Μοναδικά χειροποίητα δώρα

Ένα από ένα είδος δώρα είναι ένα από τα τέλεια τρόπους για να πει κάποιος ότι είναι ειδικός. Όχι, όχι απλά ιδιαίτερο, αλλά επιπλέον, επιπλέον ειδική. Σήμερα, με όλες τις ευθύνες στην εργασία και το σπίτι, δεν το κάνουμε ακόμη χρόνο για να ψωνίσει για κάποιον, πόσο μάλλον να κάνει δώρα. Αλλά ο χρόνος και η προσπάθεια που θέλετε να βάλετε σε ένα δώρο για το εν λόγω πρόσωπο είναι αρκετά αξιοσημείωτη. Μπορεί να υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις όπου θα θέλατε την ανάγκη για χειροποίητα δώρα. Ίσως είναι μια γιορτή, γενέθλια, επέτειο, γάμος, ή κάποιο άλλο γεγονός. Λαμβάνοντας υπόψη την ευκαιρία, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ως προς το τι πρέπει να κάνουν ως δώρο. Πλέον, θα πρέπει να έχετε κατά νου ως προς το ποια είναι η σχέση σας με το άτομο που θέλετε να δώσετε τα μοναδικά χειροποίητα δώρα. Κρατώντας αυτό κατά νου, μπορείτε στη συνέχεια να καταλήξει με κάποιες συγκεκριμένες ιδέες για το τι να τους δώσει ως δώρο. Αυτός είναι ο λόγος, έχουμε βάλει μαζί αυτό το άρθρο που θα σας δώσουμε μερικές θαυμάσιες ιδέες για το τι θα μπορούσε να είναι χειροποίητο δώρο σας. Ρίξτε μια ματιά.

Δώρα για τους άνδρες

Όπως ήδη αναφέρθηκε προηγουμένως, θα πρέπει να πρώτα να ελέγξετε ποια είναι η σχέση σας είναι με το άτομο. Είναι αυτός ο φίλος σας, σύζυγος, αδελφός, πατέρας, ή κάποιος άλλος; Μόνο μετά από αυτό, μπορείτε να αποφασίσετε τι να κάνουν ως δώρο. Παρακάτω είναι μερικά από τα μοναδικά δώρα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι.

Τρόφιμα σε ένα βάζο
Εάν αυτό το άτομο ζει μόνο του και δεν ξέρει πώς να μαγειρεύουν, εδώ είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για εκείνον. Δώστε τον βαζάκια τροφίμων. Τι πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε γυάλινα βάζα και γεμίστε τα με ξηρά συστατικά. Τώρα, αυτές τις συνταγές μπορούν να είναι οτιδήποτε, από σούπες, καφέ, μπισκότο, νεράιδα, ζυμαρικά, ή κάτι άλλο. Συμπεριλάβετε μια κάρτα συνταγή στην κορυφή με τις κατευθύνσεις και μπορεί να μαγειρέψει οποιαδήποτε απλή ή περίπλοκη πιάτο στο άψε σβήσε. Μπορείτε να δώσετε αυτό το δώρο σε κάποιον με την οικογένεια, καθώς και. Θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μαγειρέψει για την οικογένεια.

Πλεκτά Κασκόλ
Εδώ είναι ένα μεγάλο χειροποίητο δώρο για το φίλο σας. Μπορείτε να τον κάνει μια ειδική πλεκτό κασκόλ με διάφορα σχήματα και σχέδια. Πλεκτομηχανές είναι πολύ απλά όταν έχεις τις οδηγίες ακριβώς μπροστά σας. Για να λάβετε τις οδηγίες σχετικά με κασκόλ των ανδρών, διαβάστε το άρθρο blog για πλέξιμο πρότυπα για κασκόλ. Είναι απλό να ακολουθήσει και θα έχετε ένα πανέμορφο, αντρικά κασκόλ για το άτομό σας.

Σελιδοδείκτες
Για να κάνετε αυτό το επόμενο δώρο, θα χρειαστεί βαμβάκι ή μεταλλικό νήμα κεντήματα, μετάξι χάντρα καλώδιο, κορδέλες δέρμα (διάφορα χρώματα), κόλλα, και μεταξωτές κλωστές. Κόψτε την κορδέλα δέρμα και κόλλα δύο εσωτερικές πλευρές η μία στην άλλη. Punch 1 μικρή τρύπα στην κορυφή του κάθε κορδέλες δέρμα και να ετοιμαστεί η φούντα. Πάρτε το νήμα κεντήματα και τυλίξτε το γύρω από ένα χαρτόνι χαρτί (το μέγεθος του χαρτονιού χαρτί θα είναι τόσο μεγάλο ή μικρό, όπως θέλετε η φούντα να είναι). Μόλις έχετε περίπου 10-12 ανατροπές, αφαιρέστε το νήμα από χαρτόνι και δέστε το στη μέση. Κόψτε τις άκρες βρόχο και στις δύο πλευρές του φούντα και είστε έτοιμοι. Ισοπαλία σε αυτό φούντα με χάντρα το μετάξι καλώδιο και τοποθετήστε το στην κορδέλα δέρμα. Απλά τραβήξτε την φούντα και είστε έτοιμοι.

Δώρα για τις γυναίκες

Όταν ψάχνετε για δώρα για τις γυναίκες, υπάρχει πραγματικά μια ασημένια επένδυση, αν μπορεί. Οι γυναίκες είναι πολύ εύκολο να ψωνίσει για και να κάνει κάτι από μόνος σας. Η συγκέντρωση με την ευκαιρία ή τη σχέση δεν πειράζει πραγματικά πάρα πολύ, επειδή τα δώρα μπορούν να δοθούν από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε. Δεν με πιστεύετε; Ρίξτε μια ματιά-δείτε.

Ποτ πουρί
Όταν είστε σε σύγχυση ως προς το τι μπορείτε να δώσετε ένα δώρο για μια γυναίκα, δίνουν ένα ευωδιαστό δώρο. Μιλώ για ποτ πουρί. Δεν χρειάζεται να κάνει πολλά. Απλά ακολουθήστε το βήμα συνταγή ποτ πουρί με βήμα και αφήστε τα συστατικά κάνουν τα μαγικά τους. Είναι πρόκειται να αγαπούν το δώρο και σκέφτομαι κάθε φορά που η γλυκιά μυρωδιά αγγίζει τη μύτη της.

Toto τσάντα
Μπορείτε να αγοράσετε 2-3 απλό λευκό ή μπεζ tote τσάντες. Θα σιδήρου όμορφη πνευματικά δικαιώματα χωρίς εικόνες στο σακούλες. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να σαρώσετε τις εικόνες πάνω στο σίδηρο σε χαρτί μεταφοράς. Εκτυπώστε τις εικόνες, κόψτε τις άκρες σωστά, και τοποθετήστε τα αντιμετωπίσει για να δούμε αν οι εικόνες ταιριάζουν απόλυτα. Όταν είστε έτοιμοι, να κρατήσει τις εικόνες όψη προς τα κάτω και να αρχίσουν ακόμη και το σιδέρωμα με πίεση. Απλά πατήστε στην εικόνα? Μην κινηθεί προς τα επάνω και προς τα κάτω με το σίδερο. Στο τέλος, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι οι εικόνες είναι δροσερό και στη συνέχεια αφαιρέστε το χαρτί πίσω στο χαρτί μεταφοράς. Tote τσάντες σας είναι έτοιμο.

Αρωματικά Κεριά
Αρωματικά κεριά είναι επίσης ένα μεγάλο δώρο για τις γυναίκες. Δεν απαιτούν πολλά συστατικά για την κατασκευή αρωματικά κεριά. Μόλις μερικά προϊόντα πρώτης ανάγκης, μερικά αρωματικά έλαια, και είστε καλοί να πάτε. Είναι πρόκειται να είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι για να πάρει το δικό της σετ από αρωματικά κεριά.

Αυτά τα δώρα μπορεί να μην είναι η μοναδική, αλλά το γεγονός ότι θα πάμε να τους από τον εαυτό σας κάνει ένα σωρό διαφορά. Είμαι βέβαιος ότι το πρόσωπο που είναι έτοιμος να λαμβάνετε αυτά τα σπιτικά δώρα θα είναι πολύ χαρούμενος. Και, τις προσπάθειές σας, σίγουρα θα εκτιμηθεί.

Μοναδικές ιδέες δώρων για τις γυναίκες
Ιδέες δώρων συνταξιοδότησης για τις γυναίκες
Δώρα για Her
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για Υπαλλήλων
Μεγάλη Δώρα για Her
Κάνοντας μέλλον Κειμήλια Με το χέρι
Γυναίκα ιδέες δώρων φίλο
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για τη γυναίκα
Καλύτερα δώρα για το φίλο
Μοναδικά Ρομαντικά δώρα για τους άνδρες
Δώρα γάμου για τη νύφη

Leave a Reply