Μεγάλες ιδέες δώρων για τον μπαμπά

Τηλεφώνησέ μου κοπέλα έναν μπαμπά, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι μπαμπάδες και πατρότητα πολύ υποτιμημένη. Θέλω να πω, ναι moms είναι πολύ σημαντικό, έχουν μια θεϊκή παρουσία και όλες. Αλλά, μπαμπάδες είναι αυτοί που κατέχουν το χέρι σας και να σας διδάξει να περπατήσει. Μπαμπάδες είναι αυτοί που δεν θα σας πω τι να κάνετε, αλλά θα σας ρωτήσω τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε. Θα σας δεχτεί για αυτό που είσαι, δεν ερωτήσεις, καμία αλλαγή. Θα σας ωθήσει να επιτύχουν τα όνειρά σας, και να εκπληρώσει όλα όσα μπορείτε. Θα σας υποστηρίξει στη ζωή, με τον τρόπο που χρησιμοποιείται στο πάρκο, όταν ήσουν παιδί.

Ωω..! Εδώ θα πάω, να πάρει όλα τα συναισθηματικά. Ας πιάσουμε δουλειά. Μεγάλες ιδέες δώρων για τον μπαμπά – η έννοια αυτή θα πρέπει να δοθεί προσοχή και σκέψη. Αν και ξέρω ότι όλα δεν είναι σε θέση να αυτό, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξει από αυτό το μικρό λίστα, για να καταλήξει με τα καλύτερα δώρα για τον μπαμπά.

Μυστική Περιπέτεια
Σε υψηλό ρυθμό σημερινό κόσμο, όπου όλοι είναι απασχολημένοι, να πάρει μια ημέρα δωρεάν μπορεί να είναι δύσκολο. Λοιπόν, μιλήστε με το αφεντικό του πατέρα σου. Βεβαιωθείτε ότι παίρνει ένα ρεπό. Μην τον αφήσεις να ξέρετε γι ‘αυτό. Στη συνέχεια, όταν αυτός είναι στην είσοδο του γραφείου του …ΑΠΑΓΩΓΗ αυτόν. Ναι, θα είναι δύσκολο, αν ο πατέρας σου είναι τόσο ισχυρή όσο η δική μου. Αλλά, να το κάνει. Στη συνέχεια, τον πάει έξω για μια ημέρα πικνίκ σε ένα μέρος που θα ήθελε. Δώρο του μια μέρα με την οικογένεια που αγαπά. Κάντε ό, τι θέλει, αν αγαπά το ψάρεμα, να πάτε για ψάρεμα. Αν αγαπά ταινίες, πάτε σε ένα ξεφάντωμα ταινία. Αφήστε την ημέρα να είναι η επιλογή του. Με μία εξαίρεση, αν θέλει να πάει πίσω στη δουλειά … δεν τον άφησε.

Ημέρα Indulgence
Αν και το ενδιαφέρον των womenfolk σε ιαματικά λουτρά σε γνωστές, οι άνδρες θα ήθελαν μια μέρα περιποίησης. Αν και, πιστεύω ακράδαντα ότι δεν θα επιθυμούσε να είναι μόνος. Κάντε τον πατέρα σου και τη μητέρα (ή φίλη του / γυναίκα) μια μέρα στο σπα. Βεβαιωθείτε ότι κρατήσει το ραντεβού. Δώρο αυτόν μια μέρα γεμάτη με χαλάρωση και περιποίηση με τη γυναίκα που αγαπά.

Βιβλίο μνήμης
Είναι ο πατέρας σου το είδος που αγαπά να εξετάσουμε τις αναμνήσεις; Λοιπόν, οι περισσότεροι μπαμπάδες. Ως εκ τούτου, ένα πολύ μεγάλο δώρο για τον μπαμπά σας θα είναι ένα χειροποίητο λεύκωμα από τις αναμνήσεις σας μαζί του. Από τις φωτογραφίες, με αφηγήσεις περιστατικό. Μέσα από αυτό το άλμπουμ, μπορείτε να του πείτε ότι έχετε να θυμάστε όλες τις μέρες που πέρασαν, και μπορείτε να του πει επίσης τι αισθανθήκατε τότε. Όπως και αν αφηγείται το περιστατικό μόλις πριν από έναν διαγωνισμό όταν ήταν νευρικό, ο τρόπος με φώναξε σε σας να πιστεύεις στον εαυτό σου. Μπορείτε να γράψετε το άλμπουμ πως εκείνη τη στιγμή που πήρε ως πρόκληση, και αργότερα ως δώρο!

Ώρα Χόμπι
Κατά τη διαδικασία της αύξησης μας, μπαμπάδες έχουν την τάση να ξεχνάμε τα πραγματικά τους συμφέροντα. Όπως, αν ο μπαμπάς σας είναι λάτρης των παιχνιδιών και όπερες, είμαι βέβαιος ότι θα έπρεπε να το βάλετε σε αναμονή ενώ αύξηση. Για την Ημέρα του Πατέρα, τον δώρο εισιτήρια για ένα παιχνίδι, ή μια συναυλία ενός καλλιτέχνη τον οποίο θέλει. Εάν είναι δυνατόν, μπορείτε επίσης να δώσει περνάει στα παρασκήνια, έτσι ώστε να παίρνει την κάλυψη του καλλιτέχνη. Boy! Δεν μπορώ να περιμένω για μία ευκαιρία να το κάνετε αυτό για τον μπαμπά μου. Αυτό το δώρο θα του δείξει ότι, ενώ ο ίδιος ήταν απασχολημένος με τον εαυτό του και αγνοώντας ψάχνει για σας, είχατε ένα έντονο μάτι στην πλάτη του, καθώς και.

Πάρτι έκπληξη
Πέτα ένα κόμμα έκπληξη προς τιμήν του πατέρα σας. Τι είναι η ευκαιρία; Λοιπόν, αυτό θα είναι μια έκπληξη, όταν δεν υπάρχει πραγματική ευκαιρία. Μόλις συγκεντρώσει τους καλύτερους φίλους του και τη στενή οικογένεια και έχουν πάρει μαζί στο σπίτι. Μαγειρέψτε το αγαπημένο μενού του και να έχει ο τόπος εξετάσουμε τον τρόπο που θα το επιθυμούσαν. Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμη και να του δώσει ένα καλύτερο μπαμπά του στο Παγκόσμιο βραβείο σε αυτό το κόμμα. Κάντε το μια γιορτή της ζωής και της αγάπης. Είμαι βέβαιος, ότι ακόμη και τα πιο σκληρά μπαμπάς θα αγγίξει το συναίσθημα.

Ναι, δεν είμαι πραγματικά ένα κορίτσι υλικό. Πιστεύω ότι ένα δώρο πρέπει να είναι από την καρδιά και που με την αγάπη. Έτσι, ακόμη και αν καμία από αυτές τις συναισθηματικές δώρα σας ταιριάζει, έχω μια πρόταση. Πάρτε τον τι θέλει πραγματικά, και να της δώσει σε αυτόν με όλη την αγάπη που μπορεί να συγκεντρώσει. Μην ξεχάσετε να του πείτε πόσο τον αγαπάτε. Αυτό είναι που υπογράφει! Όλη η αγάπη σε όλους τους μπαμπάδες!

Καλάθια δώρων για τα παιδιά
Τι να αγοράσετε κάποιον που έχει τα πάντα
Δώρα για Έφηβες
Cool δώρα γενεθλίων
Φτηνές Καλάθια δώρων
Της τελευταίας στιγμής δώρα Χριστουγέννων
Καλή δώρα Χριστουγέννων για ένα φίλο
Δώρα επετείου για Γονείς
Δώρα γενεθλίων για τους φίλους
Περαστικά Σύντομα Δώρα
Μεγάλες ιδέες δώρων για τους λάτρεις της γυμναστικής

Leave a Reply