Κουτιά Αγίου Βαλεντίνου

Είναι Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και την τελευταία στιγμή, σκέφτεστε τι δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να δώσει. Θα έχετε αρκετά χρήματα, αλλά θέλετε να δώρο κάτι το εξαιρετικό αυτή τη φορά. Έχεις ένα ψαλίδι, κουτιά, πολύχρωμα χαρτιά διακόσμηση, κορδέλες, κλπ. Τέλος, αν αποφασίσετε να κάνετε σπιτικό κουτιά, αλλά βρίσκονται σε σύγχυση ως προς το πώς να πάει για αυτό. εντάξει; Σταματήστε τη σκέψη και μόνο να πάρει όλα τα υλικά που αναφέρονται παρακάτω πριν ξεκινήσετε.

Εδώ είναι μερικά από τα υλικά που θα χρειαστείτε …

Ας μην κάνουμε αυτά τυπικό σχήμα καρδιάς κουτιά. Εγκύκλιος, τετράγωνο σχήμα ή ορθογώνια κουτιά είναι πολύ καλύτερη και μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερα δώρα. Κουτιά παπουτσιών ή άλλα κιβώτια με ασύνδετος καπάκια λειτουργούν καλά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι κορδέλες, χρωματιστά χαρτιά (οποιουδήποτε τύπου, βελούδο, απλό, κρεπ, κλπ.), ένα ψαλίδι, κόλλα, κολλητική ταινία, πολλά από βαμβάκι για να αμβλύνει τα δώρα σας μέσα στο κουτί, πούλιες, χρωματιστά στυλό για να γράψει μηνύματα, και φυσικά, ένα δημιουργικό μυαλό!

Κουτιά για τη φίλη

Στην πραγματικότητα, αν ο φίλος μου τα δώρα μου ένα κουτί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εγώ να λιποθυμήσετε με τη σκέψη ότι το έκανε κυριολεκτικά! Τα αγόρια δεν είναι πραγματικά σε διακόσμηση, επικόλληση all girly πράγματα για, «κουτιά», δεξιά! Αλλά αν κάνουν ένα, η λιποθυμία αξίζει τον κόπο! Καλύψτε το κουτί με το ρομαντικό κόκκινο χρώμα, και σχεδιάστε μια καρδιά στο κέντρο του καπακιού κουτί. Γεμίστε την καρδιά με πούλιες κολλήσει, πάνω και γύρω από την καρδιά, να το γεμίσετε με μικροσκοπικά γράμματα λέγοντας “I Love You” πάνω από όλα. Στις πλευρές του κουτιού, να γράψετε τα πράγματα που δίνουν συμβουλές σχετικά με τα δώρα στο εσωτερικό του κουτιού. Για τα δώρα, να γράψει ένα γράμμα για να της και το βάζουμε σε ένα μπουκάλι που μπορεί να καθίσει μέσα στο κουτί. Αντί για ένα μαξιλάρι βαμβάκι, τοποθετήστε ένα T-shirt που έχετε αγοράσει γι ‘αυτήν. Κάντε ένα βραχιόλι από πολύχρωμες χάντρες και τοποθετήστε το στο κουτί, να αγοράσει ένα χαριτωμένο ζευγάρι σκουλαρίκια και να το ρίξετε μέσα Προσθήκη στο κουτί, ένα πλαίσιο με την εικόνα των δυο σας. Εάν σχεδιάζετε να προτείνει, απλά βάλτε το δαχτυλίδι μέσα στο κουτί και γεμίστε το ολόκληρο κουτί με σοκολατάκια φιλιά.

Κουτιά για το φίλο

Αυτό είναι τόσο συναρπαστικό. Η σκέψη ότι το πλαίσιο γίνεται με δική σας ζεστά χέρια, και ότι πρόκειται να το αγαπούν και να επαινέσω σας με ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο, σας κάνει να κοκκινίζει αμέσως, κλείνει το μάτι! Ας ξεκινήσουμε με αυτό. Καλύψτε το κουτί με το αγαπημένο χρώμα του χαρτιού. Μετά την επικόλληση, τοποθετήστε μια εικόνα των δυο σας στο κουτί. Τώρα κοσμούν το πλαίσιο της εικόνας με πούλιες ή μικροσκοπικά κοχύλια ή οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας. Σε κάθε πλευρά του κουτιού γράψετε τα πράγματα που σας αρέσει γι ‘αυτόν ή οποιαδήποτε αστεία εισαγωγικά αγάπη, ή ακόμα και ένα ποίημα για τον ίδιο. Μέσα στο κουτί, τοποθετήστε ένα στρώμα από μαλακό βαμβάκι, και να θέσει σε μικρά δώρα αρέσει, ένα gadget που έχετε αγοράσει δώρο για αυτόν, ή ένα ωραίο μοντέρνο ρολόι στον καρπό, μια μικρή σημαία της αγαπημένης ομάδας ποδοσφαίρου του, ένα μετά το ξύρισμα, ή ακόμη και σοκολάτες. Μια γρήγορη άκρη ειδικά για αυτή τη θέση: σπρέι το άρωμα που χρησιμοποιείτε καθημερινά και κλείστε το παράθυρο. Wow!, Αυτό το πλαίσιο είναι πραγματικά πρόκειται να λειτουργήσει.

Κουτιά για μαμά και ο μπαμπάς

Απλά δείτε αντίδραση των γονιών σας, αφού το δώρο τους αυτά τα πλαίσια. Θα πρέπει να περιχαρής. Καλύψτε τα δύο κουτιά παπουτσιών με την επικόλληση μιας ροζ ή μπλε βελούδο χαρτί σε όλες τις πλευρές του κάθε κουτιού. Γιατί ειδικά αυτά τα χρώματα; Διότι όταν γεννηθήκατε, που αγόρασε τα πάντα για εσάς, είτε σε ροζ ή μπλε (= ροζ κορίτσια, αγόρια = μπλε, θυμάστε;). Κάντε ένα σχέδιο που σας αρέσει για τα κουτιά, και να κολλήσει πούλιες για αυτά τα πρότυπα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό πούλιες, έτσι ώστε να μην είναι λιγότερο από αυτό. Τώρα, μέσα σε αυτά τα πλαίσια, τοποθετήστε ένα ωραίο στρώμα βαμβάκι και τοποθετήστε μικρά δώρα όπως ένα πλεκτό μικρό πορτοφόλι, ένα κομψό βραχιόλι, ένα ρολόι, ή ένα ωραίο άρωμα σωλήνα κρέμα χεριών για τη μητέρα σας. Και για τον μπαμπά σας, μπορείτε να βάλετε σε ένα μπρελόκ, μια κούπα, μια γραβάτα και μανικετόκουμπα στο κουτί. Αυτά είναι μόνο παραδείγματα, μπορείτε να προσθέσετε κάποια δώρα που έχετε αποφασίσει να αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει για αυτούς. Μετά τη διακόσμηση και τη διάθεση των δώρων είναι πάνω, μπορείτε να δέσετε τα πλαίσια σε μια κομψή κορδέλα. Αν αναρωτιέστε πώς να διακοσμήσετε το τμήμα κάτω από το κάλυμμα από τα κουτιά, στη συνέχεια, απλά προσθέστε μια φωτογραφία σας και τους γονείς σας σε αυτό. Δέος! Θα το αγαπήσετε.

Κουτιά για τα παιδιά σας

Δεν μπορείτε ποτέ να πω πόσο πολύ αγαπάτε τα παιδιά σας. Αν και λίστα των δώρων τους είναι μεγαλύτερο από το παντοπωλείο λίστα, μπορείτε τουλάχιστον να αγοράσετε μερικά! Καλύψτε το κουτί με το αγαπημένο χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων χαρτί περιτυλίγματος δώρων τους. Κάνετε ένα κολάζ από εικόνες της παιδικής ηλικίας τους και ισοπαλία σε αυτό το πλαίσιο με κορδέλες. Κάντε δύο τύπους κουπόνια, 1 – με όλα τα αγαπημένα τους eatables ότι μπορείτε να μαγειρεύουν και αγαπούν, 2 – παιχνίδια που θέλουν ως δώρα. Γράψτε ένα φαγώσιμο στις 5 chits που έχουν ένα χρώμα και τα ονόματα από 5 δώρα για τους άλλους chits διαφορετικού χρώματος? Αυτό θα διαφοροποιήσει eatables και chits δώρο από τον άλλον. Ζητήστε τους να επιλέξουν 2 από κάθε είδος, όταν ανοίξει το κουτί. Τυλίξτε σοκολάτες σε ένα περιτύλιγμα δώρων σοκολάτας ή αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ιδέες συσκευασία δώρου και τοποθετήστε το μέσα στο κουτί. Μπορείτε επίσης να θέσει σε ορισμένες αγοράσει κουπόνια δώρο από το αγαπημένο κατάστημα βιβλίων τους.

Αυτή ήταν η άποψη μου για τις ιδέες κουτί του Αγίου Βαλεντίνου. Ελπίζω να σας άρεσε ανάγνωση αυτές. Υποθέτω ότι δεν μπορείτε να περιμένετε να κλείσετε αυτό το παράθυρο και να ξεκινήσετε. Μέχρι τώρα, θα πρέπει να έχετε «αγοράσει» τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για σας. Όμως, «κάνοντας» αυτά στο δικό σας μπορεί να είναι πραγματική διασκέδαση. Μετά από όλα, έχετε προσθέσει μια προσωπική πινελιά σε αυτό. Και πιστέψτε με, τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα τα λατρέψετε. Happy Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Σπιτικά δώρα Τροφίμων
DIY Δώρα γενεθλίων για το φίλο
Τι να αγοράσετε κάποιον που έχει τα πάντα
Δώρα δεν σκεφτήκατε ποτέ, για το πρόσωπο που έχει τα πάντα
Σπιτική δώρα Χριστουγέννων
50ος δώρα επετείου
Καλύτερα δώρα γενεθλίων για τον μπαμπά
Καλύτερα δώρα για τους άνδρες 2012
Δώρα για τη μαμά για να είναι
Εξατομικευμένη Δώρα για Έφηβες
25ος ιδέες δώρων επετείου γάμου

Leave a Reply