Προσαρμοσμένη Σχέδια κεντητικής

Ελάτε την περίοδο των εορτών, και ο καθένας είναι ένα δίλημμα τι πρέπει να δώρο για τους ανθρώπους που κατέχουν κοντά στις καρδιές τους. Το δώρο πρέπει να είναι ειδική, έτσι ώστε ο καθένας που βλέπει πρέπει να ζητήσει από τον ιδιοκτήτη, όπου αυτός ή αυτή πήρε από, καθώς επίσης και το δώρο πρέπει να έχει μια προσωπική πινελιά. Τον τελευταίο καιρό, μια τέτοια εξατομικευμένη δώρο στοιχείο έχει αρχίσει τοποθέτηση απόλυτα το νομοσχέδιο, και ότι είναι έθιμο ένδυσης με σχέδια κεντήματος.

Αυτά τα κάνουν για την πολύ καλή εξατομικευμένα δώρα επειδή είναι τόσο δημιουργική και οικεία. Κέντημα έχει πάντα υπήρχε στον κόσμο, και όλοι μας έχουν φορέσει κάποια κέντημα ή το άλλο. Αλλά δεν είναι μόνο πρόσφατα ότι κεντήματα κάνει μια τέτοια επίδραση. Είναι η ψηφιακή φαινόμενο που έχει κάνει την τέχνη του κεντήματος μια πολύ πιο τέλεια τέχνη, αλλά και δημιούργησε ένα πεδίο για να ενσωματώσουμε ευέλικτο έργα τέχνης στη σφαίρα της τέχνης. Σήμερα, κάθε είδους μοτίβο μπορεί να κεντημένο, και να μετατραπεί σε μια δήλωση μόδας.

Κέντημα έχει κάνει αισθητή την παρουσία της σχεδόν παντού. Μπορείτε να βρείτε τους νέους που φορούν κασκόλ, μαντήλια και beanie κεφαλαιοποίησης με κεντημένα μοτίβα, ενώ οι γυναίκες παντού εκθειάζουν πορτοφόλια και τσάντες με κεντημένα σχέδια. Ορισμένες εταιρείες έχουν προχωρήσει τόσο μπροστά ως συμπεριλαμβανομένων κεντημένα λογότυπα τους για τα T-shirts που δίνουν στους υπαλλήλους τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κεντημένα ρούχα θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο δώρο για να δώσει αυτό το έτος. Κέντημα είναι μια πολύ ιδιαίτερη τέχνη, και πολλοί άνθρωποι δεν είναι καλοί σε αυτό. Αλλά, θα είστε σε θέση να βρείτε κάποια καλή κέντημα τεχνίτες σε απευθείας σύνδεση που παίρνουν παραγγελίες για την κατασκευή εξατομικευμένων δώρα για τους ανθρώπους στη λίστα δώρων σας. Εδώ είναι το πώς θα πάτε γι ‘αυτό.

Η επιλογή του σχεδιασμού
Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε, αλλά θα πρέπει να έχετε την προνοητικότητα να αποφασίσει κατά πόσον ή όχι το σχέδιο θα φαίνονται καλά στην επιφάνεια θα κεντηθεί. Είναι, επίσης, δεν είναι καλό να επιλέξετε τα σχέδια που έχουν πάρα πολύ λεπτομέρειες και χρώματα, γιατί threadwork δεν μπορεί να κάνει το ίδιο είδος της δικαιοσύνης ότι η εργασία εκτύπωσης μπορεί.

Η επιλογή της γραμματοσειράς κειμένου
Δεν κεντήματος θεωρείται πλήρης χωρίς κάποιο μήνυμα που συνδέονται με αυτό. Θα πρέπει να επιλέξετε ποιο μήνυμα θέλετε να κρατήσετε. Ή μπορείτε να πάρετε απλά το όνομα του προσώπου που κεντημένο. Κάθε έθιμο κέντημα υπηρεσία έχει το δικό του στοκ τους γραμματοσειρές από την οποία μπορείτε να επιλέξετε. Ή, αν έχετε μια συγκεκριμένη γραμματοσειρά στο μυαλό, μπορείτε να επιλέξετε πάρα πολύ.

Επιλέγοντας χρώματα
Τα χρώματα έχουν επιλεγεί από έναν κατάλογο των χρωμάτων νήμα. Αν έχετε ήδη κάποιο χρώμα στο μυαλό, τότε θα πρέπει να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα νήμα από έναν κατάλογο. Εάν θέλετε να στείλετε τα χρώματα μέσα από ένα έργο τέχνης υπολογιστή, τότε τα κεντάει θα επιλέξει το πλησιέστερο δυνατό χρώμα νήμα που ταιριάζουν με το χρώμα Pantone του έργου τέχνης.

Μετατρέποντας το Design σε μορφή κατάλληλη για Κέντημα
Με το σχεδιασμό και την εξατομικευμένη μήνυμα κειμένου έτοιμοι, θα σας ζητηθεί να στείλετε ολόκληρο το έργο τέχνης στους ανθρώπους κεντήματα έθιμο. Αυτό το έργο τέχνης μπορεί να σταλεί με email σε μορφή jpeg. Οι κεντητές θα μετατρέψει το έργο τέχνης σε μια μορφή που είναι συμβατή με το νήμα υφαίνει το μηχάνημα κέντημα πρόκειται να χρησιμοποιήσει. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως ψηφιοποίηση. Μετά την ψηφιοποίηση, τα υφαίνει το νήμα που μπορεί να φέρει το σχέδιο σε μορφή συμβατή με κέντημα επιτυγχάνεται. Σε αυτό το στάδιο, οι κεντητές μπορεί να προτείνει κάποιες αλλαγές για να κάνει το σχεδιασμό δυνατή και εφικτή.

Καθιστώντας το σχεδιασμό
Όταν όλη η διαδικασία επιλογής και έγκρισης γίνεται, οι κεντητές θα εγκατασταθούν στην πραγματικότητα για τον τα κεντημένα σχέδια για τα ρούχα. Μηχανήματα που ελέγχονται από υπολογιστές κάνουν την πραγματική διαδικασία κεντήματος. Αυτό κάνει το κέντημα πολύ πιο τέλεια, αν και όχι τόσο ως αρθρώσει ότι γίνεται με το χέρι. Επίσης, αφού το κέντημα είναι που αναφέρονται, είναι οριστική, επειδή είναι δύσκολο να απομακρυνθεί κέντημα χωρίς να χαλάσει το ρούχο. Γι ‘αυτό η διαδικασία έγκρισης διαρκεί πολύ περισσότερο χρόνο από την πραγματική διαδικασία κέντημα.

Έτσι, φέτος μπορείτε να προγραμματίσετε να δώρο έθιμο κεντημένα πουκάμισα ή οποιοδήποτε άλλο κομμάτι του ιματισμού σε όλους στη λίστα σας. Φροντίστε να προσαρμόσετε αυτά τα δώρα για να τονίσει στους ανθρώπους πόσο σημαίνουν σε σας.

Ιδέες δώρων συνταξιοδότησης για τις γυναίκες
Ιδέες για Δώρα Hostess
Μεγάλες ιδέες δώρων για τους λάτρεις της γυμναστικής
Μοναδικά δώρα για νέες γυναίκες
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες Σύμφωνα με $ 30
10ης επετείου Δώρα γι ‘Αυτόν
Αστεία Δώρα Συνταξιοδότηση
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τη μαμά 2012
Σπιτική ιδέες δώρων Δάσκαλος
Γυναίκα ιδέες δώρων φίλο
Τι να πάρει το φίλο σας για τα Χριστούγεννα

Leave a Reply