Κατάλογος των δώρων επετείου Με Έτος

Όποιος ήρθε με την ιδέα των δώρων επετείου από τον αριθμό των ετών που παντρεύτηκε ήταν μια ιδιοφυΐα. Φτάνει πια να χρειάζεται να το μηδέν το κεφάλι σας ξανά και ξανά για το τι να δώρο το ζευγάρι, λέμε. Τι είναι αυτό με φρικτά σύγχυση και όλα. Ας τσίμπημα ότι ένα δικαίωμα εν τη γενέσει τους και να σας παρουσιάσουμε μια λίστα με τα παραδοσιακά δώρα που κάθε έτος έχει παντρευτεί. Κατόπιν πάλι, γιατί μόνο για τους άλλους; Το ζευγάρι είναι πολύ πιθανό να θέλουν μια επιλογή να κάνουν όταν πρόκειται για gifting ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει πλέον αναρωτιούνται τι να δώρο του, της ή τους, αντ ‘αυτού, απλά αναφέρονται σε κατάλογο που προβλέπεται πιο κάτω και πηγαίνετε δεξιά μπροστά και δώρο εκείνο το τέλειο δώρο. Απλό και αποτελεσματικό, αν με ρωτάτε. Διαβάστε, διαβάστε … και να κρατήσετε σημειώσεις.

PS-Μπορείτε να ανατρέξετε στον πίνακα που ακολουθεί για μια πιο εκτενή λίστα των δώρων για να διαλέξετε. Πηγαίνετε στον Πίνακα

Θέματα Επέτειος Με Έτος

Θα κάνει τα πράγματα απλούστερα, επιτρέπει ένα ευρύτερο φάσμα των δώρων για να διαλέξετε και είναι εύκολο πέρα ​​από τις λέξεις. Αυτή η έννοια της σύνδεσης ένα συγκεκριμένο πράγμα ή μέταλλο για κάθε έτος να είναι παντρεμένοι είναι μια ιδέα που ξεκίνησε στην Ευρώπη. Η ιδέα είναι αρκετά βολικό και ως εκ τούτου εξακολουθεί να είναι αρκετά δημοφιλής ακόμα και σήμερα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά τα παραδοσιακά δώρα στην επόμενη ενότητα.

1η επέτειος γάμου

Η πρώτη επέτειος του γάμου είναι πάντα ξεχωριστό. Το θέμα για το τρέχον έτος είναι το χαρτί. Σύμφωνοι, ακούγεται βαρετό όταν οι εικόνες των φανταχτερός κοσμήματα, ακριβά αρώματα και τέτοια και τέτοια Αναβοσβήνει πριν τα μάτια σας, αλλά τα καλά νέα είναι ότι όλα αυτά τα δώρα θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Προς το παρόν, επικεντρώνεται σε χαρτί και τι θα είναι ένα καλό δώρο με αυτό το θέμα. Δοκιμάστε μερικά κινεζικά φανάρια χαρτί που μπορείτε να κρεμάσετε πάνω από το τραπέζι, ή ένα μοναδικό ζωγραφική χαρτί για να κοσμούν το σαλόνι σας.

2η επέτειο γάμου

Η δεύτερη επέτειο του γάμου γίνεται ειδική μνεία, διότι δεν είναι ότι αργά στο γάμο σας και όχι ότι η πρώιμη είτε. Το παραδοσιακό θέμα για το τρέχον έτος είναι το βαμβάκι. Τι θα μπορούσε να είναι μερικά από τα δεύτερα ιδέες δώρο επετείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε; Τι θα λέγατε για ένα τεράστιο καλάθι βαμβάκι όλων των πραγμάτων; Παντόφλες, μπουρνούζια, βαμβακερό παντελόνι, εσώρουχα, αιώρες, παπλώματα; Ακούγεται καλό;

10η επέτειος γάμου

Μια δεκαετία στο γάμο και συνεχίζεται ισχυρή; – Καλό Το επίσημο θέμα για την δέκατη επέτειο είναι κασσίτερο ή αλουμίνιο. Ιδέες δώρων για το τρέχον έτος που περιστρέφονται γύρω από κασσίτερο και αλουμίνιο; Μπορείτε να κάνετε ένα αστείο μία, με τη στοιβασία το ψυγείο με τα δοχεία του ή της το αγαπημένο ποτό. Σε μια πιο σοβαρή σημείωση, κασσίτερο ή αλουμίνιο κορνίζες φωτογραφιών, ή ένα σημάδι που έχει πόρτα σας ονόματα σκαλισμένα πάνω ή ίσως ακόμη και αιολική χτυπήματα.

25η επέτειο γάμου

Το 25 ένδειξη του έτους είναι να πάρει να είναι αρκετά σπάνια σε αυτές τις ημέρα και ηλικία, έτσι ώστε να είναι πραγματικά επαρκής λόγος για να γιορτάσουμε. Το επίσημο θέμα για το τρέχον έτος είναι ασημί. Αυτό είναι περισσότερο σαν αυτό, έτσι δεν είναι; Αιτία υπάρχει sooo πολλά που μπορείτε να κάνετε με αυτό το θέμα. Εκτός από την προφανή επιλογή του κοσμήματος, τα άλλα δώρα που μπορείτε να συμπεριλάβετε παρόν ασημικά, χαραγμένο ασημένιο μπρελόκ ή ‘2 και 5 ‘ημέρες διακοπών σε ένα εξωτικό τοποθεσία (δεύτερο μήνα του μέλιτος, γιατί όχι).

50ή επέτειος γάμου

50 χρόνια. Kudos και συγχαρητήρια. Το παραδοσιακό θέμα για το τρέχον έτος είναι χρυσός ως εκ τούτου, το χρυσό ιωβηλαίο, βλέπεις; Και τώρα στρέφονται προς την 50η επέτειο του γάμου δώρα, εδώ είναι μερικές ιδέες – κόσμημα είναι η πιο δημοφιλής επιλογή σε αυτή την κατηγορία και για πολύ καλό λόγο. Εκτός από αυτό, σκεφτείτε δημιουργικούς τρόπους για να συμπεριλάβει το χρώμα του χρυσού σε δώρα σας – ρούχα, παπούτσια και πολλά άλλα.

75 της χρόνια γάμου

75 Πάρτε ένα τόξο, παρακαλώ. Δεν είναι πολλοί οι τυχεροί για να γιορτάσουν την 75η επέτειο του γάμου τους, έτσι θα πρέπει να είναι τρομερά περήφανοι για τον εαυτό σας για να είναι ένα με το άλλο για όλα αυτά τα χρόνια. Το επίσημο θέμα για το τρέχον έτος είναι διαμάντι. Είχα καλέσει από το κόσμημα πάλι. Ένα δαχτυλίδι, ένα κρεμαστό κόσμημα, σκουλαρίκια ή απλά καρφιά διαμάντι. Φοβερό, φοβερό.

Δώρα επετείου από χρόνια παντρεμένος
** Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Έτος
Παραδοσιακά Θέμα
Θα μπορούσε να δώσει …

1
Χαρτί

2
Βαμβάκι.

3
Δέρμα

4
-Λουλούδια

5
Ξύλο

(6
Candy / σιδήρου

7
Χαλκός

8
Χάλκινο / Κεραμική

9
Ιτιά

10
Tin / Αλουμινίου

15.
Κρύσταλλο

20.
Κίνα

25.
Ασημί

30
Μαργαριτάρι

35.
Κοραλί

40
Ζαφείρι

50
Χρυσός

55
Σμαράγδι

75
Διαμάντι

[Πίσω στην αρχή]

Είναι μια μεγάλη ιδέα να κρατήσει ο κατάλογος αυτός κάπου τακτοποιημένα μπαίνει σε ντουλάπα σας, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εκπλήξει το άλλο με το τέλειο δώρο χρόνος με το χρόνο. Μεγάλο anniversaries θα ακολουθήσουν, δεν θα είναι;

Δώρα γαμήλιας επετείου για τη γυναίκα
Ονομάζοντας ένα αστέρι Μετά από Κάποιος
Going Away Δώρα
Φτηνά δώρα για τη μαμά
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για Γονείς
Σπιτική δώρα διακοπών
Θέματα Επέτειος Με Έτος
Χριστούγεννα Ιδέες δώρο για τη σύζυγό
2 δώρων επετείου Έτος
Χειροποίητα ιδέες δώρων
Δώρα για να βγάλουν για τα Χριστούγεννα

Leave a Reply