Περαστικά ιδέες δώρων

Εμείς ποτέ δεν συνειδητοποιούν πόσο πολύ εννοούμε τους ανθρώπους, μέχρι να συμβεί κάτι για μας. Ως παιδί, πάντα ήθελα να προσγειωθεί στο νοσοκομείο, ακριβώς έτσι ότι θα έχουν τα φορτία των επισκεπτών, που θα μου φέρει πολλά δώρα και λουλούδια! Όταν θα είναι το κέντρο της προσοχής, και ο καθένας θα διάβρωση και κλάμα πάνω μου. Αλλά όταν αυτό συνέβη στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσα να φέρουν την αγωνία του να είναι κλινήρης για τόσο πολύ καιρό! Το μόνο πράγμα που με επευφημούσαν μέσα από ανατριχιαστικές πονοκεφάλους, και μια ανύπαρκτη όρεξη, ήταν τα όμορφα δώρα που έλαβα από την οικογένεια και τους φίλους μου. Αυτό είναι όταν συνειδητοποίησα, ότι η αποστολή κάποιος να πάρει καλά δώρα είναι μερικές φορές κατ ‘ευθείαν από την καρδιά. Μερικές φορές μια χειρονομία ευγενική ευγένεια, μερικές φορές καταναγκασμό, και μερικές φορές, το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε! Εάν γνωρίζετε κάποιον που νοσεί, ή είχε ένα ατυχές ατύχημα, ελέγξτε έξω αυτές τις ιδέες, και να κάνουν την ημέρα τους καλύτερα, με την αποστολή τους κάτι.

Ιδέες για δώρα Περαστικά

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, άρρωστος, και αδύναμη μπορεί να είναι πραγματικά απογοητευτικό. Δεν μπορείτε να μετακινήσετε γύρω, είστε πάρα πολύ αδύναμη για να κάνετε ό, τι θέλετε, δεν μπορείτε να κουράζεστε, δεν μπορείτε να μιλάτε για περισσότερο από 10 – 15 λεπτά χωρίς λαχανιάζοντας για την αναπνοή (ή ήταν ότι ακριβώς εγώ;). Αλλά όταν βλέπεις όλα αυτά τα δώρα που είχαν συσσωρευτεί στο κομοδίνο, που χωρίς τη θέλησή τους να αισθάνονται καλύτερα. Αν θέλετε μερικές ιδέες για να φτιάξει κάποιος επάνω, στη συνέχεια, μόλις διαβάσετε περαιτέρω! Θα τους αγαπώ!

Ιδέες για άντρες
Οι άνδρες μπορεί να είναι εκκεντρικός ασθενείς. Έχουν τροποποιηθεί γενετικά ώστε να είναι λίγο μικρότερη ασθενή από τον μέσο ασθενή. Έτσι, όταν πρόκειται να πάρει καλά δώρα για τους, θα πρέπει να σκεφτούμε κάτι πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά, διασκεδαστικό (για την έλλειψη μιας καλύτερης λέξης). Ας δούμε μερικές ιδέες για την ίδια, ως εξής:
Περιοδικά που του αρέσει να διαβάζει.
Ένα καλό βιβλίο, που έχει πάντα ήθελε να διαβάσει, αλλά ποτέ δεν είχε το χρόνο να.
Το αγαπημένο του πάρουν τα τρόφιμα (αν έχει επιτραπεί, από τον γιατρό, για να το φάει).
Comic βιβλία.
Σκληρός πυρήνας ταινίες DVD δράση.
Ένα βιβλίο παζλ για να ενώ μακριά το χρόνο στο κρεβάτι.
Μια τεράστια κάρτα με πάρει καλά μηνύματα γραμμένα σε όλο αυτό, από όλα τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους.
Μια νύχτα αγοριού μέσα, με όλους τους φίλους του πάνω, για δείπνο (αν δεν είναι ασθένεια μεταδοτική).
Ένα ξύρισμα και περιποίηση kit.
Υγιή τα cookies για να φάει ενώ ανακάμπτει.

Οποιαδήποτε ή όλα από αυτά μπορεί να τεθεί σε ένα καλάθι δώρων, και με δεδομένο. Μερικά από αυτά είναι πραγματικά φθηνό, οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε για αυτό, είτε!

Ιδέες για τις γυναίκες
Οι γυναίκες ποθούν δράμα, όπως μπορεί να έχετε μαντέψει από τις πρώτες φράσεις του παρόντος άρθρου. Και ως ασθενείς, έχουμε όλη την προσοχή που θέλουμε, έτσι έχουμε την ευκαιρία να βυθιζόμαστε σε αυτό, μερικές φορές πραγματικά πάρα πολύ ξεδιάντροπα! Παρ ‘όλα αυτά, γνωρίζουμε πόσο πόνο και την οδύνη που περνάμε. Και ακριβώς για να έχουμε κάποιον να μας δώσει και να πάρει δώρα, μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ καλύτερα! Έτσι, για κάθε γυναίκα που ξέρει ποιος είναι αναρρώνει, εδώ είναι μερικά θαυμάσια έτοιμο προς χρήση, και μερικές σπιτικές ιδέες για δώρα! Κάντε την επιλογή σας!

Περαστικά κάρτες.
Αγαπημένη λουλούδια του κοριτσιού.
Ένα μπάνιο που αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια.
Ένα σπιτικό δώρο όπως μια πίτα, ή κάποιο άλλο γλυκό.
Ένα βαλσαμωμένο παιχνίδι ότι μπορεί να κοιμηθεί με.
Κρέμες σώματος για να κρατήσει το δέρμα λείο και απαλό, ακόμα και στην ασθένεια.
Ένα πακέτο μαλακές μπάλες άγχος smiley.
Υγιή σούπες και άλλα έτοιμα για κατανάλωση σνακ.
UNO κάρτες για να παίξει με τους ανθρώπους που επισκέπτονται.
DVDs ταινία όλων των εποχών αγαπημένο νεοσσό τινάζει.
Βιβλία για την επιμονή και συμβουλές για το πώς να ανακτήσει γρήγορα.

Έτσι, μπορείτε να αρχίσετε τώρα την αναζήτησή σας για το τέλειο πάρει καλά δώρα, χρησιμοποιώντας τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο. Εδώ είναι που επιθυμούν το πρόσωπο, ταχεία ανάρρωση!

Δημιουργικές ιδέες δώρων για το φίλο σας
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες Σύμφωνα με $ 30
Ρομαντικές ιδέες δώρων γενεθλίων για τον
Μοναδικές ιδέες καλάθι δώρων
Μοναδικά Ρομαντικά δώρα για τους άνδρες
Ρομαντικό δώρα για τη φίλη
Τέλειο δώρο για τον μπαμπά
Δώρα καφέ Gourmet
Πρώτη Δώρα επετείου Έτος
Δώρα πολυτελείας για τις γυναίκες
Σπιτική ιδέες δώρων σοκολάτας

Leave a Reply