Ονομάζοντας ένα αστέρι Μετά από Κάποιος

Οι πιο στοχαστικοί δώρα είναι άυλα. Μπορείτε να δώσετε πολλά ρούχα, κοσμήματα και αρώματα, αλλά αυτά θα διαρκέσει μόνο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ένα πραγματικά διαχρονικό δώρο είναι ένα που είναι καλά μελετημένη του, και ναι, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό, τι μια ολόκληρη ζωή. Ένα τέτοιο σήμερα είναι να αναφέρουμε ένα αστέρι για κάποιον ειδικό.

Μπορείτε να ονομάσετε ένα αστέρι;

Οι λάτρεις συχνά το βλέμμα επάνω προς την έναστρη νύχτα και υπόσχονται ο ένας τον άλλο αιώνια αγάπη. Υπόσχονται το φεγγάρι και τα αστέρια και παρέχουν άλλα «μύλους και ευλογία» εμπνευσμένο αφιερώματα. Τι εάν θα μπορούσατε για να σταματήσει κάποτε πολλά υποσχόμενη και πραγματικά παραδώσει ένα αστέρι; Λοιπόν, δεν είναι τεχνικά «παραδώσει» αλλά το όνομα ένα αστέρι μετά από κάποιον. Ναι, είναι δυνατόν να ονομάσει ένα αστέρι μετά την κάποιον ειδικό. Τώρα αναρωτιέστε πιθανώς πώς; Αλλά ας μην πάρει μπροστά από τον εαυτό μας, υπάρχει ένα μικρό μυστικό που πρέπει να ξέρετε πριν πάτε μπροστά.

Εάν συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και την αναζήτηση για το σκοπό αυτό, θα βρείτε πολλές ιστοσελίδες ισχυρίζονται ότι μπορείτε να το κάνετε δωρεάν ή για μια μικρή τιμή. Όλοι γνωρίζουμε ότι τίποτα σε αυτόν τον κόσμο είναι δωρεάν, οπότε μην αγνοήσετε μόνο μια μικρή φωνή στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας και να προχωρήσετε με την ονοματοδοσία ένα αστέρι. Ειδικά, αν πληρώνετε για να ονομάσετε το αστέρι μετά κάποιος. Εδώ είναι τα αλιεύματα, τα περισσότερα από αυτά τα ονόματα για τα αστέρια δεν αναγνωρίζονται από τη Διεθνή Αστρονομική Ένωση (IAU). Ναι, αυτό είναι το ίδιο μεγάλο φανταχτερό ηχώντας οργάνωση που αφαιρέθηκε από τον Πλούτωνα πλανητική κατάσταση του. Γιατί αυτά τα ονόματα δεν αναγνωρίζονται οφείλεται στο γεγονός ότι οι επιστήμονες ανακαλύπτουν συνεχώς και διατήρησης βάσεων δεδομένων των άστρων. Αυτές οι οργανώσεις ονομασία αστέρι χρησιμοποιούν την ίδια βάση δεδομένων για να ονομάσει τα αστέρια και πολλές φορές το ίδιο αστέρι μπορεί να ονομαστεί από δύο ή περισσότερους οργανισμούς, οπότε ούτε το όνομα είναι έγκυρο. Επιπλέον, υπάρχει μια σειρά διεθνή διαδικασία για την ονομασία αστέρια. Τι συμβαίνει όταν ένα αστέρι αναφέρουμε είναι ότι παίρνει τεκμηριώνονται στη βάση δεδομένων των εταιρειών, αλλά η IAU δεν το αναγνωρίζει. Έτσι, κανένας άλλος εκτός από εσάς και κάποιον ειδικό σας, θα ξέρετε ότι το αστέρι είναι δική σας.

Πώς να Ονομάστε ένα αστέρι;

Κατά κάποιο τρόπο αισθάνομαι ότι είναι εντάξει για IAU να μην αναγνωρίσει αυτά τα ονόματα, μετά από όλα αυτά τα αστέρια όνομα αριθμητικά. These ‘ονόματα’ αριθμό περιέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τις συντεταγμένες του άστρου. Φανταστείτε τη σύγχυση αν το όνομα κάποιου άστρου σημαντικό έχεις αλλάξει για να λάμψουν. Οι επιστήμονες θα πρέπει να κάνουμε ώρες αναζήτησης για να βρείτε πού ακριβώς βρίσκεται. Με αυτό κατά μέρος, αν δεν ενδιαφέρονται πραγματικά αν η Διεθνής Αστρονομική Ένωση αναγνωρίζει το όνομά σας για το αστέρι, μπορείτε πολύ καλά να προχωρήσει με την ονομασία ένα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε σε ένα δικτυακό τόπο, να συμπληρώσετε μια φόρμα, να πληρώσει ένα μικρό για το πιστοποιητικό και το έργο σας γίνεται.

Αισθάνομαι στο τέλος της ημέρας, είναι η σκέψη που μετράει. Υπάρχουν εκατομμύρια ριπή φώτα στον ουρανό και δεν υπάρχει καμία ζημιά στην διεκδίκηση ένα ως δική σας. Πλέον οι επιστήμονες δεν μπορούν ενδεχομένως να αναφέρουμε τους όλα τα αστέρια, έτσι θα μπορούσε κάλλιστα να αναγνωρίσει τις προσπάθειες μας για δανεισμό ένα χέρι, και όχι ένα όνομα! Έτσι, προχωρήστε απλά αναφέρουμε ένα αστέρι για το ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας, και αφήστε τον / την γνωρίζουν ότι ένα από τα φώτα ριπή στο σκοτάδι λαμπερό νύχτα ριπή μόνο για αυτόν / αυτήν.

Ονομάζοντας ένα αστέρι Μετά από Κάποιος
Αναμένοντας Δώρα Μητέρα
Μικρές ιδέες δώρων
Φτηνές δώρα γενεθλίων
Συνταξιοδότηση Δώρα για Boss
Μεγάλες ιδέες δώρων για το φίλο
Προσαρμοσμένη Σχέδια κεντητικής
Καλύτερα δώρα για τους άνδρες 2012
Μεγάλη Δώρα επετείου για άντρες
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 30
Καλάθια με φρέσκα φρούτα: Gourmet καλάθι δώρων φρούτων

Leave a Reply