Μεγάλη Δώρα για τον μπαμπά

Παρουσιάζοντας τα δώρα για τους γονείς μας, την ημέρα των γενεθλίων του ή για τη μητέρα ή πατέρα ημέρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξουμε πόσο πολύ τους αγαπάμε. Δώρα ράντισμα έχει πάντα ένα σύμβολο της αγάπης και εκτίμησης. Αλλά όταν πρόκειται για gifting κάτι, μερικές φορές μπερδεύονται και να τρέξει από δώρα.

«Ο μπαμπάς & Me ‘T-shirts/Jerseys
Αυτό είναι ένα από τα δώρα την ημέρα του πιο cool Πατέρα μπορείτε να δώσετε τον μπαμπά σας που αποτελείται από το όνομα της οικογένειας στην πίσω πλευρά του και t-shirt/jersey σας και το ψευδώνυμό του στο μπροστινό μέρος διακριβώνεται χρησιμοποιώντας το χρώμα της επιλογής σας. Θα μπορείτε να καμαρώνω αυτό κατά τη διάρκεια πικ-νικ οικογενειακά και πολυήμερες διακοπές.

Εξατομικευμένη Δώρα Ποίημα
Αν θέλετε να γράψετε μια συναισθηματική και δημιουργική ποίημα για τον μπαμπά σας για να δείξει την αγάπη και την εκτίμησή σας για αυτόν, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μια κορνίζα πάνω από το ένα πανέμορφο γυαλί. Αν είναι κακή στο γράψιμο, θα μπορούσατε να επιλέξετε μόνο ένα ωραίο ποίημα του πατέρα από το δίχτυ.

Προσαρμοσμένη Ισοπαλία
Αν ο πατέρας σου είναι μια διεξοδική επαγγελματική ή ένας επιχειρηματίας, ένα έθιμο ισοπαλία θα είναι ένα από τα κορυφαία δώρα για τον μπαμπά. Μια προσαρμοσμένη κοστούμι είναι εντελώς ελλιπής χωρίς ένα! Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα του-του-είδος ισοπαλία με το φόρτωμα μερικές εικόνες ή μοντέρνα σχέδια πάνω σ ‘αυτό, έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως φθορά γραφείου.

Εξατομικευμένη Οικογένεια Πορτρέτα σε καμβά
Αυτό μπορεί να είναι ένα καλό δώρο για τον μπαμπά από όλα τα μέλη της οικογένειας. Γενικεύοντας τις βέλτιστες οικογενειακή φωτογραφία σας σε τέχνη καμβά θα πάρει σίγουρα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Μια άλλη επιλογή θα ήταν να κάνει ένα πλαίσιο κολάζ με τις καλύτερες φωτογραφίες του μπαμπά σας από την παιδική ηλικία του ή καλύτερα οικογενειακές φωτογραφίες. Αυτό θα είναι απλά τέλειο για να κρεμάσει-στο σαλόνι σας ή υπνοδωμάτιο του.

Κρασί και δείπνο
Αγοράζοντας ένα ασφάλιστρο, χειροποίητα μπουκάλι κρασί της επιλογής του ή το μαγείρεμα τα αγαπημένα πιάτα του θα είναι μεγάλη. Μια ακόμα καλύτερη λύση θα είναι να μαγειρέψετε τα αγαπημένα πιάτα του για ένα ωραίο δείπνο εξελιγμένα οικογένεια. Θα μπορούσατε επίσης να περιλαμβάνουν σοκολάτες, λουλούδια, καφέ, τσάι, παγωτό, και να παίξει μουσική μαζί του. Αυτό και μόνο είναι τα καλύτερα δώρα γενεθλίων, που θα θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του.

Μασάζ ξεκούραση στο κρεβάτι
Αν ο πατέρας σου είναι λίγο ηλικιωμένοι λένε στα 50 του, τότε αυτό το δώρο είναι το καλύτερο γι ‘αυτόν. A ξεκούραση στο κρεβάτι μασάζ που βοηθά ανακουφίσει πληγές και μυϊκή κόπωση με ένα υψηλής ταχύτητας παλλόμενη μασάζ ακριβώς θα είναι το τέλειο δώρο για τον μπαμπά σας να τον κάνει να αισθάνονται χαλαροί στο σπίτι.

Μοναδικό Προσαρμοσμένη Κούπες
Μοναδικά κούπες είναι μια άλλη επιλογή για να κάνουν τα πρωινά του πατέρα σου υπέροχο. Ένα ντόνατ κούπα είναι ένα τέτοιο μοναδικό είδος κούπα. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε μια εξατομικευμένη κούπα φωτογραφία, αν θέλετε να.

Cookbooks επιβίωσης
Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δώρα συνταξιοδότησης, έτσι ώστε να μπορεί να είναι ο νέος ήρωας της κουζίνας! Αν ο μπαμπάς σου θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο μαγείρεμα, στη συνέχεια, οι οδηγοί βιβλίο μαγειρικής θα τον βοηθήσει να διδάξει τα βασικά για όλες σχεδόν τις συνταγές τροφίμων που θα τον κάνει να επιβιώσει μόνος του (όταν η μαμά δεν έχει μαγειρευτεί τίποτα)!

I-pod Ραδιοξυπνητήρια
Αυτό το χρήσιμο δώρο σίγουρα θα σας βοηθήσει ο μπαμπάς σας συνδέουν με τον κόσμο και την κοινωνικοποίηση με το Facebook και το Twitter μαζί με τα προσωπικά στατιστικά του ύπνου, πρόγνωση καιρού, ρολόι, συναγερμοί και να μην ξεχνάμε, μουσική.

Περάστε χρόνο μαζί του
Ειλικρινά, ένα από τα καλύτερα δώρα για τον μπαμπά είναι να περάσετε όλη την ημέρα μαζί του, βγείτε έξω για μια ταινία και να οργανώσει ένα ωραίο γεύμα ή δείπνο με τις αγαπημένες συνταγές του. Ένα ωραίο σπιτικό κέικ θα είναι το κερασάκι στην κορυφή αν είναι τα γενέθλιά του! Ακόμα κι αν δεν αγοράζουν τον έτοιμα πράγματα, μπορείτε να κάνετε σπιτικά δώρα σίγουρα, ίσως κάτι σαν μια ωραία κάρτα γενεθλίων ή ζωγραφισμένα στο χέρι κεραμικά κούπα ή θα μπορούσατε να γράψετε απλώς μια επιστολή προς τον δεδομένου ότι θα είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων για μπαμπάς.

Έτσι, αφού είναι γνωστό τα διάφορα δώρα για να εκπλήξει τον μπαμπά σας, προγραμματίστε αναλόγως και κάνουν την ημέρα του αξέχαστη.

Καλή Ρομαντικό Δώρα για τους άνδρες
Εξατομικευμένη Δώρα για Best Friend
100 Σπιτική ιδέες δώρων
Cool ιδέες δώρων
Κάνοντας καλάθι δώρων Ιδέες
21ης δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια
Δώρα Gag Συνταξιοδότηση
Μοναδικά δώρα για τον μπαμπά
Inexpensive Δώρα Χριστουγέννων για να βγάλουν
Σπιτική δώρα για φίλους
25ος Δώρα γαμήλιας επετείου

Leave a Reply