείτε να κάνετε μια εφημερίδα του γενέθλια σε μια μορφή «τότε και τώρα». Κατ ‘αρχάς, αν μπορείτε να το διαχειριστείτε, να πάρετε μια λαβή του κάθε εφημερίδα την ημέρα που γεννήθηκε το πρόσωπο, την ακριβή ημέρα και ημερομηνία. Οι βιβλιοθήκες και τα γραφεία της εφημερίδας είναι σίγουρο ότι θα έχουν ένα αντίγραφο στα αρχεία τους. Που φροντίζει για το «τότε» μέρος. Για το «τώρα» μέρος, μπορείτε να προγραμματίσετε μια ημέρα διασκέδασης και περιλαμβάνει το σχέδιο του όλη την ημέρα στην εφημερίδα κάνει αυτό και το χέρι στο πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε ωραία φωτογραφίες του προσώπου και να εξηγήσει όλες τις δραστηριότητες που πρόκειται να λάβει χώρα – στυλ εφημερίδας. Θα είναι μια διασκεδαστική και αξέχαστη δώρο γενεθλίων για σίγουρος!

Το μυστικό πίσω από να πάρει ένα καλό δώρο γενεθλίων είναι να πάρει κάτι που δεν είναι ούτε πάρα πολύ παιδαριώδη, ούτε πολύ ώριμη. Ένα 20 ετών μπορεί σίγουρα να είναι σοφότεροι από έναν έφηβο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί σε αυτόν ή αυτήν έχει ξαφνικά εξαφανίστηκε. Έτσι, πάρτε ένα κατάλληλο δώρο και θα αγαπηθεί.

Δώρα για Boyfriends
Χριστούγεννα Ιδέες για Fiance
Σπιτική δώρα επετείου
Φτηνές δώρα Χριστουγέννων για τους άνδρες
Πράσινο Ιδέες Δώρων
Στρατιωτική Κουτιά Σκιά Συνταξιοδότηση
Νεογέννητο μωρό καλάθια δώρων Gourmet
Καλή Δώρα επετείου για Boyfriends
Cool ιδέες δώρων
40α δώρα γενεθλίων
Δώρα που δίνουν Επιστροφή

Leave a Reply