Καλύτερα δώρα για τους άνδρες 2012

Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι για τις περισσότερες γυναίκες, η αγορά ενός δώρου για έναν άνθρωπο φαίνεται να είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι αγοράζουν ένα για μια άλλη γυναίκα. Φυσικά, οι άνδρες μπορεί να θέλουν να διαφωνήσουν, αλλά είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό είναι μια εμπειρία που οι περισσότερες γυναίκες είχαν. Εμείς το μόνο που θέλουν να δώσουν το καλύτερο, το πιο πρόσφατο, το μοναδικό, και ότι ένα πράγμα ότι οι άνδρες επιθυμούν περισσότερο. Ενώ δίνοντας όλα αυτά δεν είναι δυνατό, υπάρχουν μερικά δώρα που είναι πιο δημοφιλής κάθε χρόνο από τους άλλους. 2012 δεν είναι διαφορετική, και εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα δώρα για τους άνδρες του τρέχοντος έτους που μπορείτε να επιλέξετε από.

Μεγάλη Δώρα για τους άνδρες

Μπορεί να είναι λίγο σύγχυση με μερικά από τα δώρα που αναφέρονται εδώ, γιατί κάποια από αυτά δεν είναι εύκολο να αποκτήσουν τα δώρα. Ωστόσο, αν μπορείτε να καταφέρετε να πάρετε και να τους δώσει, θα έχετε την ευκαιρία να είναι νούμερο ένα στη ζωή κάθε ανθρώπου που θα επιλέξετε για να δώσει αυτό το δώρο για να. Περάστε από αυτούς, και θα μάθετε γιατί!

Τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Αν ο άνθρωπος που θέλετε να αγοράσετε ένα δώρο για είναι λάτρεις σπορ, τότε δεν έχετε καλύτερο δώρο για να δώσει από τα εισιτήρια για την επερχόμενη Ολυμπιάδα στο Λονδίνο, τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Δεν χρειάζεται να δαπανήσουν χρήματα σε κάθε περίπτωση, να πάρει μόνο τα εισιτήρια για τις εκδηλώσεις που τον ενδιαφέρουν μέσα Ακόμη και αν η περίσταση για την οποία θέλετε να δώσετε αυτό το δώρο έρχεται μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό είναι ένα δώρο που μπορείτε με ασφάλεια να δώσει εκ των προτέρων! Προγραμματίστε έξω ολόκληρο το πρόγραμμα τώρα, ώστε να είστε σίγουροι ότι το δώρο της μαγείας.

Αν νομίζετε ότι τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες γεγονότα είναι έξω από τον προϋπολογισμό σας, ή σχεδιάζετε ένα πρόγραμμα γύρω από αυτά τα γεγονότα είναι δύσκολο, μπορείτε να πάρετε τον επίσημο ρουχισμό Ολυμπιακούς Αγώνες / εργαλείων που είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα αθλητικών. Θα εξακολουθούν να έχουν μεγάλη επίδραση.

Kindle Fire
Για λάτρεις τεχνολογίας που δεν δίνουν εύκολα μέσα στο buzz της Apple, το Kindle Fire, που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2012, είναι ένα καυτό προϊόν το οποίο θα χρησιμεύσει ως το τέλειο δώρο. Δίνοντας σας πρόσβαση σε βιβλία, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από το Amazon App Store, η συσκευή αυτή έχει επίσης ένα πρόγραμμα περιήγησης που ονομάζεται Amazon Silk που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα σχετικά με το Διαδίκτυο απαιτήσεις σας. Είτε θέλετε να πάρετε τον πατέρα σας, αυτό το gadget για να συμβαδίσει με τον κόσμο, ή δώστε το σε φίλο σας / σύζυγος / ο αδελφός ως ένα νέο «παιχνίδι», αυτό είναι σίγουρα το ιδανικό δώρο για κάθε άνθρωπο στη ζωή σας!

Στη συνέχεια-και-τώρα Γελοιογραφία
Για έναν άντρα που θα πάρει καλά, κάνετε μια καρικατούρα που απεικονίζει τον πριν από μερικά χρόνια (τότε) και ό, τι είναι τώρα. Αυτή η γελοιογραφία δεν πρέπει αναγκαστικά να κάνει με τα χαρακτηριστικά / πράγματα που έχουν επιδεινωθεί – για παράδειγμα, ήταν λεπτή τότε και τώρα λίπος. Αντ ‘αυτού, θα μπορούσε να τονίσει ακόμα χαρακτηριστικά, όπως το πώς ήταν τεμπέλης και τότε είναι πιο δραστήριοι τώρα, ή πώς μπορεί να multitask τώρα. Κάντε το αστείο, να είναι ξεκαρδιστική, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κακό συναισθήματα. Αυτό το εξατομικευμένο δώρο απλά δεν μπορεί να πάει στραβά!

Red Carpet Premier Movie
Μερικές μεγάλες ταινίες που αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος. Εάν μπορείτε να καταφέρετε να τον πάρει εισιτήρια για πρεμιέρα της ταινίας ότι ανυπομονεί να, τίποτα δεν θα κερδίσει αυτό το δώρο. Ίσως χρειαστεί να βρείτε το δρόμο σας γύρω από και τραβήξτε πολλές χορδές, και αυτό εξαρτάται πραγματικά για το ποιος είναι αυτός ο τύπος που σκοπεύετε να πάρετε το δώρο για. Ακόμα και τότε, κάθε άντρας θα αγαπούν αυτό το δώρο, και θα εκτιμήσουν σίγουρα την προσπάθεια που έχετε βάλει στο σχεδιασμό έξω. Κάντε κάτι διαφορετικό φέτος? Λάβει ειδική κάποιος σας για ένα κόκκινο χαλί πρεμιέρα της ταινίας.

Άρωμα την υπογραφή του
Αν τον ξέρεις καλά, ξέρεις τα αρώματα του αρέσει. Πάρτε μια μυρωδιά δημιουργηθεί που θα γίνει την υπογραφή του, κάτι που θα τον κάνει μοναδικό, που θα καθορίσει τον μόνο. Γούντι, μοσχοβολιστή, πικάντικο – κάθε μυρωδιά ότι είναι λάτρης της, ή ότι σας αρέσει όταν είστε γύρω του, μπορεί να γίνει. Προσαρμόστε το μπουκάλι με τα αρχικά του πάνω τους, και είστε καλοί να πάτε. Αν νομίζετε ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να δημιουργήσει αυτό το άρωμα, πάει και να πάρει μερικά από τα καλύτερα αρώματα που είναι μυρωδιές υπογραφή. Τα αρώματα είναι πάντα εκτιμάται από παιδιά, έτσι αυτό είναι ένα ακόμα δώρο που απλά δεν μπορεί να πάει στραβά.

Εδώ είναι μια ματιά σε μερικές ακόμα ιδέες.

Boogie Board (ψηφιακό πίνακα γραφής)
Κλασικό σετ ξυρίσματος
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή / βιντεοκάμερα
Foosball πίνακα / Μπιλιάρδο πίνακα / Πισίνα τραπέζι
Μπύρα βαρέλι
Μοναδικά ποτήρια μπύρας
Εξατομικευμένη φορητό υπολογιστή ή τηλεφώνου περίπτωση
Βιογραφία του είδωλο του / αγαπημένη ηθοποιός / αθλητής
Xbox Kinect
Vintage σκάκι σετ / επιτραπέζιο παιχνίδι
Χαραγμένο φιάλη ισχίο
Χαραγμένο πένα και το σχεδιασμό / ημερολόγιο
Vintage αφίσα της ταινίας του αγαπημένου
iPad 2
Τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο
Liquor καλάθι δώρων
Ρολόι τσέπης με χαραγμένα τα αρχικά του

Αυτά είναι μερικά πραγματικά εκπληκτικό δώρα, ακόμη και για τους άνδρες που φαίνεται να έχει τα πάντα. Όποια και αν είναι, βεβαιωθείτε ότι ξέρετε ότι είναι κάτι που θα σας αρέσει ή να κάνει χρήση της, καθώς και ότι θα εκτιμήσουν τη σκέψη σας βάλει σε αυτό το δώρο. Καλή τύχη!

Δώρα Gag Συνταξιοδότηση
Ρομαντικό δώρα για τη φίλη
Πώς να κάνει ένα καλάθι δώρων τροφίμων
Σπιτική Δώρα για να βγάλουν
Ρομαντικό Δώρα: Χειροτεχνία για Boyfriend
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για Γονείς
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου
Χαριτωμένο ιδέες δώρων
Καλύτερη Ηλεκτρονική δώρα
Εξατομικευμένη Δώρα Γάμου
Ένα ιδέες δώρων επετείου

Leave a Reply