Περαστικά Δώρα για τους άνδρες

Κανείς δεν θέλει προφανώς να πέσει άρρωστο, και όλοι μας να λάβει όλες τις δυνατές προσπάθειες για να μείνετε μακριά από τα νοσοκομεία. Αλλά, όπως είμαστε άνθρωποι, έχουμε την τάση να πέσει άρρωστο μέρος ή την άλλη φορά. Ορισμένοι ασθένεια σε ένα παιχνιδιάρικο τρόπο, και θεωρούν ότι ένα χρόνο για να χαλαρώσετε, μακριά από τις συνήθεις εντάσεις και ρουτίνες. Αλλά οι άνθρωποι που είναι πάντα απασχολημένοι, να απογοητεύονται όταν πρέπει να κολλήσει στο κρεβάτι κάνει τίποτα πολυμήχανος, οι περισσότεροι από τους άνδρες πέφτουν σε αυτή την κατηγορία. Φάρμακα αναλάβει τη φροντίδα της σωματικής υγείας τους, αλλά και για τη διατήρηση της ψυχικής υγείας τους, απαιτούνται λίγο περισσότερες προσπάθειες. Θα πρέπει να τους φτιάξει τη διάθεση και να τους αφήσουμε να γνωρίζουν ότι μια μικρή ασθένεια δεν είναι το τέλος του κόσμου, είναι απλά θέμα χρόνου. Δεδομένου ότι είναι άνδρες, μόνο καθησυχαστικά λόγια δεν θα έχει καμία επίδραση σε αυτά, αλλά και να πάρει τα δώρα θα κάνει σίγουρα το κόλπο! Υπάρχουν πολλά υπέροχα δώρα και δώρο, ειδικά για τους άνδρες, το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε τι πρέπει να αναζητήσετε.

Περαστικά Σύντομα Δώρα για τους άνδρες

Κλασικό Λήψη Σύντομα Καλά Δώρων: Οι άνθρωποι γενικά προτιμούν να δώσει κλασικό πάρει καλά δώρα, όπως είναι ασφαλή και δεν είναι πάρα πολύ funky για έναν ασθενή. Άλλωστε, δεν πρέπει να βεβαιωθείτε εάν η συγκεκριμένη δώρο είναι μια χαρά για τον ασθενή, όταν πρόκειται για την κλασική πάρει καλά δώρα. Αναρωτιέστε τι είναι αυτό το δώρο; Λοιπόν, αυτό είναι το μεγάλο παίρνει καλά σύντομα μπαλόνι και φυσικά, λουλούδια. Όποια και αν είναι η αιτία της ασθένειας, αυτό το δώρο μπορεί να δοθεί σε κάθε ασθενή, ανεξάρτητα από την ηλικία ακόμη και του ασθενούς. Μπορείτε να πάρετε πολλά πολύχρωμα παίρνει καλά σύντομα μπαλόνια στην αγορά. Επιλέξτε μια λεπτή χρώμα μπαλόνι, το ζευγάρι με λουλούδια, κατά προτίμηση λευκό και άοσμος (ο ασθενής μπορεί να είναι αλλεργικοί σε ισχυρές οσμές). Εάν ο ασθενής είναι κοντά σας, μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο του με λουλούδια και να πάρει καλά σύντομα μπαλόνια όταν αυτός δεν είναι εκεί!

Κουτί πρώτων βοηθειών: Είναι προφανώς καμία χρησιμότητα για δώρο έναν ασθενή με ένα κουτί πρώτων βοηθειών, όταν είναι ήδη στο νοσοκομείο! Αλλά αυτό το κουτί πρώτων βοηθειών μιλάω είναι ένα από τα αστεία και να πάρει δώρα για τους άνδρες. Θα βρείτε τέτοια πακέτα στην αγορά. Σε γενικές γραμμές αυτά τα πακέτα περιέχουν ένα χιουμοριστικό βιβλίο για λάθη γιατρών, μια υπερ-μεγέθους θερμόμετρο που έχει ένα αστείο γραμμή γραμμένο σε αυτό, τσιχλόφουσκα μπάντα ενισχύσεις, ένα σημάδι που λέει Hellraiser νοσοκομείο και σκελετικό χέρι καραμέλες! Να είστε βέβαιος ασθενής σας έχει μείνει με κάθε δύναμη ανοχή μετά από να πάρει άρρωστος, πριν δώσετε αυτό το δώρο για αυτόν!

Καλάθι δώρων: Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι ο ασθενής μπορεί να αρέσει, μπορείτε να τον πάρει δώρο και καλάθια δώρων για τους άνδρες. Όπως θα πρέπει να έχετε μαντέψει, αυτά τα καλάθια δώρων περιέχουν εποχιακά φρέσκα φρούτα, μέλι, τσάι από βότανα, καραμέλα, κοτόπουλο σούπα πακέτο, κεριά, κράκερ, κλπ. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά τα καλάθια δώρων με την προσθήκη κάτι σαν μπλε κούπα με «ήρωα» που αναγράφεται στο , ή ένα δημοφιλές βιβλίο επούλωση, κλπ. Αυτά τα καλάθια έρχονται σε όλα τα μεγέθη και τιμές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Τώρα που ξέρετε τι είναι όλα τα πράγματα που βρέθηκαν σε αυτά τα καλάθια, μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας ένα πάρα πολύ.

CDs: Μια ειρηνική ύπνου είναι ό, τι ποθεί κάθε ασθενή για, έτσι gifting τον ένα σύνολο διαλογισμού CDs είναι μια μεγάλη ιδέα για δώρο. Υπάρχουν, επίσης, πολλά CD χαλάρωσης που διατίθενται στην αγορά, μπορείτε να κάνετε μια σειρά από 3-4 από τα καλύτερα CDs και να παρουσιάσει σ ‘αυτόν. Αυτός σίγουρα θα εκτιμήσουν thoughtfulness σας!

Προσθέστε τη δημιουργικότητά σας σε αυτά τα δώρα, να κάνουν τους ειδικούς. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι είναι «πάρει καλά δώρα» και «δώρα γενεθλίων» δεν, οπότε μην προσπαθήσετε να τους πάρα πολύ φανταχτερό, η απλότητα είναι ο κανόνας.

Σπιτική Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον
Ιδέες δώρων δαχτυλίδι κομιστή
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ιδέες δώρων για Αυτόν
Δώρα γαμήλιας επετείου Με Έτος
18ες Γενέθλια Memorabilia
40α δώρα γενεθλίων για τις γυναίκες
Ιδέες δώρων Ζευγάρια
2 Ιδέες δώρων επετείου
Κατάλογος των δώρων επετείου Με Έτος
Ιδέες για Δώρα Hostess
Ιδέες δώρων Fun

Leave a Reply