Καλύτερα δώρα για το φίλο

Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε είναι μια αγκαλιά: ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους και κανείς δεν το μυαλό, αν το επιστρέψει. ~ Άγνωστο Συγγραφέας

Κάθε φορά που έχω να αγοράσει ένα δώρο για έναν άντρα, είμαι πάντα αμηχανία. Στο εμπορικό κέντρο, κυριολεκτικά νιώθω σαν να υπάρχει τίποτα που μπορώ να βρείτε ποτέ και συνήθως καταλήγουν να πάρει ένα άρωμα, ρούχα, ή κάποια άλλα κλισέ δώρα. Τώρα φαίνεται ότι οι επιλογές αυτές είναι αρκετά απλή, αλλά όχι. Θα πρέπει να υπάρχει κάποια επιπλοκή ως εδώ καλά. Τι και αν του αρέσει ένα συγκεκριμένο άρωμα ή ένα εμπορικό σήμα για τα ρούχα; Οι άνθρωποι λένε ότι είναι δύσκολο για ψώνια για τα κορίτσια. Διαφωνώ. Τέλος πάντων, αυτό το άρθρο blog δεν είναι επιχείρημα για την οποία είναι η πιο εύκολη σεξ για να ψωνίσετε για. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να βρουν φοβερό δώρα ντους για το φίλο σας με. Είτε πρόκειται για τα γενέθλιά του ή την επέτειο σας, τα παρακάτω ιδέες για δώρα, θα τον κάνει να αγαπάς ακόμη περισσότερο.

Δώρα για την επέτειο σας

Επέτειοι όπως η σημερινή είναι ιδιαίτερη. Μας θυμίζουν τις υπέροχες στιγμές που έχουμε περάσει με το συνεργάτη μας. Αυτός είναι ο λόγος, το δώρο που μπορείτε να τον παρουσιάσει στην επέτειο σας πρέπει να είναι εξαιρετική. Ίσως εσείς οι δύο έχουν κάνει σχέδια για το τι πρόκειται να κάνει για τη μεγάλη μέρα. Και για να είναι επιπλέον ειδική, μπορείτε να τον εκπλήξει με ένα καλό δώρο για το φίλο. Τώρα, όταν βλέπετε τη λίστα των δώρων που αναφέρονται παρακάτω, δεν θα δείτε μια αναφορά για gadgets. Γιατί; Επειδή η επέτειος είναι μια γιορτή για τους δυο σας. Έτσι, το δώρο θα πρέπει να είναι κάτι εσείς οι δύο μπορείτε να απολαύσετε μαζί. Ως εκ τούτου, εδώ είναι μερικές ιδέες που πρέπει να ρίξετε μια ματιά πάνω.

Οδικού ταξιδιού
Πικνίκ στο πάρκο
Ρομαντική απόδραση
Rock / Jazz Εισιτήρια Συναυλιών
Matching Δαχτυλίδια Promise
Ανασύνθεση πρώτη εμπειρία Ημερομηνία
Δείπνο με κεριά για δύο
Βόλτα με αερόστατο

Δώρα για τα γενέθλιά του

Όταν είστε κολλημένοι και δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να πάρετε το φίλο σας για τα γενέθλιά του, σκεφτείτε τα υπέροχα πράγματα που έχει κάνει για σας μέχρι τώρα. Ο must’ve σας πλημμυρίσει με τα δώρα, καθώς και. Έτσι θα πρέπει να επιστρέψει το χειρονομία, καθώς και. Σκεφτείτε τι θέλει, τα ενδιαφέροντα, τα χόμπι του, το αγαπημένο κουζίνα, ταινίες, μουσική, κλπ.. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπαίνουν στο παιχνίδι, όταν θέλετε να ψάξετε για το τέλειο δώρο για το φίλο. Με το δώρο σας, το μόνο μήνυμα που πρέπει να τεθεί είναι ότι σε πόσο νοιάζεστε γι ‘αυτόν και τι σημαίνει για εσάς στη ζωή σας. Και όταν θέλετε να δείξετε την αγάπη σας, δεν έχει σημασία πόσο δαπανηρό ή φθηνό το δώρο μπορεί να είναι. Όπως το λένε, είναι η σκέψη που μετράει. Οπότε, ας μην περιμένουμε άλλο και να πάρει το δικαίωμα να βρει καταπληκτικά δώρα για το φίλο σας για τα γενέθλιά του.

Αγαπημένη CD / ταινία
Κιθάρα / Drum Set
Εικόνα Μοντάζ
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
Skateboard / σανίδα του σερφ
Κιθάρα / Ιπτάμενα Μαθήματα
Χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων «T-Shirt
iPod Touch 4ης γενιάς (ή η τελευταία έκδοση)

Υπάρχουν πολλοί πιο δημιουργική σπιτικά δώρα κάνετε για τον για την επέτειο σας ή τα γενέθλιά του. Τελικά, η επιλογή είναι δική σας και όλα θα εξαρτηθούν από το τι αγαπά περισσότερο. Από τη στιγμή που τον γνωρίζουμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, η απόφαση αυτή δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολο.

Αυτά ήταν μερικά θαυμάσια και προσιτές ιδέες για δώρα που μπορείτε να σκεφτείτε και να αναζητήσετε. Αν νιώθετε ότι ακόμη δεν βρήκατε τίποτα συγκεκριμένο και θέλετε περισσότερες ιδέες για καλύτερα δώρα για το φίλο, τότε διαβάστε το άρθρο σχετικά καλύτερα δώρα για τους άνδρες 2012 για περισσότερες ιδέες. Μέχρι τότε, να φροντίσει και ελπίζω ότι έχετε βρει το τέλειο δώρο για το φίλο σας.

Δώρα επετείου Χαρτί
Σπιτική ιδέες δώρων Δάσκαλος
Δώρα επετείου για τις γυναίκες
30η δώρα γενεθλίων
Ιδέες δώρων δαχτυλίδι κομιστή
Ιδέες γενεθλίων Βιβλίο Φωτογραφία
Ρομαντικές Εκπλήξεις γενεθλίων για τον
Δώρα κάτω από $ 20
Δώρα παιδιά μπορούν να κάνουν
Μεγάλες ιδέες δώρων για τη γυναίκα
Δώρα γενεθλίων για τη μαμά

Leave a Reply