Πράγματα που πρέπει να κάνει για το φίλο σας

Με την επικείμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μόλις λίγες εβδομάδες μακριά, οι περισσότεροι από εσάς θα πρέπει να σκέφτεται ένα τέλειο δώρο για τους φίλους σας. Τα περισσότερα κορίτσια λύσει το δίλημμα από ακριβώς πρόκειται για ένα κατάστημα με είδη δώρων που είναι πλημμυρισμένο με χαριτωμένο ρομαντικά τα πράγματα και να πάρει αυτό που τους αρέσει περισσότερο. Ωστόσο, οι συνήθεις δώρα που ένα κορίτσι δίνει εραστή της περιορίζεται σε κάρτα, σοκολάτες, κουπόνια δώρο, κλπ. Αν και μερικά από αυτά τα δώρα είναι αρκετά ακριβά, δεν μπορούν πάντα να ονομάζεται ρομαντικό. Επιπλέον, αυτές οι ιδέες για δώρα χρησιμοποιείται από αρκετά χρόνια και ως εκ τούτου έχουν χάσει τη μοναδικότητά τους. Σε μια τέτοια κατάσταση, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κάνουν την ημέρα πιο αξέχαστη του Αγίου Βαλεντίνου για το φίλο σας είναι να δώσει κάτι που έχετε κάνει για τη δική σας. Εκτός από το να είναι φθηνή, χειροποίητα δώρα, θα πρέπει να διαφυλαχθεί από το φίλο σας, όπως έχετε βάλει χρόνο, σκέψεις και το μυαλό σας να το κάνει. Ως εκ τούτου, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά έξοχα ρομαντικά και εξατομικευμένες επιλογές.

Εξατομικευμένη Ιδέες δώρων για το φίλο σας

Τα καλύτερα τα πράγματα του Αγίου Βαλεντίνου ημέρα, μπορείτε να κάνετε για το φίλο σας θα πρέπει να είναι κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα. Απλό το δώρο μπορεί να είναι, θα πρέπει να γίνεται με αγάπη, στοργή και αφοσίωση. Έτσι, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα ρομαντικά δώρα που μπορείτε να κάνετε για το φίλο σας στο σπίτι.

Επιστολή αγάπης ή ευχετήριας κάρτας
Με την εισαγωγή του Διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων, γράφοντας ένα γράμμα είναι κάτι που έχει καταστεί παρωχημένο. Όμως, θα ήταν μια πραγματικά μεγάλη ιδέα, αν έχετε δώσει ένα ερωτικό γράμμα στο φίλο σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τώρα, δεν χρειάζεται να είναι δημιουργικοί για να γράψει ένα γράμμα αγάπης. Απλά πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας για το φίλο σας στην επιστολή. Ωστόσο, αν είστε από τη δημιουργική ένα είδος, ένα σύντομο ποίημα για την αγάπη στην αρχή της επιστολής θα είναι επίσης μια καλή ιδέα. Αντί για ένα ποίημα, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε κάνοντας μια ευχετήρια κάρτα για τη δική σας. Στις μέρες μας, καθιστώντας ευχετήριες κάρτες έχουν γίνει passé, όπως τόσες πολλές θαυμάσιες ευχετήριες κάρτες με ρομαντικές γραμμές είναι διαθέσιμα σε καταστήματα με είδη δώρων. Εντούτοις, δίνοντας μια χειροποίητη ευχετήρια κάρτα στο φίλο σας με πολλά καινοτόμα διακόσμηση και μερικά απλά λόγια είναι ένα από τα πιο ρομαντικά δώρα να κάνετε για το φίλο σας.

Photo Collage
Οι φωτογραφίες είναι πράγματα που βοηθούν στη σύλληψη όμορφη και πολύτιμες αναμνήσεις. Έτσι, γιατί να μην κάνει ένα δώρο, χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες από εσάς και το φίλο σας. Συλλέξτε όλα τα ασφαλίσει ότι έχετε πάρει κατά τη διάρκεια της σχέσης σας και να τα κολλήσετε σε ένα πίνακα ετικέτα που είναι εύκολα διαθέσιμα σε ένα κατάστημα υλικού. Μπορείτε να κόψετε τις φωτογραφίες για να τις προσαρμόσετε στο διοικητικό συμβούλιο tag και δώρο για το φίλο σας με δένοντας με ένα μεγάλο κόκκινο τόξο. Εάν είστε καλοί με τους υπολογιστές και το photoshop, μπορείτε να κάνετε ένα κολάζ φωτογραφιών στον υπολογιστή πάρα πολύ. Σάρωση τις φωτογραφίες της επιλογής σας και να επεξεργαστείτε το μαλακό αντίγραφο με τα εργαλεία που αναφέρονται στο photoshop και να το παρουσιάσει στον εραστή σας με την εκτύπωση του κολλάζ και τη θέση της σε μια όμορφη κορνίζα. Ένα λεύκωμα με όλες τις φωτογραφίες που είναι επίσης ένα καλό δώρο που μπορείτε να δώρο ο φίλος σας.

Ένα ρομαντικό δείπνο
Ένα ρομαντικό δείπνο διοργανώνονται εντελώς από εσάς θα είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα να κάνουμε για το φίλο σας. Καλέστε το φίλο σας για ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας με την αποστολή του μια τυπική κάρτα με ένα μπουκέτο λουλούδια. Προετοιμάστε το μενού για το δείπνο ως προς το τι θα έχετε για ορεκτικά, το κυρίως πιάτο και το επιδόρπιο. Για να το κάνει να ξεχωρίζει, βεβαιωθείτε ότι όλα τα πιάτα είναι τα αγαπημένα φίλο σας. Αναζητήστε τις συνταγές για αυτά τα πιάτα και να τους μόνοι σας. Την ημέρα της ημερομηνίας δείπνο, καθαρίστε την περιοχή όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το δείπνο με το φίλο σας και να διακοσμήσετε με ηλεκτρικά φώτα, κεριά, λουλούδια, κλπ. Κάντε ένα CD των καλών ρομαντικά τραγούδια που μπορεί να παίξει στο παρασκήνιο καθ ‘όλη τη βράδυ. Τώρα, κάνοντας τις ρυθμίσεις, μην ξεχνάς τον εαυτό σου. Σήκωσε μια ωραία στολή για τον εαυτό σας για την ημερομηνία δείπνο και εκπλήξει το φίλο σας με τα υπέροχα ρυθμίσεις που έχετε κάνει γι ‘αυτόν. Θα βρείτε σίγουρα αυτή η ιδέα να είναι ρομαντική.

Ψήστε μερικές λιχουδιές
Ένα από τα γλυκά πράγματα να κάνετε για το φίλο σας θα είναι να ψήνουν κάποια καλούδια όπως μπισκότα κέικ, σοκολάτες ή γι ‘αυτόν. Σήμερα, το ψήσιμο κέικ και τα μπισκότα δεν είναι δύσκολη, καθώς η αγορά είναι πλημμυρισμένη με τα μίγματα κέικ και άλλα συστατικά που καθιστά τη διαδικασία προετοιμασίας αυτά τα πράγματα πολύ εύκολα. Έτσι, αν ο φίλος σας αγαπά κέικ σοκολάτας, ψάξτε για μια συνταγή κέικ σοκολάτας στο Διαδίκτυο και να κάνει γι ‘αυτόν. Αν κάνετε το κέικ για πρώτη φορά, προσπαθώντας μια φορά πριν από την τελική τούρτα θα είναι μια καλή ιδέα. Μπορείτε επίσης να κάνετε τα μπισκότα και σοκολάτες, τις κόβουμε σε σχήμα καρδιάς και καλύψτε το με διακοσμητικό χαρτί. Βάλτε όλα αυτά τα καλούδια σε ένα καλάθι δώρο και να το παρουσιάσει στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Διαβάστε περισσότερα για σπιτικά ιδέες δώρων για το φίλο σας.

Εξατομικευμένη CD μουσικής
Αν ο φίλος σας είναι λάτρης της μουσικής, gifting τον ένα CD από τα αγαπημένα τραγούδια του θα είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα. Κάντε μια λίστα με τα τραγούδια που του αρέσει να ακούει και να αρχίσουν να τα παραλάβουν στον υπολογιστή. Αν δεν έχετε κάποιο από αυτά τα τραγούδια, υπάρχουν ιστοσελίδες στο Internet όπου μπορείτε να κατεβάσετε τα τραγούδια για δωρεάν. Όταν έχετε συλλέξει όλα τα τραγούδια, να τα αντιγράψετε σε ένα CD. Για να προσθέσετε μια ρομαντική αφή, μπορείτε να προσθέσετε ένα μικρό μήνυμα αγάπης στη δική σας φωνή στην αρχή του κάθε τραγουδιού. Εκτός από το CD, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε ένα εξατομικευμένο κάλυμμα CD στον υπολογιστή και να το εκτυπώσετε σε ένα καλό χαρτί.

Εκτός από αυτά τα δώρα, μπορείτε να κανονίσετε για μια έκπληξη ρομαντική πύλη ή να πάρει το όνομα ο φίλος σας τατουάζ στο σώμα σας, καθώς και. Απλά πρέπει να βάλει το μυαλό σας για να βρείτε αυτό που ο φίλος σας θα αγαπήσετε περισσότερο. Έτσι, δοκιμάστε μία από αυτές τις ιδέες και να κάνει ο φίλος σας να πέσει στην αγάπη με σας ξανά από την αρχή.

Όλη την οικογένεια τα Χριστούγεννα ιδέες δώρων
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για Παππούδες
Εξατομικευμένη Δώρα για τα παιδιά
Χριστουγεννιάτικα δώρα Gag
Μοναδικά δώρα για τις γυναίκες
Μεγάλη Δώρα για Mom
Πώς να κάνει τα καλάθια δώρων
Περαστικά ιδέες δώρων
Μεγάλες ιδέες δώρων για το φίλο
Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για γυναίκα
Δώρα επετείου για Γονείς

Leave a Reply