Πράσινο Ιδέες Δώρων

Όταν πρόκειται να δώσει κάποιος ένα δώρο, οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται για κάποια από τα προφανή δώρα όπως showpieces, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, κλπ. Αν και οι άνθρωποι σαν τέτοια πράγματα, πολλές φορές αυτά τα δώρα βρίσκονται στη γωνία του σπιτιού όταν ο αρχικός ενθουσιασμός πεθαίνει κάτω. Επιπλέον, τα περισσότερα από αυτά τα δώρα είναι προϊόντα τα οποία είναι μιας χρήσεως και δεν μπορούν να ανακυκλωθούν, πράγμα που προκαλεί στη συνέχεια μια δυσμενή επίδραση στο περιβάλλον. Εδώ, τα πράσινα δώρα ενεργεί ως σωτήρας που είναι 100% φιλική προς το περιβάλλον. Αυτά τα δώρα είναι φιλικά προς το περιβάλλον, τις ανανεώσιμες πηγές, καθώς και βιώσιμη. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ότι δεν υπάρχει ποικιλία όταν πρόκειται για πράσινα δώρα. Παρ ‘όλα αυτά, αυτό δεν είναι αλήθεια και όχι, στην πραγματικότητα υπάρχουν άφθονα πράσινα ιδέες δώρων που μπορεί κανείς να επιλέξει από.

Πράσινο και φιλικά προς το περιβάλλον ιδέες δώρων

Το καλύτερο πράγμα για αυτές τις ιδέες δώρων είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι κάτι το απτό. Για παράδειγμα, ένα ποίημα ή ένα γράμμα μπορεί επίσης να είναι μια καλή ιδέα για δώρο πράσινο. Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε, ενώ επιλέγοντας ένα πράσινο δώρο είναι ότι θα πρέπει να είναι κάτι που ο δέκτης θα ήθελε και θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει. Έτσι, πριν από την επιλογή ενός συγκεκριμένου δώρου, βεβαιωθείτε ότι το δώρο ταιριάζει με το συμφέρον του δέκτη.

Ιδέα # 01
Μία από τις καλύτερες ιδέες δώρο για μια γυναίκα είναι βιολογικά ρούχα και αξεσουάρ. Αυτά τα πράγματα έχουν γίνει μια οργή μεταξύ των οικολόγων. Η ειδικότητα των βιολογικών ρούχα και αξεσουάρ είναι ότι το ύφασμα και το υλικό που χρησιμοποιείται για να κάνει τα προϊόντα αυτά δεν γίνονται χημικά. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά ασφαλής για το περιβάλλον. Αν και οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν μπορούν να πάρουν ποικιλία όταν πρόκειται για οργανικά ρούχα, αυτό δεν είναι πραγματικά αλήθεια. Μάλλον, έχετε πολλές επιλογές στη βιολογική ρούχα που περιλαμβάνουν ταφ, σακάκια, παντελόνια, πουλόβερ, κλπ. Όταν πρόκειται για αξεσουάρ, μπορείτε να δώσετε οικολογικά τσάντες, vintage ή αντίκες κοσμήματα, κλπ., καθώς εμπίπτουν στην κατηγορία των πράσινων δώρα.

Ιδέα # 02
Μια άλλη πράσινη ιδέα για δώρο θα είναι να δώρο κάποια σπιτικά δώρα. Εάν είστε ένας καλός μάγειρας, μπορείτε να ετοιμάσετε κάποια είδη τροφίμων για το πρόσωπο που σας δίνει το χάρισμα να. Μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να προσθέσετε σε οικολογικά δώρα σας φαγητό είναι σπιτικά μπισκότα, μαρμελάδες, μπισκότα, ψωμί, ντιπ, σούπες, κλπ. Αφού έχετε κάνει αυτά τα στοιχεία, τους πακέτο σε ένα καλάθι από μπαμπού και δώρο το αγαπημένο σας πρόσωπο . Αν δεν είστε πολύ καλοί στο μαγείρεμα, ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να δώρο κάποια καλή οργανική ξύλο. Μπορείτε να συμπληρώσετε ένα μεγάλο μπαμπού με βιολογικά λαχανικά, φρούτα, σοκολάτα, το κρασί και το τυρί. Περισσότερα για οικολογικά δώρα για τις γυναίκες.

Ιδέα # 03
Αν ψάχνετε για μερικές χρήσιμες ιδέες δώρων για τους άνδρες και τις γυναίκες, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε ένα καλό αποτέλεσμα, ένα πιστοποιητικό δώρο θα ήταν μια καλή επιλογή. Αν το άτομο που θέλετε να δώσετε ένα δώρο για να έχει θέλουν να μάθουν κάποια νέα δραστηριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, δίνοντάς του / της ένα πιστοποιητικό δώρο για την κατηγορία χόμπι θα είναι μια φανταστική ιδέα. Για παράδειγμα, αν ο φίλος σας θέλει να μάθει κιθάρα, να του δώσει μια δωροεπιταγή από μια τάξη κιθάρας, όπου μπορεί να μάθει να το παίξει. Εκτός από το ότι μπορείτε να δώσετε τα δώρα, όπως συναυλία ή εισιτήρια κινηματογράφων, πιστοποιητικό δώρο για δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο ή ένα δεύτερο κατάστημα χέρι βιβλίο. Διαβάστε περισσότερα για οικολογικά δώρα για τους άνδρες.

Ιδέα # 04
Το καλύτερο πράσινο δώρο θα gifting χρόνο ή την υπηρεσία σας κάνοντας κάτι που το άτομο χρειάζεται περισσότερο. Αν θέλετε να δώσετε ένα δώρο για τους γονείς ή τους παππούδες σας για γενέθλια ή επέτειο τους, το καλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε αυτό είναι να περάσετε μία ολόκληρη μέρα μαζί τους. Αυτό το δώρο θα είναι πολύ μεγαλύτερη αξία από ό, τι απλά στέλνοντας ένα ακριβό δώρο. Εκτός από αυτό, το μαγείρεμα για ένα άτομο που είναι άρρωστο ή για κάποια στιγμή μπορεί να κάνει τη δουλειά κηπουρική για έναν φίλο που έχει έναν σκληρό χρόνο τη διαχείριση στο σπίτι και την εργασία μπορεί επίσης να είναι ένα θαυμάσιο δώρο πράσινο.

Ελπίζω ότι αυτή η λίστα σας έχει βοηθήσει στην επιλογή κάτι για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Εκτός από αυτές τις ιδέες, μπορείτε επίσης να καταλήξει σε κάποια πιο πράσινα δώρα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχουμε κατά νου πριν δώσει το δώρο είναι ότι θα πρέπει να είναι κάτι που είναι χρήσιμο για τον δέκτη και δεν προκαλεί καμία ζημία στο περιβάλλον.

Δημιουργικές Ρομαντικό Ιδέες για Δώρα
Καλή δώρα Χριστουγέννων
Δώρο για τον μπαμπά που έχει τα πάντα
Καλάθια δώρων Συλλυπητήρια
Δώρα επετείου για το φίλο
Valentine Ιδέες
Κηπουρική Δώρα για Mom
30η δώρα γενεθλίων
Χριστουγεννιάτικα δώρα για Υπαλλήλων
Καλύτερες ιδέες δώρων
Δώρα για τη μαμά

Leave a Reply