Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 100

Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύουν οι περισσότεροι άνδρες, οι γυναίκες είναι λιγότερο γκρινιάρης, όταν πρόκειται για τη λήψη δώρα. Σοβαρά τώρα, δώρο οτιδήποτε γυναίκα σας που έχει «αγάπη» και «για πάντα» σε αυτό και να δούμε την λιώσει σαν σοκολάτα σε φούρνο. Αγαπάμε χάδια μαλακά παιχνίδια, όμορφα λουλούδια, νόστιμα σοκολάτες, ρομαντικές κάρτες και πολλά άλλα άχρηστα, αλλά απολύτως χαριτωμένα πράγματα. Είναι ενδιαφέρον, όλα αυτά τα πράγματα έρχονται κάτω από $ 100. Έτσι, gifting κορίτσι σας δεν χρειάζεται να είναι μια δαπανηρή υπόθεση πάντα.

Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 100

Ένα μεγάλο πράγμα για gifting τις γυναίκες είναι ότι είναι απολύτως πρόστιμο, ακόμη και αν το πράγμα δεν έχει μόνο τη χρήση, όμως, είναι ένας μούστος ότι πρέπει να έχει ένα πολύ υψηλό “ονομαστική αξία”. Ένας προϋπολογισμός των 100 δολαρίων θα επιτρέψει σε σας για να αγοράσετε πολλά τέτοια δώρα. Παρά το γεγονός ότι το κόσμημα είναι μια ακριβή επιλογή, δεν υπάρχει λόγος να αρνηθούμε ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να πάρετε για μια γυναίκα. Μπορείτε να δείτε για φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις σε κοσμήματα, όπως ασημένια κοσμήματα με διαμάντια faux ή επίχρυσο κόσμημα που μοιάζει ως εκθαμβωτική ως πραγματικό πράγμα. Μια άλλη επιλογή για δώρο κάτω από 100 δολάρια είναι μια μεγάλη άρωμα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το αγαπημένο άρωμα κυρία σας πριν gifting της, ένα μπουκάλι άρωμα. Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να εξετάσει δίνοντας της ένα κομψό πορτοφόλι. Μπορείτε να πάρετε κάποια αξιοπρεπή δερμάτινα πορτοφόλια για κάτω από $ 100. Μια άλλη ενδιαφέρουσα ιδέα για δώρο για τις γυναίκες θα μπορούσε να είναι ένα από τα αγαπημένα συνδρομή περιοδικό αίγλη της.

Μερικές Φθηνότερη Δώρα για τις γυναίκες

Ακόμη και ο προϋπολογισμός των $ 50 είναι αρκετό για να φέρει κάποια χαμόγελο στο γοητευτικό πρόσωπο ladylove σας. Ο κάτοχος κερί μπορεί να είναι ένα ωραίο δώρο για μια γυναίκα που αγαπά να συλλέγει αρωματικά κεριά. Μπορείτε να ρίξετε στη συνέχεια μια υπόδειξη που θα θέλατε να δείτε την χρήση κηροπήγιο σας για ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά και στη συνέχεια, μπορείτε φυσικά να καλέσει τον εαυτό σας για το δείπνο! Αν θέλετε να πάρετε τα θέματα περαιτέρω, τότε θα πρότεινα μια πιο φιλική επιλογή για δώρο. Μια σειρά από σέξι εσώρουχα! Δεν μπορείτε να πάει στραβά με αυτή την ιδέα δώρο εκτός φυσικά αν αγοράσετε κάτι της που είναι εξωφρενικά κακή τοποθέτηση. Ωστόσο, θεωρούν την αγορά εσωρούχων της, μόνο αν οι δύο είναι σε σοβαρή, δεσμευμένη σχέση. Ένας παντρεμένος άνθρωπος μπορεί να θεωρήσει ότι αυτή την ιδέα δώρο για να αφήσει τη γυναίκα του ξέρει ότι είναι ακόμα πάρα πολύ επιθυμητή.

Inexpensive Ωστόσο, στοχαστική δώρα

Θα εκπλαγείτε με τον αριθμό των πραγμάτων που μπορείτε να πάρετε για την πολύ ιδιαίτερη γυναίκα στη ζωή σας και ότι πάρα πολύ σε λιγότερο από $ 30. Τα καλάθια δώρων είναι ένα από τα φθηνότερα ακόμη τέλεια δώρα γενεθλίων για τις γυναίκες με ποικίλα ενδιαφέροντα. Μπορείτε να είστε τόσο δημιουργικός όσο μπορείτε κατά την εφαρμογή ιδέες καλάθι δώρων. Μια ποικιλία από εξωτικές σοκολάτες μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα. Αν η γυναίκα σας αγαπά να πιάτο έξω νόστιμες συνταγές, τότε ένα καλάθι δώρων ολοκληρωθεί με ένα βιβλίο συνταγή, μπαχαρικά, αλάτι και πιπέρι δονητές σε ελκυστικές μπουκάλια μπορεί να είναι ένα στοχαστικό δώρο. Ένα καλάθι δώρων από μουσικά CD ή DVD ταινία της επιλογής της, θα είναι ένα άλλο ωραίο και στοχαστικό δώρο. Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να της δώσει ένα μπουκέτο από τα αγαπημένα λουλούδια της, αν δεν μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες ιδέες. Παρά το γεγονός ότι η κάρτα είναι μια βαρετή δώρο, μπορείτε να φέρετε την καινοτομία σε αυτό γράφοντας τη δική σας στίχους ή κάνοντας τον εαυτό σας.

Οι δαπάνες μια μέρα με την κοπέλα σας, απαλλάσσοντας από την οικιακή εργασία μπορεί να είναι μερικά μοναδικά δώρα. Έτσι, τα χρήματα δεν χρειάζεται να είναι μια ανησυχία, αν πραγματικά θέλετε να σας παρακαλώ κυρία, επειδή υπάρχουν διάφορα άλλα πράγματα που αξιολάτρευτο χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν!

Σπιτική δώρα για τον μπαμπά
Σπιτική δώρα επετείου
Δώρα γενεθλίων για τους φίλους
Συνταξιοδότηση Δώρα για τους άνδρες
Πώς να κάνει ένα δέντρο χρήματα
Εμπνευσμένος ιδέες δώρων
Μεγάλες ιδέες δώρων για τους λάτρεις της γυμναστικής
Τι να πάρει νέο φίλο σας για τα γενέθλιά του
Ρομαντικές ιδέες δώρων
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για Υπαλλήλων
Ιδέες καλάθι δώρων για ζευγάρια

Leave a Reply