Κηπουρική Δώρα για Mom

Η μαμά σας είναι το πιο αγαπητό πρόσωπο στη ζωή σας, δεν είναι αυτή; Δεν θα θέλατε να δώρο τα πράγματα μαμά σας που της αρέσει, τα πράγματα τα οποία θα ενισχύσουν το ενδιαφέρον της για το αγαπημένο χόμπι της. Αν η μαμά σας αγαπά κηπουρική, γιατί να μην αναζητήσουμε κάποια δώρα κηπουρικής για τη μαμά. Υπάρχουν πολλά αξεσουάρ κηπουρική οποία μπορείτε να επιλέξετε, που κυμαίνονται από εργαλεία κηπουρικής, παραδοσιακά ή σύγχρονα με μια ποικιλία σπόρων αυτών λουλούδια, φρούτα, λαχανικά, κλπ, που αγαπά. Μπορείτε επίσης να είστε δημιουργικοί με τα δώρα σας και να την κάνει να νιώσει την θέση που έχετε στην καρδιά σας.

Μοναδικά δώρα για τη μαμά Κηπουρική

Τα καλύτερα δώρα για τη μαμά κηπουρική είναι εκείνες που αυτή μπορεί να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα για να έρθει. Μπορείτε να δώρο ένα πότισμα της μπορεί, ένα ζευγάρι γάντια κηπουρικής ή ένα εργαλείο κήπο tote. Άλλη μια εξαιρετική επιλογή είναι ένα κλαδευτήρι χειρός και αν θέλετε να της δώσει ότι, ψάξτε για μία που έχει αντικατασταθεί λεπίδες και τα μέρη. Αν τριαντάφυλλο είναι το αγαπημένο λουλούδι της, μπορείτε να κάνετε δώρο ένα ελαστικό με επικάλυψη γάντια ή αφαίρεσης αγκάθι. Μπορείτε επίσης να πάρετε πιρούνια της, σκαλιστήρι ή καλλιεργητής.

Ένα εξαιρετικό δώρο που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι ένα ετικέτας κήπο. Θα βοηθούσε η μαμά σας να κρατήσει ένα κομμάτι από αυτό που μπορεί να φυτέψει μερικούς μήνες κάτω από τη γραμμή. Labelers είναι ελαφρύ και μικρό και έχουν στρώματα κάλυμμα που εμποδίζει το ξεθώριασμα ή ξεφλούδισμα, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Ένα κάθισμα ή γονατίζων είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή, μια επιλογή η οποία θα δώσει τη μαμά σας την απαραίτητη άνεση ενώ κηπουρική. Η χάλυβα λαβές και αδιάβροχα μαξιλαράκια από αφρώδες υλικό, κάνει άνετα τη φύτευση και το πιο σημαντικό, η γονατίζων μπορεί να μετατραπεί ανάποδα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα κάθισμα. Αυτό αποτρέπει τέντωμα των γονάτων, εκτός από την πρόληψη της φόρεμα να πάρει τους λεκέδες από χώμα. Επιπλέον, θα παρέχει υποστήριξη στην πλάτη, ενώ κινείται από γονατιστή να στέκεται. Εκτός από αυτό μπορείτε να δώρο ένα ζευγάρι προστατευτικών γυαλιών ηλίου, καπέλο πλήρη ή ελαφρό ρουχισμό.

Μπορείτε να πάρετε ένα ζευγάρι παπούτσια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κηπουρική, εμποδίζοντας έτσι τις λεπτές πόδια από τη μαμά σας από να πάρει βρώμικο. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες του παπούτσια τα οποία είναι ειδικά για την κηπουρική και αυτά είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο δέρμα.

Αξέχαστες Δώρα κηπουρικής για τη μαμά

Αν θέλετε να δώρο κάτι μαμά σας ότι θα θυμάται όλη της τη ζωή, γιατί να μην δώσει κάτι που είναι ασυνήθιστο και θα την κάνει να θυμάστε ότι κάθε φορά που ρίχνει μια ματιά σε αυτό το δώρο. Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ένα πολύχρωμο δοχείο με ένα φυτό που αγαπά. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο εργοστάσιο, έτσι ώστε να φαίνεται καταπράσινο πλήρως όταν άνθισε σαν γλυκιά πατάτα αμπέλου.

Μια άλλη ιδέα για δώρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαμβάνει εικόνες από τον κήπο μαμά σου έχει φυτευτεί, αναφέρουμε τα φυτά, βάλτε τις ημερομηνίες σε αυτό και να οργανώσει τους σύμφωνα με τις ημερομηνίες όταν φυτεύτηκαν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε ένα κολάζ από αυτές τις φωτογραφίες και να το παρουσιάσει σε αυτήν την ημέρα των γενεθλίων της.

Μπορείτε να πάτε για στολίδια, όπως σφαίρες από γυαλί, σκαλοπάτια, φύλακες άγγελοι, σκαμπό φρύνος, ξωτικά ή τα μανιτάρια τα οποία μπορείτε να αγοράσετε από οποιοδήποτε κατάστημα εγχώριας βελτίωσης που αυτή μπορεί να τοποθετήσει στον κήπο της. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κάνετε δώρο ένα σκιάχτρο ή ψεύτικο κουκουβάγια έτσι ώστε σκίουροι μπορούν να καίει μακριά εμποδίζοντας έτσι τον κήπο μαμά σας από το να καταστραφεί.

Αν η μαμά σας αγαπά τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντα, γιατί να μην δώρο ένα της ηλιακής ενέργειας φως. Δεν απαιτείται καλωδίωση? Τα φώτα χρησιμοποιούν την ενέργεια του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας και την αποθηκεύει για να χρησιμοποιηθεί το βράδυ. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε έναν σπόρο-θέρμανση ματ? Χαλάκια που βοηθά τους σπόρους να βλαστήσουν ταχύτερα.

Το βασικό σημείο που πρέπει να θυμάστε, ενώ σκέφτεστε κάποιο δώρο είναι ότι, θα πρέπει να σκεφτούμε έξω από το κουτί. Δεν υπάρχει αμφιβολία, η μαμά σας θα αγάπη κάτι που δίνετε, αλλά θα πρέπει να κάνετε το δώρο κάπως ασυνήθιστο, έτσι ώστε η μαμά σας να θυμάται για πάντα.

Καλύτερα δώρα για νέες γυναίκες
Ρομαντικές ιδέες δώρων Χριστουγέννων
Εξατομικευμένη Δώρα γενεθλίων για το σύζυγό
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον μπαμπά 2012
Bachelorette ιδέες δώρων
Ιδέες Box Σκιά
5η Δώρα γαμήλιας επετείου
Τέλειο δώρο για τη μαμά
Τέλειο δώρο για τον μπαμπά
Προϋπολογισμός-Friendly Ιδέες γενεθλίων για το σύζυγό
Εξατομικευμένη Δώρα για Her

Leave a Reply