Κορυφαία δώρα 2012

Το 2012 έφερε μαζί του πολλά νέα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου ενός καταλόγου μερικά από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να δοθεί στους αγαπημένους σας αυτό το έτος. Ενώ ανέκαθεν υποστήριζε ότι αγαπημένους θα εκτιμήσουν τη σκέψη, μερικές φορές δίνοντας ένα ιδιαίτερο δώρο δίνει μόνο μία προσωπική ικανοποίηση. Είτε ένα ιδιαίτερο δώρο είναι trending σε ένα δεδομένο έτος ή όχι, να έχετε κατά νου τα συμφέροντα του ατόμου, ενώ επιλέγοντας το. Αν κάποιος δεν είναι χρήστης gadget και μπορείτε να τους δώσουμε ένα e-book reader, δεν μπορεί να εκτιμηθεί όσο θα ήθελε. Από την άλλη πλευρά, να δώσει ένα φρικιό υγείας ένα καλάθι με κρασί και τυρί, και περιμένετε να περάσει γύρω για κάποιον άλλο. Δώστε το δώρο λίγη σκέψη, όπως είναι η «σκέψη» που μετράει. Εδώ είναι μια ματιά σε μερικά από τα στοιχεία που έχουν κάνει στη λίστα των κορυφαίων δώρα 2012, που μπορείτε να επιλέξετε με βάση το ενδιαφέρον και τις προτιμήσεις του δέκτη δώρο.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΩΡΑ

Αν και θεωρείται μόνο ως δημοφιλή δώρα για τους άνδρες, gadgets έχουν αγαπηθεί από όλους σε αυτή την τεχνολογία-καταλαβαίνω τον κόσμο, έτσι μπορείτε απλά δεν μπορεί να αγνοήσει αυτά ως δώρα για τους αγαπημένους σας. Εδώ είναι μια ματιά στα πολλά gadgets που μπορείτε να επιλέξετε από για εκείνη, τον, ή τα παιδιά.

E-Book Readers: Το μεγαλύτερο εύρος μεταξύ των e-book readers φέτος είναι το Kindle Fire, που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του περασμένου έτους. Αν και λίγο ακριβό, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε απευθείας σύνδεση για τα προϊόντα αυτά που απολαμβάνουν οι δύο, άνδρες και γυναίκες. Ως εκ τούτου, εφ ‘όσον το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ένας άπληστος αναγνώστης, δώρο του / της ένα e-book reader, όπως το Kindle Fire για να απολαύσετε ένα καλό βιβλίο στο δρόμο. Φυσικά υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές, και μπορείτε να επιλέξετε μία βάση τον προϋπολογισμό σας.

Tablet PC: Η Apple iPad και το Samsung Galaxy Tab είναι δύο από τους καλύτερους υπολογιστές tablet τώρα διαθέσιμο για όλους εσάς. Ένα πολυτελές περισσότερο από μια ανάγκη, αυτές οι υπολογιστές tablet αγαπούσε ακόμα και επιθυμητή από τους άνδρες και τις γυναίκες. Ακόμη και τα παιδιά που αγαπούν τα gadgets αυτά τα κάνουν ένα από τα πολλά δημοφιλή δώρα φέτος.

Apple iPod Touch: Αν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά υπολογιστές tablet είναι ακόμη λιγότερο ακριβή επιλογή, η το iPod Touch της Apple. Κατάλληλο για τον επιχειρηματία / γυναίκα που χρειάζεται σχεδόν κάθε εφαρμογή που έχει να προσφέρει στο χέρι, αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή είναι ένα δώρο είτε για. Στην πραγματικότητα, είναι μια καλύτερη επιλογή για τα παιδιά από υπολογιστές tablet, επειδή αυτή η συσκευή είναι πιο εύκολο να κατέχει και να χρησιμοποιήσει γι ‘αυτούς. Αυτές οι συσκευές γίνονται όλο και προσιτή στις μέρες μας και την απόκτηση ενός δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου: Οι λάτρεις της μουσικής θα εκτιμήσουν πάντα κάτι που τους επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μουσική από πνιγμό έξω κάθε άλλο θόρυβο στο παρασκήνιο. Υπάρχουν μερικές μεγάλες μάρκες για να επιλέξουν από, και οι ασύρματες ποικιλίες είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Δεν υπάρχουν εμπλοκές, χωρίς να κολλήσει εδώ και εκεί – το μόνο που πρέπει να συνδεθεί για να απολαύσετε μια υπέροχη μουσική εμπειρία. Στην πραγματικότητα, αυτό θα πάρει ακόμη και τους αγαπημένους σας να κάνετε όλες αυτές τις θέσεις εργασίας που διαφορετικά κρατήσει απωθώντας τους!

Ψηφιακές Κορνίζες: Τι καλύτερο δώρο από μια κορνίζα που παρέχει μια προβολή διαφανειών από μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες σας μαζί; Ιδανικό για το γραφείο ή ένα δωμάτιο όπου δεν έχετε το χώρο να παρουσιάζονται πολλές φωτογραφίες, ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών για να κάνει κάποια μεγάλη δώρα για γενέθλια, επετείους, ή ως δώρα διακοπών.

Κάποια πιο μεγάλη ηλεκτρονική δώρα περιλαμβάνουν κονσόλες παιχνιδιών βίντεο, όπως το Sony PSP, το Nintendo Wii κονσόλα παιχνιδιών, το Xbox Kinect, υψηλής ευκρίνειας κάμερες και βιντεοκάμερες, κ.λπ. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε απλά εξαρτήματα για αυτά, αν τα αγαπημένα σας πρόσωπα κατέχουν ήδη αυτά gadgets, τα οποία είναι επίσης πιο προσιτές.

ΔΩΡΑ ΠΟΥ περιποιηθείτε

Με τα αυξανόμενα επίπεδα του άγχους είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε, καθώς ο κόσμος εξελίσσεται, περιποιηθείτε τα δώρα που κατέχουν μεγάλη αξία στη ζωή του καθενός. Εδώ είναι μερικά μεγάλα δώρα που μπορείτε να δώσετε τους αγαπημένους σας αυτό το έτος.

Μασάζ ποδιών: Η πιο δημοφιλής μασάζ ποδιών φέτος είναι το Σιάτσου μασάζ ποδιών ότι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν για να απαλλαγούμε από τον πόνο και το άγχος που τους μαστίζει. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα τέλειο δώρο για τις γυναίκες που αγωνίζονται σκληρά για να επιτύχουν την οικογένεια-ισορροπίας της επαγγελματικής ζωής και θα μπορούσε να κάνει με την φροντίδα.

Φορητό Spa Foot: Ένα άλλο μεγάλο δώρο για την metrosexual άνθρωπος και για τις γυναίκες είναι ένα πόδι spa που επιτρέπει σε κάποιον να δώσει στον εαυτό του μια μεγάλη και πεντικιούρ κάνει το τέλειο δώρο που περιποιείται. Η ομορφιά για αυτό το ένα είναι ότι προσφέρει επίσης μασάζ και χαλαρώνει τα πόδια, χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα για αυτές τις θεραπείες, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή ως δώρο.

Αρώματα: Τα αρώματα είναι βασικά στοιχεία και είναι πραγματικά αγαπούσε από τους άνδρες και τις γυναίκες. Η άρνηση τους αυτά τα όμορφα αρώματα είναι μόνο σκληρή. Είτε πρόκειται για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γενέθλια, δώρο συνταξιοδότηση, ή απλά για το καλό του, απλά πρέπει να περιποιηθείτε τον αγαπημένο σας από την αγορά τους ένα εξαιρετικό άρωμα ξέρεις ότι θα αγαπήσετε!

Liquor: Οι άνδρες και οι γυναίκες που τους αρέσει ουίσκι και το κρασί τους μπορεί να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με εξαιρετική μάρκες των αγαπημένων τους αλκοόλ. Είτε πρόκειται για Χριστούγεννα, μια επέτειο, ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα που θα κρίνουν ειδικά, το αγαπημένο ποτό τους σε συνδυασμό με τα κατάλληλα κρασιά καράφες και κάνει για ένα μεγάλο δώρο για κάποιον.

Δώρα που περιποιηθείτε δεν πρέπει απαραίτητα να είναι συγκεκριμένες συσκευές. Μερικές φορές οι απαλό πετσέτες, το πιο πολυτελές πάπλωμα, ή τα πιο άνετα μαξιλάρια μπορεί να είναι απλά δώρα που περιποιηθείτε τον χρήστη από αυτά τα δώρα. Θυμηθείτε, κρατήστε το βιώσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ώστε να μην υπάρχουν παράπονα από τον δέκτη του αυτό το δώρο.

ΔΩΡΑ που βοηθούν να κρατήσουν FIT

Το bug υγεία και καλή φυσική κατάσταση έχει δαγκώσει σχεδόν όλοι γύρω, έτσι ώστε ό, τι καλύτερο δώρο από ένα που βοηθά κρατιέμαι σε καλή κατάσταση; Ας δούμε τι μπορείτε να προσφέρετε σε κάποιον για να κρατιέμαι σε καλή κατάσταση φέτος.

Αθλητικός εξοπλισμός: Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του δέκτη δώρο, μπορείτε να δώρο τους σπορ εργαλείο της επιλογής τους. Για παράδειγμα, αυτό θα μπορούσε να είναι μια νέα ρακέτα του τένις, ένα διάδρομο, ένα stepper που χρησιμοποιούνται για αεροβική γυμναστική, ή απλά ρούχα για γιόγκα ή το γυμναστήριο. Αν μη τι άλλο, απλά να τους δώσουμε τα DVD γυμναστικής για να κρατιέμαι σε καλή κατάσταση! Ό, τι είναι, τι θέλουν, κάνουν ένα δώρο από αυτό και να το δώσει σε αυτούς. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην προσβάλλουν τους όμως. Εν ολίγοις, διασφαλίζουν ότι γνωρίζουν τους δίνετε αυτό το δώρο προς το καλύτερο συμφέρον τους.

Η συμμετοχή στο Γυμναστήρια: Έτσι δεν ξέρετε τι εξοπλισμό για να τους δώσει. Τι θα λέγατε για μια ιδιότητα μέλους σε ένα γυμναστήριο, ένα κλαμπ γιόγκα, ή ένα κλαμπ για ολιστική θεραπεία; Ας τους αφήσουμε να πάει για να κάνει ακριβώς αυτό που επιθυμούν, για να πάρει ταιριάζει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους παρέχουν ένα μέσο για ένα τέλος.

Υγιεινά τρόφιμα: Έτσι, ο φίλος σας / αγαπημένο πρόσωπο έχει αποφασίσει να πάει σε μια υγιεινή διατροφή ξεφάντωμα. Συντάξτε ένα καλάθι δώρων με μερικά από τα choicest υγιεινά τρόφιμα. Αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε, από καφέ ρύζι για tofu, σε ορισμένες σπιτικό χούμους. Προσθέστε σε ένα βιβλίο συνταγών που αποτελείται μόνο από υγιεινές συνταγές, και μια αριθμομηχανή θερμίδες για να παρακολουθείτε αυτές τις θερμίδες. Αυτό δεν δείχνει μόνο που σας ενδιαφέρει αρκετά για να ξέρω τι θα ήθελαν, αλλά, επίσης, ότι ειλικρινά ενδιαφέρονται για την υγεία τους και θέλουν να είναι εντάξει ανά πάσα στιγμή.

Συνδρομές σε Περιοδικά Υγείας: freaks Γυμναστήριο θα είναι πάντα να συμβαδίσει με τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο της υγείας και της διατροφής? Και τι καλύτερος τρόπος από μια συνδρομή σε ένα περιοδικό για την υγεία που τους λέει σχετικά με τις καλύτερες ασκήσεις για να κρατιέμαι σε καλή κατάσταση και τα καλύτερα τρόφιμα για να καταναλώνουν και να κρατήσει υγιή.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, να είναι διακριτικοί για το δώρο που δίνετε σε αυτόν τον τομέα, διότι ορισμένοι μπορεί να θεωρούν ότι νομίζετε ότι είναι υπέρβαροι. Τοποθετήστε τις βάσεις εκ των προτέρων και στη συνέχεια να τους δώσει αυτά τα δώρα, ώστε να είναι πραγματικά εκτίμησα.

Δώρα Εμπειρίας

Κάθε δώρο δεν χρειάζεται να είναι ένα απτό στοιχείο, και ένα δώρο εμπειρίας είναι απλά τέλειο, όταν γνωρίζετε ότι ο παραλήπτης του δώρου έχει κατά πάσα πιθανότητα τα πάντα! Οπότε τι είδους εμπειρία μπορεί να σας κάποιος δώρο; Εδώ είναι μερικές ιδέες:

Διακοπές / Κρουαζιέρες: Σίγουρα μια ακριβή επιλογή, αλλά αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, διακοπές είναι ίσως ό, τι ένα άτομο μπορεί να κάνει με την ανά πάσα στιγμή. Ακόμη και αν είναι σε μια πόλη κοντά, μπορεί να είναι μια διακοπές παρ ‘όλα αυτά. Τρεις ημέρες στο κρεβάτι-n-πρωινό ή σε ένα σπα και μετράνε σαν διακοπές! Από την άλλη πλευρά, μια κρουαζιέρα είναι επίσης μεγάλη, αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Υπάρχουν μονοήμερες κρουαζιέρες και υπάρχουν εβδομάδας κρουαζιέρες. Επιλέξτε αυτό που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και να βεβαιωθείτε ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έτσι κι αλλιώς!

Περιπέτεια Αθλητισμός: Μια συνεδρία του bungee jumping μαζί, λίγες ποτάμι ράφτινγκ-συνεδρίες, ή οποιοδήποτε άθλημα περιπέτεια που ξέρετε ότι σας αγαπούσε ένα θα απολαύσετε μπορεί να κάνει το τέλειο δώρο για εκείνη / εκείνον. Είναι όλα για να απολαύσετε την εμπειρία μαζί και καθιστώντας αξέχαστη. Θα μπορούσατε ακόμη και να πάρετε την / τον να οδηγεί / την αγαπημένο σπορ αυτοκίνητο του για την ημέρα!

Μαθήματα και εκδρομές: μαθήματα μαγειρικής, περιηγήσεις κρασιού και τροφίμων, που φέρουν jet μαθήματα, μαθήματα κεραμικής, ή οτιδήποτε άλλο που απολαμβάνουμε μπορεί να είναι προικισμένος με το αγαπημένο σας πρόσωπο ως ένα μεγάλο δώρο να πω για γενέθλια.

Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες? Απλά πρέπει να ξέρετε το πρόσωπο καλά να είναι σε θέση να δώσει την / τον ένα δώρο εμπειρίας ότι αυτός / αυτή θα αγαπούν πραγματικά.

Κάποιοι Περισσότερα δώρα για όλους
Υπάρχουν πολλά άλλα δώρα που θα κάνουν καλύτερα δώρα φέτος! Τι είναι αυτά; Ας ρίξουμε μια ματιά:
Εξατομικευμένη κοσμήματα (για τις γυναίκες)
Τσάντες Laptop
Αξεσουάρ για Gadgets (Universal Remote, Laptop Pad ψύξης, Καλύμματα για τα iPods, κ.λπ.)
Εσώρουχα (από τους άνδρες στις γυναίκες)
Τσάντες των γυναικών (για τις γυναίκες)
Ρολόγια
Γραβάτες (για τους άνδρες)
Καλάθια δώρων (Μια συλλογή από όλα τα αγαπημένα τους μικρά πράγματα μαζί)
Χειροποίητες Σκίτσα και Πορτραίτα
Μερικά από τα καλύτερα έργα ζωγραφικής για τους λάτρεις της τέχνης

Στην ουσία, κάτι που νομίζετε ότι το άτομο που θα gifting αγάπη μπορεί να χαρακτηριστεί ως το καλύτερο δώρο ποτέ. Μετά από όλα, η δουλειά σας είναι να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του ατόμου. Σκεφτείτε τι θα κάνει το κόλπο, και να το χρησιμοποιούν αποτελεσματικά. Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο απλό όσο ένα δείπνο, ή κάτι τόσο πολύπλοκο σαν ένα νέο αυτοκίνητο!

Ιδέες δώρων γενεθλίων για τη μαμά
Καλύτερα δώρα επετείου για άντρες
Top 10 δώρα Χριστουγέννων
Σπιτική ιδέες δώρων Χριστουγέννων
Καλή Ρομαντικό Δώρα για τους άνδρες
Μεγάλες ιδέες δώρων για τη μαμά
Δεύτερη ιδέες δώρων επετείου
Ρομαντικό δώρα Χριστουγέννων
Συνταξιοδότηση Δώρα για Boss
Inexpensive Δώρα Χριστουγέννων
Μοναδικές ιδέες καλάθι δώρων

Leave a Reply