Καλύτερα δώρα για τα κορίτσια εφηβικής 2012

Αγοράζοντας ένα δώρο για ένα εφηβικό κορίτσι δεν είναι εύκολο. Ένα κορίτσι στην εφηβεία της, έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα, τις προτιμήσεις και τις επιλογές. Ωστόσο, το θέμα με αυτούς είναι ότι αυτά μπορεί να κρατήσει σχετικά με την αλλαγή κάθε δεύτερη μέρα! Ένας έφηβος είναι ακόμη στη διαδικασία της αυτο-ανακάλυψης και αναρωτιούνται τι πραγματικές ανάγκες και γούστα της στη ζωή της. Ως προληπτικό μέτρο, θα έλεγα ότι αντί να ψάχνουν για ιδέες δώρων για εκείνη, να την πάρει στην αγορά, να της πω τον προϋπολογισμό σας και αφήστε το κατάστημά της για το δικό της δώρο. Ωστόσο, αν θέλετε να εκπλήξει λίγο Missy σας, τότε εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα δώρα που οι περισσότεροι από αυτούς θα εκτιμήσουν.

Μεγάλη Δώρα για Έφηβες

Gadget
Ποιος είπε ότι δεν είναι μόνο τα παιδιά που τους αρέσει μέση μηχανές τους; Τα κορίτσια σήμερα, καθώς και έμπειρα με την τεχνολογία, όπως τους άνδρες συναδέλφους τους. Αυτό κάνει ηλεκτρονικές συσκευές, όπως MP3 players, φορητό υπολογιστή, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, συσκευές αναπαραγωγής DVD, τα καλύτερα δώρα για τα κορίτσια εφηβικής ηλικίας.

Μαθήματα Χόμπι
Εγγραφείτε τους σε μια τάξη χόμπι. Εφηβική είναι η εποχή που τα περισσότερα κορίτσια να εξερευνήσετε τα συμφέροντά τους. Αν η κοπέλα θέλει να τραγουδήσει, την εγγραφή για μια τάξη τραγούδι. Ομοίως, ο χορός, η αγγειοπλαστική, αυτοάμυνα, ενεργώντας είναι μερικές από τις άλλες κατηγορίες χόμπι που μπορείτε να κοιτάξουμε να πάρει το κορίτσι σας είναι εγγεγραμμένοι.

Εξατομικευμένη κοσμήματα
Για όσους από εσάς ψάχνουν για τα εξατομικευμένα δώρα, μια καλή ιδέα είναι να της δώσει ένα βραχιόλι ή ένα δαχτυλίδι ή ένα κρεμαστό κόσμημα με το όνομά της αναγράφεται σε αυτό. Οι έφηβοι αγαπούν τα πράγματα που ενισχύουν την ατομικότητα τους. Αυτό κάνει τέτοια δώρα ένα καυτό φαβορί με τους. Μπορείτε επίσης να κάνετε δώρο ένα σύνολο από αντισυμβατικό κοσμήματα ή τις αντίκες στυλ σκουλαρίκια και βραχιόλια. Είναι πραγματικά μοντέρνα και έφηβοι αγαπούν τους μόνο.

Λεύκωμα
Θέλετε να κάνετε τα γενέθλιά της πραγματικά ξεχωριστό; Κάντε ένα λεύκωμα γι ‘αυτήν. Συλλέξτε όλες τις καλές φωτογραφίες της, ήδη από την παιδική της ηλικία και να τις συμπεριλάβει στο λεύκωμα. Έχουν όλα τα άμεσα μέλη της οικογένειας καθώς και τους στενούς φίλους της γράψει μερικά εγκάρδια μηνύματα για αυτήν. Αυτό είναι ένα από αυτά τα δώρα που θα αγαπάμε για πάντα.

Make-up Kits
Κιτ μακιγιάζ είναι ένα από τα πιο περιζήτητα είδη δώρων για τα κορίτσια εφηβικής ηλικίας. Είναι κατά τη διάρκεια της εφηβικής τους ότι τα κορίτσια αρχίσετε να χρησιμοποιείτε καλλυντικά για πρώτη φορά. Ενώ μαθαίνουν πώς να το κάνουμε μακιγιάζ, αν προικισμένος ένα σετ μακιγιάζ με όλα τα στοιχεία, όπως eyeliner, σκιά ματιών, μάσκαρα, ίδρυμα, κραγιόν, βερνίκια νυχιών, κ.λπ. σε αυτό, είναι απλώς πρόκειται να είναι ενθουσιασμένος μετά την παραλαβή του .

Βιβλία
Εφηβική μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για κάθε κορίτσι που βιώνει τόσες πολλές σωματικές και συναισθηματικές αλλαγές στη ζωή της. Αυτή δεν είναι ακόμα ένας ενήλικας, ούτε ότι είναι ένα παιδί! Αν αυτή τη στιγμή, αυτή είναι δοθεί κάποια βιβλία αυτοβοήθειας που την καθοδηγεί στο πώς να κάνει τους στόχους στη ζωή, πώς να ασχοληθεί με τις σχέσεις, πώς να κάνει φίλους, βασικά βιβλία που διδάσκουν μαθήματα ζωής, που μπορούν να μάθουν πολλά μέσα από αυτά και να γίνει ένα καλύτερο πρόσωπο. Τα βιβλία είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα καλύτερα δώρα.

Ρούχα και αξεσουάρ
Δεδομένου ότι τα κορίτσια ήθελαν να πειραματιστούν με το τι φορούν και σχεδόν πάντα ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ένα από τα καλύτερα δώρα για αυτούς είναι να αγοράζουν ρούχα που είναι στη μόδα. Μπορείτε να κάνετε ακόμα και ένα σύνολο από ρούχα και αξεσουάρ, όπως t-shirt με εισαγωγικά, funky ζευγάρι κάλτσες, μικρό μαύρο φόρεμα, μίνι φούστα, ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια, ένα μοντέρνο ρολόι, ένα σπορ τσάντα και να το δώσει σε αυτήν.

Συνδρομές Περιοδικών
Συνδρομή Magazine είναι μια θαυμάσια ιδέα, αν το κορίτσι σας είναι σε ανάγνωση. Τα περισσότερα κορίτσια, αν όχι ένας μεγάλος οπαδός του άρθρα, σίγουρα ήθελε να ακολουθήσει τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Αγαπούν να είναι up-to-ημερομηνία και ως εκ τούτου, μια συνδρομή περιοδικό αγαπημένο εβδομαδιαία ή μηνιαία mag της μόδας θα είναι μια τρομερή ιδέα. Πίστεψέ με, θα πήγαινε μέσα από αυτά με χαρά και θα σας ευχαριστήσω όχι μια φορά, αλλά κάθε φορά που λαμβάνει αντίγραφο της.

Ιστορία Σοκολάτα
Τώρα αυτό είναι κάτι που είμαι απογοητευμένος που έχω να σας προτείνω. Φυσικά αγαπά τις σοκολάτες, και ο οποίος δεν κάνει; Στη συνέχεια, όμως, θα έλεγα ότι θα ήταν το είδος του προφανής αν δώσει σοκολάτες. Ποιος είπε ότι αγοράζετε ένα ζευγάρι των μπαρ και τυλίξτε τους; Μιλώ για ένα καλάθι δώρων σοκολάτας. Μπορείτε να δώσετε ένα θέμα, επιλέξτε ένα συνδυασμό χρωμάτων για διακόσμηση, κάνουν εξωτικά συσκευασία και la la, το καλύτερο δώρο για το καλύτερο κορίτσι είναι έτοιμο. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας!

Κάρτα Δώρων
Πιστοποιητικό είναι το καλύτερο στοίχημα σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για το δώρο. Για να είναι γενική, μπορείτε να δώσετε ένα πιστοποιητικό από το αγαπημένο εμπορικό σήμα της ρούχα του ή το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της. Το πιστοποιητικό δώρο, ή κάρτα δώρο, είναι καλύτερη από ό, τι άλλα δώρα δίνουν στον δέκτη τη δυνατότητα να αγοράσει κάτι της επιλογής της. Σε περίπτωση ανιψιά σας είναι πολύ choosy ή έχει συμπάθεια για συγκεκριμένες μάρκες ή καταστήματα, απλώς ρίχνετε μέσα στο κατάστημα, να πάρει ένα πιστοποιητικό που εκδίδεται δώρο και δείτε το χαμόγελο στο πρόσωπό της, όταν το δώσει σε αυτήν.

Άλλα μικρά δώρα, όπως εξατομικευμένες κούπες ή τα πλαίσια, τα αρώματα, το iTunes κάρτες δώρων, τα αθλητικά είδη, τα χρώματα των νυχιών, αξεσουάρ μαλλιών, κ.λπ. μπορούν επίσης να δοθεί κάποια σκέψη. Εδώ είναι ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να πάρει κάτι από τα παραπάνω ιδέες. Στο τέλος, ό, τι κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει την προσωπικότητα του κοριτσιού στο μυαλό, πριν από τον μηδενισμό στο δώρο. Εγώ είμαι επαναλαμβάνομαι, αλλά, εάν είστε ακόμα αβέβαιοι ως προς το τι πρέπει να της δώσει μια δωροεπιταγή είναι ένα ασφαλές στοίχημα!

Καλή δώρα γενεθλίων για τους φίλους
Κορυφαία δώρα Χριστούγεννα 2012
Δώρα για γυναίκες άνω των 50
Μοναδικά δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Inexpensive Δώρα Χριστουγέννων
Δώρα κηπουρικής
Καλύτερα δώρα για τους άνδρες 2012
Μεγάλη Δώρα για τον μπαμπά
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ιδέες δώρων για Αυτόν
Δώρα για Her κάτω από $ 25
Στρατιωτική ιδέες δώρων Συνταξιοδότηση

Leave a Reply