Μοναδικά δώρα για το φίλο

Αν ο φίλος σας σημαίνει τον κόσμο σε σας και θέλετε να του δείξω πόσο ιδιαίτερη είναι, δώρο του κάτι ρομαντικό, κάτι ενδιαφέρον, κάτι αξιομνημόνευτο που τον θυμίζει εσένα! Όποιος είπε ότι μόνο παιδιά σαν δώρα, όπως συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, να ξεχνάμε ότι έχουν μια καρδιά και εγώ! Αυτός είναι ο λόγος που έπεσε στην αγάπη με τον στην πρώτη θέση, έτσι δεν είναι; Έτσι, μετακινηθείτε προς τα κάτω για μερικές μοναδικές ιδέες δώρων, η οποία θα τον αφήσει να ξέρετε πόσο θα σημαίνει για εσάς.

Κείμενο-Φωτογραφία αφίσας
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες για δώρα γενεθλίων για το φίλο είναι να πάρετε ένα προσαρμοσμένο κείμενο-φωτογραφία αφίσα για αυτόν. Εάν κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα βρείτε τις επιχειρήσεις που θα κάνουν τέτοιες αφίσες για σας. Αν κοιτάξετε από μακριά σε αυτές τις αφίσες, μπορείτε να δείτε μόνο την εικόνα ενός προσώπου. Όταν πηγαίνετε κοντά, θα δείτε ότι η φωτογραφία είναι στην πραγματικότητα αποτελείται από κείμενο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρέχει ο κατασκευαστής με την εικόνα που θέλετε για την αφίσα, καθώς και το κείμενο. Έτσι γράφουν μερικές όμορφες εγκάρδια μηνύματα για το φίλο σας, επιλέξτε καλύτερη φωτογραφία του, κατά προτίμηση στην οποία δύο είναι μαζεμένος και να πάρει αυτή την ενδιαφέρουσα αφίσα που γι ‘αυτόν.

Μαξιλαροθήκες αγάπη
Παρουσιάστε τον με μαξιλαροθήκες που έχουν ονόματα σας τυπωμένο πάνω του. Δώρο του μια μαξιλαροθήκη που έχει μια καρδιά για αυτό, καθώς και το όνομά σας, έτσι ώστε κάθε βράδυ, πριν από τον ύπνο, είστε το πρόσωπο που έρχεται στο μυαλό του!

Μονόγραμμα Ποτήρια Μπίρας
Πάρτε τον μεγάλο κούπες μπύρας που έχουν αρχικά του πάνω τους. Ο άνθρωπος μπορεί να σας αναδείξουν αυτές τις κούπες με τους φίλους του, όταν είναι πάνω στη θέση του ή μπορεί να τα τοποθετήσετε ακόμη και με άλλα είδη διακόσμηση στο σαλόνι του. Είτε τρόπους, μονόγραμμα μπύρες κάνω μια προσωπική δήλωση του δικού τους και θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τον άνθρωπο σας!

Χειροποίητα T-shirt
Εάν είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες προσπάθειες, τότε δεν υπάρχει τίποτα τόσο γλυκό όσο το κάνει δώρο στον εαυτό σας. Μια ενδιαφέρουσα σπιτικό δώρο για το φίλο σας είναι να ζωγραφίσει τον ένα T-shirt. Γράψτε ένα χαριτωμένο απόσπασμα αγάπη για το T-shirt και μερικές καρδιές ζωγραφίζω σε αυτό! Αν είναι λίγο εκκεντρικός, μπορείτε να ζωγραφίσει μερικά αστεία εισαγωγικά για την T-shirt ή να κάνει κάποια περίεργα γραφικά! Χειροποίητα T-shirts είναι πάντα ένα χτύπημα με τα παιδιά, με την προϋπόθεση ότι είναι χαριτωμένη και αξιαγάπητη, όπως εσείς ή είναι περίεργα και ενδιαφέροντα και να τα ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα!

Ένα βίντεο Διασκέδαση
Κάντε ένα βίντεο για το φίλο σας. Σε αυτό το βίντεο, συνέντευξη όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι κοντά του, όπως και τους φίλους και τα αδέλφια του. Τους έχετε να narrate κάποια αστεία ή κάποια συναισθηματική επιπτώσεις που μοιράζονται μαζί του. Επισκεφθείτε όλες τις θέσεις που κατέχουν ιδιαίτερη σημασία για σας, όπως μια κορυφή του βουνού, όπου οι δυο σας kissed για πρώτη φορά ή ένα εστιατόριο, όπου μπορείτε πήγε για την πρώτη ημερομηνία σας και να πυροβολούν αυτά τα μέρη του βίντεο. Συζήτηση σχετικά με αυτές τις θέσεις και να του πω πόσο πολύ οι στιγμές που πέρασα εκεί μαζί του σημαίνει για εσάς. Για να προσθέσει στη διασκέδαση, μπορείτε να τραγουδήσει ακόμα και ένα ερωτικό τραγούδι ή χορό σε μια σειρά για αυτόν! Πιστέψτε με, θα είναι ενθουσιασμένος με τη λήψη τόσο πολύ την προσοχή από εσάς!

Κοσμήματα Birthstone
Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν δώδεκα ζώδια με βάση την ημερομηνία ενός ατόμου από τη γέννηση. Για κάθε μία και κάθε ζώδιο, υπάρχει ένα συγκεκριμένο birthstone, η οποία αν έχουν φθαρεί, μπορεί να φέρει καλή τύχη σ ‘αυτόν. Έτσι, μάθετε birthstone φίλος σας και να πάρετε ένα βραχιόλι, δαχτυλίδι ή μενταγιόν που γι ‘αυτόν που έχει την πέτρα χαραγμένο σε αυτό. Ακόμα και αν ο ίδιος δεν πιστεύει στην αστρολογία, θα εξακολουθούν να αγαπούν να λάβουν όλοι την τύχη που προσπαθούν να τον φέρει!

Καλάθι δώρων
Κάντε ένα ειδικό καλάθι δώρων στην οποία θα περιλαμβάνουν τα πράγματα όπως κολόνια, σύνολο μαντίλι, ένα ζευγάρι funky κάλτσες, αρωματικό αφρόλουτρο, ένα σουγιά, αριστοκρατικό cufflink, σέξι εσώρουχα, μεταξύ άλλων. Τυλίξτε κάθε ένα από αυτά τα δώρα ξεχωριστά πριν από την τοποθέτησή τους μέσα στο καλάθι. Όταν παίρνει για να ανοίξει ένα προς ένα, θα είναι ενθουσιασμένος για να μην τέλος!

Μπουρνούζι.
Δώρο φίλος σας ένα άνετο μπουρνούζι στο οποίο μπορούν να χαλαρώσουν γύρω από όταν είναι στο σπίτι. Πάρτε ένα μαλακό, μαζεμένος, πολύ άνετα αυτό που του θυμίζει σας αγκαλιάσει κάθε φορά που το φοράει. Δώρο ένα ζευγάρι παντόφλες funky μπάνιο για να ολοκληρωθεί το σύνολο!

Ελπίζω ότι έχετε ήδη λάβει την επιλογή σας από τα δώρα που αναφέρονται παραπάνω. Εάν είστε ακόμα αβέβαιοι, στη συνέχεια, να είναι στην ασφαλέστερη πλευρά, να τον πάρει ένα πιστοποιητικό δώρων. Με αυτό, ο φίλος σας θα έχουν όλη την ελευθερία να επιλέξει ό, τι θέλει και δεν έχετε να αναζητήσουν δώρα πια!

Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για τη φίλη
40ης επετείου Δώρα για Γονείς
Hot Χριστουγεννιάτικα Δώρα 2012
Καλή 18η δώρα γενεθλίων
Long Δώρα απόστασης σχέση για Her
Περαστικά ιδέες δώρων
Φτηνές δώρα γενεθλίων για τους άνδρες
Ρομαντικό δώρα για τη φίλη
Τι να πάρει τη φίλη σας για τα γενέθλιά της
Φτηνές καλάθια δώρων για τους άνδρες
Μοναδικά δώρα Σπιτική

Leave a Reply