Περαστικά Σύντομα Δώρα

Λήψη δώρα για κάθε περίσταση είναι ένα πάρα πολύ διασκεδαστικό, έτσι δεν είναι; Είναι πραγματικά. Και δεν υπάρχει λόγος να αρνηθεί ακόμα και το γεγονός αυτό. Απλά εντελώς παίρνει όλους μας ευτυχισμένο. I dunno όπου αυτό το συναίσθημα προέρχεται από, αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι στέκεται εντελώς αλήθεια. Έτσι, εάν παίρνετε την ίδια θεωρία ισχύει και για το gifting κάτι σε κάποιον που είναι άρρωστος και όχι στο ροζ της υγείας, θα χαροποιήσει τους δεν τελείως επάνω; Φυσικά και θα το κάνει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν αυτές οι ειδικές παίρνει καλά σύντομα τα δώρα που έχουν κάνει τον τρόπο. Ας σας δώσει ιδέες για εκείνους ακριβώς στην επόμενη ενότητα.

Μεγάλη Περαστικά ιδέες δώρων

Δεν χρειάζεται να είναι επιστήμη πυραύλων, αυτό gifting άτομα με μερικά από τα καλύτερα και σύντομα να πάρει τα δώρα, το ξέρεις; Αρκεί να σκεφτούμε το πρόσωπο που χρειάζεται κάποια επευφημίες … τότε προχωρήστε και δώρο τους κάτι που θα τους πάρει ευτυχισμένη. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα; Εδώ είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείτε να πάει στραβά με.

Λουλούδια και σοκολάτες
Bright λουλούδια μόνο φωτίζουν ολόκληρη την χώρα, έχετε δει; Φέρνουν στην πολυπόθητη ευθυμία και να βοηθήσει το άτομο να αισθάνεται καλύτερα. Πρέπει να έχει να κάνει με τα φωτεινά χρώματα και τα αρώματα. Πηγαίνετε το δοκιμασμένο τρόπο και δώρο το πρόσωπο ένα τεράστιο μπουκέτο λουλούδια. Επίσης, σοκολάτες. Μασουλούσαν gooey σοκολάτες απελευθερώνει το αισθάνονται καλά οι ορμόνες στο σώμα και στο εσωτερικό ζητωκραυγές μόλις ένα άτομο επάνω. Έτσι, με αυτό το μπουκέτο λουλούδια πηγαίνει ένα κουτί σοκολατάκια, καθώς και. Θα εκτιμηθεί πολύ, επιτρέψτε μου να πω.

Μαλακά παιχνίδια και κάρτες
Έτσι, μπορεί να είναι αυτές οι εργασίες για τις γυναίκες ως επί το πλείστον; Θα μπορούσε να είναι. Γιατί λοιπόν να μην τους κάνουν ευτυχισμένους και τους δώρο το πιό χαριτωμένο, πιο λατρευτό μικρό (ή μεγάλο) μαλακό παιχνίδι που μπορείτε να βρείτε; Θα τους φτιάξει το κέφι αμέσως. Και δεν είμαι πεπεισμένος ότι οι κάρτες με μερικά από τα καλύτερα και σύντομα να πάρει τα μηνύματα δεν θα φτιάξει το κέφι τους άνδρες, καθώς και. Αλλά αν αυτή είναι η ανησυχία σας, τότε έκκληση σε πιο αστείο πλευρά τους και να τους δώσουμε αστεία κάρτες που θα τους πάρει τουλάχιστον γέλιο.

Καλάθια δώρων
Μια άλλη μεγάλη ιδέα για «να πάρει πολύ σύντομα», τα δώρα είναι τα καλάθια δώρων. Το πιο ιδανικό πράγμα για αυτούς είναι ότι επιτρέπει για τόσες πολλές επιλογές για να βάλει εκεί μέσα. Απλά αφήστε τις σκέψεις σας ροή σε αυτό το σημείο. Τι θα σας βάλει σε αυτά τα καλάθια δώρων; Εδώ είναι μερικές επιλογές:
Φρούτα (πάντα καλό)
Μπάλες άγχος (Εκείνοι που μπορεί να ρίξει στον τοίχο και να διασκεδάσουν με.)
Μασάζ εξοπλισμός (όπως και οι βούρτσες σε ρολό. Θα πάρει μακριά τον πόνο και κάνει για μεγάλη ψυχαγωγία εξοπλισμός)
Βιβλία για να διαβάσουν (Θα σας ευχαριστώ πολύ για αυτό)

Σοκολάτες και μαλακά παιχνίδια μπορεί να πάει σε αυτό το σημείο, καθώς και.

Επισκέπτες
Έχετε αισθανθεί μόνος όταν είστε κάτω με μια γρίπη ή κάτι παρόμοιο και το μόνο που έχετε ήθελε ήταν κάποιος δίπλα σου; Ίσως φέρνοντας σε ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι σούπερ; Που είναι βέβαιο ότι θα συμβεί όταν κάποιος είναι άρρωστος. Έτσι κάνουν την ημέρα τους με τη λήψη μια off και να ξοδεύουν την ημέρα ακριβώς που είναι γύρω και ίσως περιποίηση τους λίγο. Ή μπορείτε να καλέσετε σε μερικούς φίλους για να βοηθήσει ευθυμία τους επάνω. Τίποτα δεν ήθελα κάποια εταιρεία για να διώξετε το ενοχλητικό έντομο.

Μια ταινία σε CD
Cheer τους με ένα αστείο ταινία σε ένα CD, γιατί όχι; Θα σας ευχαριστώ πολύ για αυτό. Αιτία δεν υπάρχει πραγματικά ότι πολύ που μπορεί να σας φτιάξει το κέφι σαν μια αστεία ταινία μπορεί. Ή αν υπάρχει διαθέσιμο στο Διαδίκτυο, στη συνέχεια να πάρει όλα αυτά τα bloopers από τις αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές τους και να παρακολουθήσουν τους γελούν τους μπλε μακριά.

Σταυρόλεξο παζλ Book
Μπορεί να πάρει βαρετό όταν είστε πιθανώς περιορίζονται στο κρεβάτι με τίποτα πολλά να κάνουμε, ό, τι με όλες τις δραστηριότητες που περιορίζονται; Έτσι, αυτό που θα φτιάξει το κέφι τους πραγματικά επάνω; Ένα βιβλίο σταυρόλεξο ή ένα sudoku βιβλίο ή ένα από αυτά τα βιβλία δραστηριοτήτων. Θα τους δώσει κάτι ενδιαφέρον να κάνουν και να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν την πλήξη τους.

Παντόφλες και Pajama Set
Όντας στο κρεβάτι όλη την ημέρα ή απλά slothing για το σπίτι, όταν δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε, πιστέψτε με, θέλετε να είστε σε άνετα ρούχα. Τότε γιατί να μην προχωρήσει και να δώσει την πιο άνετη, πιο απαλό το σύνολο των πιτζάμες και παντόφλες τα χρήματά σας μπορούν να αγοράσουν; Θα το αγαπήσουν, θα το λατρέψουν και δεν θα πειράζει αδιαθεσία σε αυτά τα ρούχα που στάζουν με την άνεση, το ξέρεις;

Μήπως δεν πρόκειται να πάρετε ιδέες για δώρα και να σας δώσει αρκετό ζωοτροφές να σκεφτούμε; Τώρα πηγαίνετε δεξιά μπροστά και το δώρο τους κάτι πραγματικά ξεχωριστό και κάνουν την ημέρα τους.

Ιδέες δώρων γενεθλίων για τη γυναίκα
Φιλική προς το περιβάλλον Δώρα για τις γυναίκες
Συνταξιοδότηση Δώρα για Γονείς
Best Ρομαντικό Δώρα για τους άνδρες
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τη μαμά
Καλύτερες ιδέες δώρων
Γραφείο Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για τη γυναίκα
Πώς να κάνει τα Χριστουγεννιάτικα δώρα
Δώρα για Boyfriends
Cute Ιδέες για Boyfriend

Leave a Reply