Οικογενειακά Χριστούγεννα δώρο ιδέες Exchange

Χριστούγεννα λέγεται ότι είναι μια εποχή που τα μέλη της οικογένειας έρχονται μαζί για να περνούν το χρόνο τους με το άλλο. Αυτό δεν σημαίνει μόνο την άμεση οικογένεια, αλλά εκτεταμένη οικογένεια, καθώς και. Η οικογένεια Χριστούγεννα πάρει μαζί φέρνει μαζί της την προοπτική του προσφορά και λήψη δώρων. Αν και δώρα λέγεται ότι είναι ένας τρόπος να δείξουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας για τους άλλους ανθρώπους, πολλές φορές αγοράζουν δώρα για όλα τα μέλη μιας μεγάλης οικογένειας μπορεί να κάψει σίγουρα μια τρύπα στην τσέπη σας. Επιπλέον, πολλές φορές, τα δώρα που έχουμε δώσει ή να λάβει, μπορεί να μην είναι κάτι χρήσιμο, το οποίο το καθιστά μια συνολική σπατάλη χρόνου και χρήματος. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, έχουμε οικογένεια Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ανταλλαγή δώρων όπου ένα άτομο έχει να δώσει ένα δώρο σε ένα μόνο μέλος της οικογένειας. Ας δούμε μερικές ιδέες όπου κάθε άτομο θα λάβετε ένα δώρο που αυτός / αυτή θέλει και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε πάρα πολύ για τα Χριστούγεννα τον προϋπολογισμό σας.

Ιδέες για Οικογενειακά Χριστούγεννα Ανταλλαγή Δώρων

Ονομάστε Picking
Αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά όλη την οικογένεια ιδέες Χριστουγεννιάτικο δώρο ανταλλαγή και σίγουρα θα είναι τέλεια αν είστε σε έναν προϋπολογισμό. Γράψτε τα ονόματα του κάθε μέλους της οικογένειας σε ένα κομμάτια χαρτιού, διπλώστε τα και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ ή μπορεί να είναι ένα καπέλο. Ξεκινώντας από το νεότερο άτομο στην ομάδα, κάθε άτομο θα πρέπει να αναφερθώ σε ένα διπλωμένο κομμάτι χαρτί και θα πρέπει να αγοράσουν ένα δώρο για το πρόσωπο που έχουν επιλέξει. Για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα, να κρατήσει αυτή είναι μια μυστική υπόθεση και όταν όλα έχουν λάβει Χριστουγεννιάτικα δώρα τους, μπορούν να μαντέψετε ποιος έφερε γι ‘αυτούς. Για να διασφαλιστεί ότι ο καθένας παίρνει κάτι που θέλουν, να ζητήσει από κάθε ένα από αυτά να κάνουν ένα ευχολόγιο για το χαρτί που έχει το όνομά τους.

Κάτι ακριβόν και δυσβάστακτον
Μια παραλλαγή στο όνομα των ιδεών πάρει δώρα οικογένεια ανταλλαγή θα είναι η ανταλλαγή δώρων λευκό ελέφαντα. Ένας ελέφαντας ενώ η ανταλλαγή δώρων όπου δεν έχετε να δαπανήσει χρήματα για την αγορά κάτι, μάλλον έχετε δώσει μακριά ένα κάτι που δεν χρησιμοποιείτε καθόλου. Αυτό μπορεί να κυμανθεί από κάποιο παλιό δώρο που πήρατε από κάποιον και έχει που βρίσκεται στην ντουλάπα σας για κάποια στιγμή ή μπορεί να είναι κάτι που σας έφερε, αλλά δεν χρησιμοποιούν. Τυλίξτε αυτό το δώρο σε μια όμορφη συσκευασία δώρου και δώρο σε κάποιον που πιστεύετε ότι θα αγαπήσουν και να εκτιμήσουν αυτό.

Ανταλλαγή παιχνίδι
Αυτό θα είναι ιδανικό αν θέλετε να κρατήσει μια μεγάλη οικογένεια δώρο Χριστουγέννων ανταλλαγή. Αν είστε μέρος μιας μεγάλης διευρυμένης οικογένειας με πολλούς θείους, θείες, ξαδέλφια, παιδιά, κλπ., τότε πιθανότατα δεν μπορείτε να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε τακτική βάση. Καθώς δεν ξέρω πολλά από αυτά εκ του σύνεγγυς, αγοράζοντας δώρα για τους μπορεί να γίνει ένα πολύ δύσκολο έργο. Εδώ, αυτό το δώρο ιδέα ανταλλαγής οικογένεια θα έρθει στη διάσωσή σας. Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να καθορίσει έναν προϋπολογισμό για το δώρο που ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά, για παράδειγμα, κανείς δεν θα πρέπει να αγοράσει ένα δώρο που είναι πάνω από $ 40 ή $ 50 (μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο). Επίσης, φροντίζουν ώστε να μην αγοράσετε ένα δώρο που είναι λιγότερο από αυτό, επειδή αυτό δεν θα είναι δίκαιη για τους άλλους ανθρώπους. Αφού έχετε κάνει με το δείπνο των Χριστουγέννων, τοποθετήστε όλα τα δώρα στο πάτωμα και να ζητήσω από όλους να καθίσουν σε ένα κύκλο γύρω από αυτό. Κάθε άτομο θα πάρει μια σειρά από ένα μπολ, σύμφωνα με την οποία το παιχνίδι θα πρέπει να αρχίσει. Το άτομο που πήρε τον πρώτο αριθμό θα πρέπει να διαλέξετε ένα δώρο από την παρτίδα και να ανοίξει το δώρο μπροστά σε όλους. Μόλις γίνει αυτό, το άτομο που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση μπορεί να αρπάξει είτε το δώρο από το πρώτο πρόσωπο ή επιλέξτε ένα νέο. Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τελευταίο πρόσωπο που λαμβάνει ένα δώρο. Οι πιθανότητες της αρπαγής πρέπει να περιοριστεί σε 2 ή 3 φορές, ανά άτομο. Αυτή η ανταλλαγή δώρων δεν θα είναι μόνο να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι παίρνουν ένα δώρο που θέλουν, αλλά και θα προσθέσει τη διασκέδαση στο πάρτι. Ωστόσο, τα παιδιά δεν μπορούν να κατανοήσουν την έννοια αυτή και είναι πάντα καλύτερο να δώσει σε κάθε έναν ένα δώρο χωριστά.

Χειροποίητα δώρα
Ανταλλαγή χειροποίητα δώρα μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη ιδέα. Αυτό είναι επίσης ένας δαπανηρός τρόπος για να γιορτάσουν τη χαρά της σεζόν με την οικογένεια και τους φίλους σας. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ανταλλαγή θα πρέπει να είναι μόνο χειροποίητα αντικείμενα, και όχι από εκείνα που αγοράζονται στα καταστήματα. Μπορεί να υπάρχει μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα δώρα Χριστουγέννων που μπορούν να ανταλλαγούν. Αρχική ψημένα μπισκότα, κέικ, συνταγές, πλεκτά, χειροτεχνία. κεντητά καλύμματα μαξιλάρι, ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών και τα παρόμοια μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για τα δώρα οικογένεια για αυτά τα Χριστούγεννα.

Εκτός από αυτές τις ιδέες οικογενειακά Χριστούγεννα ανταλλαγή, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα κυνήγι θησαυρού ιδέα για δώρο ανταλλαγή, όπου θα έχετε να κρύψετε ένα δώρο για ένα άτομο και να του δώσει ή της κάποιες ενδείξεις για να το βρείτε. Αυτό το είδος της ανταλλαγής δώρων σίγουρα θα αγαπηθεί από μικρά παιδιά. Έτσι, αυτά τα Χριστούγεννα, δοκιμάστε μία από αυτές τις ιδέες και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι κάθε μέλος της οικογένειας θα απολαμβάνουν δίνοντας, καθώς και τη λήψη στοχαστικό δώρο Χριστουγέννων.

Καλή δώρα γενεθλίων
Cool δώρα γενεθλίων
Χριστουγεννιάτικο δώρο Ideas 2012
Inexpensive Δώρα Χριστουγέννων
Δώρα Gag για τις γυναίκες
Σπιτική Χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο
Δώρα επετείου για το φίλο
Ρομαντικές ιδέες δώρων Χριστουγέννων για Her
Σπιτική δώρα για τις γυναίκες
Δώρα γαμήλιας επετείου για τη γυναίκα
100 Σπιτική ιδέες δώρων

Leave a Reply