Μεγάλες ιδέες δώρων για τους λάτρεις της γυμναστικής

Ψάχνετε για ένα δώρο για ένα μέλος της οικογένειας ή φίλο που είναι ένα τέρας φυσικής κατάστασης; Συχνά φαίνεται να είναι η απώλεια των ιδεών όταν αγοράζει ένα δώρο για κάποιον. Επιλέγοντας ένα δώρο μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο αν γνωρίζουμε συμπάθειες και αντιπάθειες του ατόμου. Γνωρίζοντας λίγα πράγματα για το άτομο βοηθά στην επιλογή το τέλειο δώρο γι ‘αυτόν. Αν ο φίλος σας ή μέλος της οικογένειας είναι για την υγεία συνειδητή πρόσωπο, τότε αυτός / αυτή θα είναι σίγουρα χαρούμενος για να προικίσει ένα μοντέρνο δώρο γυμναστήριο.

Ιδέες δώρων για τους λάτρεις του fitness

Μήπως θέλετε να φιγούρα για ένα δώρο ή ψάχνετε για ανέξοδες ιδέες δώρων για το φιλαράκο σας που αναπνέει γυμναστήριο; Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για την λάτρης της φυσικής κατάστασης; Τα παρακάτω είναι μερικές καλές ιδέες, που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα δώρο για ένα λάτρης της φυσικής κατάστασης, κατάλληλο για τον προϋπολογισμό σας.

Fitness Εξοπλισμός
Αν θέλετε να φιγούρα, το κατάστημα εξοπλισμού γυμναστικής είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε για να αγοράσουν ένα δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δεξιά από αλτήρες βάρη, να ελλειπτική άσκηση και εκπαιδευτές? Υπάρχει απλά μια μεγάλη επιλογή. Fitness εξοπλισμός μπορεί να είναι ένα καλό δώρο σε ένα στενό μέλος της οικογένειας, και όχι σε ένα φίλο. Fitness εξοπλισμός είναι διαθέσιμα στην τιμή των $ 300 και μετά.

Συσκευή γυμναστικής
Αν ψάχνετε για λιγότερο ακριβά ιδέες για δώρα, τότε μπορείτε να ψάξετε για προϊόντα όπως Baoding σφαίρες, σφαίρες άσκησης χέρι, Hula Hoop πλαστικά δαχτυλίδια, Pedometer, αθλητικά ρολόγια, χαλάκια γιόγκα, ασύρματα ακουστικά (ψάξτε για αυτούς αδιάβροχο), ροφών (μπουκάλι νερό ), σχοινάκια, κλπ., στο δώρο φίλο σας ή μέλος της οικογένειας που είναι λάτρης της φυσικής κατάστασης. Μπορείτε να ελέγξετε έξω σε καταστήματα εξοπλισμού γυμναστικής για περισσότερες επιλογές.

Αθλητικά
Σήμερα, κομψά ρούχα προπόνηση είναι διαθέσιμη η οποία καθιστά την εργασία έξω ακόμα πιο ευχάριστη. Μπορείτε να δώρο ένα σακάκι προπόνηση, μπουφάν κομμάτι, παντελόνι προπόνηση, κορδέλες, Dri-FIT πουκάμισα (Nike), πετσέτες γυμναστήριο, κλπ. Αν και μάρκες όπως Nike, Adidas, Reebok, Puma, κλπ., έχουν την καλύτερη συλλογή αθλητικών ειδών, μπορείτε να ψάξουν για τις τοπικές μάρκες για φθηνές επιλογές.

Τσάντες Duffel
Είτε λάτρης της φυσικής κατάστασης οδεύει σε ένα γυμναστήριο ή πρακτική για τον αθλητισμό, αυτός / αυτή θα απαιτήσει σίγουρα μια τσάντα. Duffel τσάντες είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, τις μορφές και χρώματα. Μπορείτε επίσης να ψάξετε για διαφορετικές ποικιλίες, όπως αδιάβροχο Πορτοφόλια, τσάντες τρόλεϊ με λαβή και ρόδες, κλπ. Για ακριβές ποικιλίες, μπορείτε να κοιτάξετε έξω για Πορτοφόλια γίνονται από τα εμπορικά σήματα που αναφέρονται παραπάνω. Μπορείτε ακόμη και να πάρετε καλές προσφορές σε περιόδους εκπτώσεων.

Workout DVDs
Αν ο φίλος σας επιθυμεί να εργαστεί στο σπίτι, μπορείτε να δώρο του / της μια προπόνηση CD ή DVD. DVDs είναι διαθέσιμα για τους αρχάριους όσο και για προχωρημένους επίπεδο προπονήσεις. Μπορείτε να ψάξετε για την άσκηση, την οικοδόμηση των μυών ή ακόμα και τα DVD γιόγκα? Τα οποία μπορούν εύκολα να πάρει κάτω από $ 50. Αυτό θεωρείται ως το καλύτερο δώρο γυμναστικής για άνδρες και γυναίκες.

Μια κάρτα δώρων
Τελευταία, αλλά δεν το λιγότερο, αν αυτό δεν είναι δυνατό για σας να μεριμνήσει για κάποιο από τα δώρα που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε πάντα να κοιτάξουμε για μια κάρτα δώρο. Δώρα κάρτες για την ιδιότητα μέλους γυμναστικής, αθλητικά και συνδρομές σε περιοδικά φυσικής κατάστασης, κ.λπ., είναι επίσης μερικά από τα καλύτερα δώρα γυμναστικής για άνδρες και γυναίκες. Μπορείτε να επισκεφθείτε το κοντινό γυμναστήριο για να μάθετε περισσότερα για αυτό. Δεύτερον, μπορείτε επίσης να κάνετε δώρο μια κάρτα iTunes αν το πρόσωπο που αγαπά τη μουσική ενώ εργάζεστε έξω. Αυτές οι κάρτες δώρων είναι διαθέσιμα από $ 10 και μετά.

Δίνοντας δώρα που σχετίζονται με τον αθλητισμό και τη φυσική κατάσταση για το ενδιαφερόμενο πρόσωπο είναι ένας ωραίος τρόπος για να του / της πει ότι νοιάζεστε γι ‘αυτόν πολλά και επίσης υποστήριξη / συμφέροντά του. Τα περισσότερα από τα παραπάνω αναφερόμενα προϊόντα είναι εύκολα διαθέσιμα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Έτσι, να πάρει μια ιδέα, την έρευνα στην αγορά για να πάρει την καλύτερη διαπραγμάτευση, και δώρο το αγαπημένο σας πρόσωπο κάτι που σίγουρα θα πρέπει να αποτιμώνται.

Ρομαντικό δώρα Χριστουγέννων για το φίλο
40α δώρα γενεθλίων Gag
Ρομαντικές ιδέες δώρων γενεθλίων για τον
Προϋπολογισμός-Friendly Ιδέες γενεθλίων για το σύζυγό
Σπιτική ιδέες δώρων για τους φίλους
Κορυφαία δώρα 2012
Ιδέες δώρων για τους γονείς του φίλου
Ιδέες δώρων Fun
Δώρα για τον μπαμπά
Ιδέες δώρων για τον μπαμπά Συνταξιοδότηση
Εξατομικευμένα δώρα μωρών

Leave a Reply