Μοναδικά δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η εποχή της αγάπης είναι επάνω σας, και κάθε δρόμο, διάδρομο και κατάστημα με απίστευτα κόκκινο και ροζ καρδιές και τα τριαντάφυλλα, κάθε διαφήμιση κατευθύνεται προς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και οι φίλοι σας δεν μπορεί να σταματήσει να αναβλύζει για το τι πρόκειται να δώσει σε ή τι περιμένουν από το σύντροφό τους αυτή τη φορά. Όμως, κατά κάποιο τρόπο, δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να δώσει την αγάπη της ζωής σας, επειδή θέλετε να είναι πιο ιδιαίτερο από τα εγκόσμια λουλούδια και γλυκά. Έτσι, δεν είναι μόνο η σκέψη, αλλά μια «μοναδική σκέψη» που μετράει σε αυτή την περίπτωση. Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ξεχωριστή στιγμή στη ζωή του καθενός και αυτά είναι μερικά από τα μοναδικά δώρα που μπορείτε να δώσετε σ ‘αυτόν αυτή την ημέρα της αγάπης, η οποία είναι ειδική, προσωπική και απεικονίζουν ακριβώς ό, τι αυτός ή αυτή σημαίνει για εσάς.

Γιατί Σε αγαπώ

Δεν μπορεί να χωρέσει ένα μήνυμα σε ένα μπουκάλι; Προχωρήστε και να του / της ένα βάζο των μηνυμάτων, κάθε εξηγώντας γιατί αγαπάς / τον. Ο / Η θα έχει δικαίωμα σε ένα μήνυμα την ημέρα. Γίνετε δημιουργικοί με τα μηνύματα και να προσθέσετε κάποια εισαγωγικά αγάπη ή γραμμές από τα τραγούδια, αν θέλετε. Διακοσμήστε το βάζο όμορφα και να εξασφαλίσει ότι γίνεται ένα μέρος του χώρου στο / σπίτι του της ότι αυτός / αυτή μπορεί να έχει πρόσβαση, κατά προτίμηση την ίδια ώρα κάθε μέρα. Για παράδειγμα, το βάζο θα μπορούσε να διατηρείται σε ένα σημείο πάνω στο δρόμο μέσα ή έξω, μόνο και μόνο για να του υπενθυμίσει / της ότι θα είστε πάντα γύρω!

Εξατομικευμένη Πρόταση εφημερίδων

Ζητήστε από το σύντροφό σας να είναι του Αγίου Βαλεντίνου σας με τη μορφή της εξατομικευμένης τίτλο εφημερίδας. Γράψτε μια σημείωση κάτω από το οποίο θα κάνει την «είδηση», λέγοντας πόσο πολύ αυτός / αυτή σημαίνει για σας, και πόσο θέλετε του / της να είναι ένα μέρος της ζωής σας. Απλά κάνουν ένα μέρος της τακτικής εφημερίδα για να πιάσει το σύντροφό σας από την έκπληξη, ή το πλαίσιο αυτό και να της δώσει ως δώρο, και θα είναι μια όμορφη έκπληξη ωστόσο! Πολλές ιστοσελίδες έχουν έτοιμα templates και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία για να πάρετε μια εκτύπωση. Έτσι, αν τρέχετε αργά, αυτό είναι σίγουρα τέλεια.

Φωτογράφηση ζευγαριού

Κάθε δώρο του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται να είναι μια έκπληξη. Πάρτε το σύντροφό σας και να πάρετε μια επαγγελματική φωτογράφηση γίνεται. Οι όμορφες στιγμές θα συλλαμβάνονται για την αιωνιότητα σε ένα από τα πιο μοναδικά δώρα που θα μπορούσε να δώσει το σύντροφό σας. Αν ζείτε μαζί, αυτά τα πανέμορφα φωτογραφίες μπορούν να βρουν μια μόνιμη θέση στο σπίτι σας. Ακόμα και αν δεν το κάνετε, μπορείτε να κρατήσετε αυτά ως όμορφες αναμνήσεις για τον εαυτό σας. Επιλέξτε από ένα μείγμα από vintage, μαύρο και άσπρο, και έγχρωμες φωτογραφίες και να δημιουργήσετε ένα κολάζ από κορνίζες σε ειδικό τοίχο στο σπίτι σας για αυτό το υπέροχο δώρο.

Εξατομικευμένη Set Μαξιλαροθήκη

Είναι χαριτωμένο, είναι απλό, και εξυπηρετεί το σκοπό του τέλεια ένα μοναδικό δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πάρτε δύο μαξιλαροθήκες τυπωμένα με ένα κομμάτι του παζλ για το καθένα, έτσι ώστε αυτά τα κομμάτια ταιριάζει in Έχουν «εγώ» και «εσύ» τυπωμένο στη μία η κάθε μία, και να το χρησιμοποιήσετε ως ένα μεγάλο δώρο για τον εραστή σας. Θα μπορούσατε επίσης να έχουν το όνομά σας τυπωμένο είτε για να γίνει πιο προσωπική, με κόκκινες καρδιές! Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να πάει πολύ άγρια ​​με αυτή την ιδέα και έχει κάτι σέξι τυπωμένο σε αυτές τις μαξιλαροθήκες, και να προχωρήσει και να πάρει ακόμη και μια αντίστοιχη πάπλωμα γίνεται επάνω. Μοναδικά και πώς!

Εσώρουχα με ένα μήνυμα

Έτσι δεν θέλετε να πάρετε πολύ ευαίσθητος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πώς για να πάρει άτακτος αντ ‘αυτού; Λήψη της μερικά σέξι εσώρουχα ότι και οι δύο μπορείτε να απολαύσετε. Θα μπορούσατε να τον αγοράσει ένα ζευγάρι κόκκινο μπόξερ μεταξιού, και έχουν «I Love (το όνομά σας)” κεντημένο πάνω σε αυτό. Είναι ένας πολύ καλός τελευταίας στιγμής δώρο, αξιολάτρευτο και πολύ. Αν είναι δυνατόν, να πάρετε μια εικόνα από εσάς δίνοντας φιλί φέρουν τυπωμένα τα μπόξερ! Παιδιά, ακόμα και μπορείτε να πάρετε ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα για εκείνη με το όνομά σας σε αυτό. Πόσο μοναδικό είναι αυτό;

Ίσως ο λόγος που θέλετε το δώρο σας να είναι μοναδική, είναι πιθανώς επειδή αυτή η σχέση είναι πιο ιδιαίτερο από οτιδήποτε είχατε ποτέ πριν. Αν πραγματικά κατέχουν τέτοια συναισθήματα, να αισθάνονται ελεύθεροι να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις παραπάνω δώρα για αυτόν ή αυτήν, και τον καθιστούν έναν που θα αφήσει μια όμορφη ανάμνηση χαραγμένη στην καρδιά σου, για τη ζωή.

Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον
Thoughtful Ιδέες Δώρων
Χαριτωμένο Πράγματα που πρέπει να Κλήρωση για το φίλο σας
Φιλική προς το περιβάλλον Δώρα
Δώρα για Moms που έχουν τα πάντα
Καλύτερα δώρα επετείου για άντρες
Ιδέες δώρων για τους ασθενείς με καρκίνο
Καλάθια δώρων για τα παιδιά
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 100
Σπιτικά δώρα Τροφίμων
Γραφείο Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες

Leave a Reply