Καλύτερα δώρα για τη μαμά 2012

Δεν χρειαζόμαστε μια ευκαιρία για κάτι δώρο για τη μαμά μας, εμείς; Εκείνη ήταν εκεί για μας, γίνεται κομμάτι της, και τώρα είναι η σειρά μας να την ανταμείψει με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε. Έτσι δεν είναι; Εδώ είναι μερικές μεγάλες δώρα για τη μαμά σας ότι είστε βέβαιοι να αρέσει αμέσως. Το πιο σημαντικό, που είναι βέβαιο ότι θα αγαπήσετε κάθε ένα από αυτά. Έτσι, αυτό το έτος, κάνει μια υπόσχεση στον εαυτό σας, και να επιλύσει για να δώσει τη μητέρα σου ένα δώρο, έτσι απλά, χωρίς καμία ευκαιρία. Μην περιμένετε για την Ημέρα της Μητέρας, ή για την ημέρα μιας γυναίκας ακόμα. Απλά επιλέξτε ένα από αυτά τα δώρα, και να το παρουσιάσει σε αυτήν με τα θερμότερα των αγκαλιές και πολλά φιλιά!

Μεγάλη Δώρα για Mom

1. Πάρτε Her σε διακοπές
Ένα από τα καλύτερα δώρα για τη μαμά σας φέτος θα είναι μια διακοπές σε ένα μέρος που πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Όντας τα παιδιά της, θα πρέπει να γνωρίζουν μερικά από προορισμούς που έχει στο μυαλό του, ή τουλάχιστον το είδος της αρέσει να επισκεφθείτε. Δώστε του μια έκπληξη, και να πετάξει μακριά μαζί της, και όλη η οικογένεια. Αυτή θα είναι εκστατική για να δείτε τον προορισμό αυτή η ελπίδα να επισκεφθείτε όλα αυτά τα χρόνια. Επιπλέον, αποδεικνύεται ότι είναι μια διακοπές με την οικογένεια! Θα αυξήσει σίγουρα τις καλύτερες μέρες της ζωής της, έτσι δεν είναι;

2. Κάντε Her ένα σπίτι
Αν εργάζεστε, και σπάνια βρίσκουν το χρόνο για τους γονείς σας, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο δώρο για τη μητέρα σας. Να θυμάστε, όταν ήταν νέος, και αυτή θα εκπλαγείτε με τα νέα παιχνίδια; Made αλλαγές στο δωμάτιό σας, για να ταιριάζουν σε κάθε ηλικία; Αυτό είναι ακριβώς ό, τι πρέπει να κάνετε! Ανακαινίσετε το σπίτι της εντελώς, ή το δωμάτιό της, αν μένει μαζί σας. Γι ‘αυτό το δώρο, που θα πρέπει να προγραμματίσετε το χρόνο, και να εκτελέσει στο χρόνο πάρα πολύ. Δώστε δωμάτιο του / της σπίτι ένα πλήρες makeover. Ένα δώρο που μπορεί να αγαπάμε κάθε μέρα!

3. Της αγοράσει ένα άρωμα
Αν η μαμά σας είναι ένας ανεμιστήρας των αρωμάτων, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο δώρο για εκείνη. Ακόμη και σε gifting αρώματα, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη εθιμοτυπία. Ελέγξτε την προηγούμενη συλλογή της και να δούμε τα αρώματα που είναι λάτρης του. Επιλογή μου θα ήταν No.5 Chanel του. Αυτό είναι ένα άρωμα, η φιάλη του οποίου πωλείται κάθε 30 δευτερόλεπτα ακόμη και σήμερα. Αν δεν θέλετε να διατρέχουν τον κίνδυνο της επανάληψης το άρωμα, δώρο έναν της από την τελευταία. Γι ‘αυτούς, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα, ή αναζήτηση στο διαδίκτυο.

4 Παρουσιάστε της με ένα βιβλίο
Τα βιβλία μπορούν να είναι προικισμένος ανά πάσα στιγμή, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους, για κάθε περίσταση. Το καλύτερο πράγμα για αυτά τα λογοτεχνικά έργα είναι, μπορεί να είναι προικισμένος, ακόμη και αν έχετε μια χαμηλού προϋπολογισμού. Και πάλι, μπορείτε να ελέγξετε για αγαπημένους συγγραφείς της, ή το αγαπημένο είδος της στα μυθιστορήματα. Κάντε μια λίστα των κλασικών, και ελέγξτε για κάποιο που δεν έχει. Μπορείτε επίσης να γλιστρήσει στην ερώτηση, σε μια κανονική συζήτηση, και αυτό είναι αυτό, η εργασία σας γίνεται! Συνδρομές περιοδικό μπορεί επίσης να είναι ένα μεγάλο δώρο.

5. Κρατήστε Απασχολημένος Her
Αν η μαμά σας είναι ανώτερος, και έχει πολύ χρόνο στα χέρια της, ένα από τα καλύτερα δώρα για εκείνη θα ήταν μια ευκαιρία να συνεργαστεί με ΜΚΟ. Αναζήτηση για λίγες κοινωνίες που εργάζονται για τις προνομιούχες, ή φημισμένα ΜΚΟ ότι θα ήθελε εργάζονται με. Αυτή θα πρέπει να κάνει κάποια μεγάλη δουλειά, και σίγουρα θα είναι ευχαριστημένοι με αυτό. Μια άλλη επιλογή είναι να δώρο την ιδιότητα μέλους της ορισμένων συλλόγων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον της. Αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ταξίδια, στην ανάγνωση, στη διδασκαλία τους φτωχούς.

6 Ταινίες και Μουσική
Αν η μαμά σας είναι ένα στιλβωμένο ταινία, αυτό είναι ένα άλλο φοβερό δώρο για εκείνη. Πρέπει να ξέρετε τις αγαπημένες ταινίες της, έτσι δεν είναι; Απλά κάνω μια μικρή συλλογή από αυτές, και δώρο σε αυτήν. Μια άλλη επιλογή εδώ, είναι να δώρο μουσικά CD της. Αυτά μπορεί να είναι από τα αγαπημένα της μπάντας (ες). Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο για να μάθετε για αυτά, αλλά αυτή θα είναι πραγματικά ευτυχής όταν θα τους δέχεται. Αν είναι χαμηλά σε μετρητά, μπορείτε να κατεβάσετε μερικά από το Internet.

7. Ξεκινήστε μια Επιχειρήσεων
Αν έχετε αρκετά χρήματα για να δανείσουν τη μαμά σας, μπορείτε να την βοηθήσει να ξεκινήσετε μια επιχείρηση που πάντα ήθελε. Πρέπει να υπάρχει κάτι που πάντα ήθελε να κάνει. Μπορεί να είναι ένα παιδικό σταθμό, μια γραμμή μόδας, ή μια εταιρεία ταξιδίων ακόμα. Αυτό το δώρο θα μείνει μαζί της για μια ζωή, και αυτή θα είναι απασχολημένος με αυτό πάρα πολύ. Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη εδώ, είναι ότι θα πρέπει να κερδίζουν πολλά, καθώς και.

8. Arty και Ευτυχισμένο
Σε όλα τα χρόνια που έχουμε ήδη ζήσει, έχουμε κάνει μια διανοητική σημείωση από τα πράγματα που θέλαμε να μάθουμε. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το μαγείρεμα, στο χορό, στο τραγούδι. Φανταστείτε τον αριθμό των πραγμάτων μαμά σου έχει θέλησε να ανακαλύψει, και δεν ήταν σε θέση να. Αυτό το έτος, να τη ρωτήσω τι θέλει να πειραματιστεί με, και κάνει μαζί της. Ενώστε μαθήματα χορού, ή μια να ενεργήσει κατηγορία ίσως! Τι άλλο έρχεται με αυτό το δώρο; Ο ποιοτικός χρόνος μαζί της!

9. Λιανική & Χαλάρωσης Θεραπείες
Δύο θεραπείες που είναι ένας μούστος κατά τα επόμενα χρόνια της ζωής τους, έτσι δεν είναι; Δώρο μαμά σας 12 δωροεπιταγές από διάφορα καταστήματα, για διαφορετικές μάρκες. Αφήστε την να επιλέξει τι θέλει να αγοράσει. Για να γίνει πιο ενδιαφέρον, μπορείτε να αγοράσετε 5 κουπόνια της για κάθε μήνα, από μια μικρότερη ονομαστική αξία. Και, τι μπορεί κανείς να χρειαστεί μετά από μια μέρα για ψώνια; Ένα spa! Κάντε 12 συναντήσεις της στο αγαπημένο της spa! Ποιος δεν θα ήθελε ένα δώρο σαν αυτό;

10. Ένα φορτηγό Μνήμες
Αυτό είναι μια κοινή έννοια, αλλά όχι ένας κοινός στην πράξη. Λίγοι έχουν την υπομονή να εκτελέσει αυτό. Κάντε μια στοίβα από όλες τις φωτογραφίες που έχετε κάνει κλικ με τη μαμά σας όλα αυτά τα χρόνια. Επιλέξτε 20 φωτογραφίες που βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς, ή θα μπορούσε να είναι, γι ‘αυτήν. Πως θα εκτυπώνονται σε αυτά τα διαφορετικά χρώματα των υφασμάτων. Μόλις γίνει αυτό, να πάρει ένα πάπλωμα γίνεται έξω από αυτό. Μια πολύ καλή ιδέα, έτσι δεν είναι; Είναι βέβαιο ότι θα δούμε super! Αν είναι δυνατόν, να κάνει αυτό το ένα στον εαυτό σας!

Τώρα που ξέρετε αυτά τα καλύτερα δώρα για τη μαμά σας, μπορείτε να δώρο ένα έως μητέρα σας σύντομα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για μια ευκαιρία ή για κάποια γιορτή, εσείς; Μπορείτε να δώρο κάτι από τα παραπάνω, μόνο ως ένδειξη εκτίμησης για το τι έχει κάνει για σας όλα αυτά τα χρόνια, ή απλά ως ένα δείγμα της αγάπης. Αυτό θα πρέπει να είναι επαρκής λόγος, έτσι δεν είναι; Σε αυτό το ευχάριστη νότα, σας αφήνω να αποφασίσετε τι θέλετε να δώρο η μητέρα σας αυτό το έτος.

Δώρα για τα 21α γενέθλιά της
Ιδέες Δέντρο Money
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για εφήβους
Sweet Sixteen δώρα για τα κορίτσια
Ιδέες δώρων γενεθλίων για το φίλο σας
Ρομαντικό δώρα Χριστουγέννων για τη φίλη
Χαριτωμένο δώρα για το φίλο σας
Χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο
Δώρα επετείου για Γονείς
Εξατομικευμένη Δώρα για Αυτόν
Σπιτική δώρα Χριστουγέννων

Leave a Reply