Μοναδικές ιδέες δώρων για το φίλο

Έτσι, ο φίλος σας γενέθλια είναι γύρω από τη γωνία (διάβαζε: τουλάχιστον ένα μήνα μακριά), και έχετε βαρεθεί να ψάχνουν για κάτι «διαφορετικό» γι ‘αυτόν, επειδή όλα έχουν ειπωθεί, έχουν γίνει και που. Θέλετε να δώσει ένα ρομαντικό δώρο, αλλά την ίδια στιγμή, δεν θέλουν να είναι over-the-top gooey. Έτσι, τώρα είστε σε μια αποστολή για να βρείτε κάποια πραγματικά δημιουργικές ιδέες για δώρα που θα σαρώσει τον από τα πόδια του, και να αποδείξει σ ‘αυτόν (ή τουλάχιστον να κάνει μια χλιαρή προσπάθεια να αποδείξει), πόσο απρόβλεπτη μπορείτε να είστε! Μπορείτε να πάτε κορίτσι! Ρίξτε μια ματιά στις ιδέες που δίνονται παρακάτω και να απολαύσετε τον εαυτό lauding όπως ο ίδιος φαίνεται εντελώς σαν χαμένος.

Εξαγοράσιμες κουπόνια αγάπης

Μια μοναδική πρόταση δώρο, εάν ποτέ υπήρχε ένα, είναι ένα βιβλιαράκι των κουπονιών. Γι ‘αυτό, ό, τι έχετε να κάνετε είναι, να σχεδιάσει και διάφορα κουπόνια ότι ο φίλος σας μπορεί να εξαγοράσει οποιαδήποτε στιγμή θέλει. Τα κουπόνια θα μπορούσε να είναι για ένα μασάζ ποδιών, ένα μασάζ σώματος, μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, το τηλεχειριστήριο, το μεγαλύτερο φιλί που θα πρέπει ακόμη να έχει, η επιλογή του για τη μουσική στο αυτοκίνητο για μια ολόκληρη εβδομάδα, η επιλογή του φαγητού για ένα ολόκληρη εβδομάδα, κλπ. Αυτός θα είναι καλά σύγχυση ως προς το ποια από αυτά θα χρησιμοποιηθεί πότε! Χρησιμοποιήστε κάποια φανταχτερό χαρτί και το κυνήγι για μερικές μεγάλες γραμματοσειρές και printables που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Εκτυπώστε κουπόνια σας σε ένα εντελώς επίσημο τόνο, μόνο και μόνο για να κάνει ότι πολύ πιο δελεαστικό.

Sensuous Day Spa

Μην πηγαίνετε frowning! Αυτό είναι στην πραγματικότητα, μια μεγάλη ιδέα για δώρο για έναν φίλο. Δώστε του μια θεραπεία spa με μια συστροφή. Είσαι ο συνοδός. Μεταμορφώστε το δωμάτιο ή το σπίτι σας σε ένα spa, και να του δώσει ένα πολυτελές μασάζ, που ακολουθείται από ένα αφρόλουτρο γεμάτο με εξωτικά αρώματα. Μετά το μπάνιο, τον αντιμετωπίσει σε ένα νόστιμο γεύμα, και το υπόλοιπο της ημέρας, καλά, κάνει ό, τι θέλει! Κλείνω μάτι

Όλα Μινιατούρα

Εδώ είναι ένα από αυτά τα πραγματικά διαφορετικές ιδέες για δώρα. Να προειδοποιήσει ότι θα μπορούσε να πάρει κάποιο χρόνο (και τους πόρους) για την πλήρη βάλει μαζί. Υποθέτοντας ότι είστε φίλη του αρκετό καιρό για να ξέρω συμπάθειες και αντιπάθειες του, όπως το πίσω μέρος του χεριού σας, κάνετε μια λίστα με ό, τι του αρέσει. Βιβλία, αυτοκίνητα, ποδήλατα, παπούτσια, ρούχα, αθλητικές ομάδες, ποτά, κλπ. Μόλις συνέταξε τη λίστα, να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για μινιατούρες από όλα αυτά. Ποδήλατα, αυτοκίνητα, αθλητικά είδη και τα ποτά είναι εύκολο να βρεθεί, αλλά ίσως χρειαστεί να πάμε σε ειδικά καταστήματα για να πάρει τα βιβλία, ρούχα, παπούτσια και άλλα αντικείμενα παραγγελία. Βάλτε τους σε ένα φανταχτερό τσάντα του, και να έχουν ένα μικρό αστείο σημείωμα που συνδέονται με κάθε μία από αυτές.

Αφίσα Glamour

Έχετε μια ωραία φωτογραφία του ανατινάχθηκε, το στυλ αφίσα. Πως θα εκτυπωθεί με κάποια κολακευτικά γκράφιτι σε αυτό, δείχνοντας τον σούπερ σταρ τι είναι για εσάς! Πλαίσιο αυτό σε μια παλιά κορνίζα, και κρεμάστε το πάνω από το κρεβάτι σας! Ποτέ δεν θα πάρει αρκετό από αυτό, πιστέψτε με! Αν είστε καλοί στη ζωγραφική, στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας μια αφίσα. Χρησιμοποιήστε τα χρώματα του νερού και μια καλή εικόνα του για την αναφορά του. Μην ξεχάσετε να το υπογράψει με κάποια «xoxo του.

Κάτι Silly

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη της ανόητα δώρα. Μπορεί να φαίνεται εύκολο να καταλήξει, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι πάντα η περίπτωση. Τι είναι βέβαιο είναι ότι θα κάνει ο φίλος σας γελάσω και να απολαύσετε την ημέρα του καλά. Έτσι, κάθε φορά που βλέπετε κάτι γελοίο που θυμίζει αυτόν, αγοράζουν απλά. Θα μπορούσε να είναι κάτι σαν –

Κυβερνήτης Beard (ναι, ένα χάρακα για να μετρήσετε το μήκος της γενειάδας του, που είναι ακριβώς ό, τι είναι)
Εξατομικευμένη μαξιλαροθήκη
Silly γραβάτες
Cartoon flash drive
Bobblehead με το «κεφάλι» του
Celebrity μάσκα
Αστεία »διατηρήσουμε την ψυχραιμία …» εμπορεύματα
Εξατομικευμένη μποξεράκια
Glow-in-the-dark εσώρουχα
Superhero ποδιά

Αυτά ήταν, πιστεύω, κάποια κατάλληλα μοναδικές ιδέες για δώρο ο φίλος σας. Φυσικά, μπορείτε να σκεφτείτε πολλά άλλα, είμαι σίγουρος! Και όταν το κάνετε, την καλοσύνη να μοιραστεί μαζί μας και όλα τα άλλα κορίτσια εκεί έξω, που δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να δώσουν τα παιδιά τους.

Crafts Ημέρα του Πατέρα
Εξατομικευμένη Ιδέες κούπα καφέ
Επέτειος Ιδέες για Άνδρες
Ρομαντικό δώρα για τη φίλη
Ιδέες δώρων για ηλικιωμένους
Καλή δώρα για το φίλο
Καλή δώρα για φίλους
Δώρα για Γονείς
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ιδέες δώρων για Αυτόν
Φτηνές καλάθια δώρων για τους άνδρες
Creative δώρα για τον μπαμπά

Leave a Reply