Προϋπολογισμός-Friendly Ιδέες γενεθλίων για το σύζυγό

Θέλετε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για τα γενέθλια του συζύγου σας, αλλά είναι λίγο ανησυχούν για το ποσό των χρημάτων που θα πάνε σε αυτό. Τίποτα δεν πρέπει να φρίκαρε περίπου. Αυτό δείχνει ακριβώς ότι σας απασχολεί σχετικά με τα οικονομικά σας ως μια οικογένεια, και την ίδια στιγμή που θέλετε να δείτε τον άντρα σας ότι σημαίνει πολλά για σας. Μην ανησυχείτε καθόλου. Κατ ‘αρχάς, ο σύζυγός σας σας αγαπά και αυτός θα είναι απολύτως αγάπη ό, τι κάνετε γι’ αυτόν. Θα μπορούσε να είναι ένα απλό κόκκινο τριαντάφυλλο με ένα παθιασμένο φιλί ή μια υπερβολική δείπνο σε ένα πολυτελές εστιατόριο. Αυτός θα τη θεραπεία τους τόσο με την ίδια αγάπη, λατρεία και σεβασμό. Αυτό το άρθρο έχει blog ιδέες που θα σας δείξει πώς μπορείτε να κάνετε τα γενέθλια του συζύγου σας λίγο πιο ιδιαίτερο, περνώντας λίγο λιγότερα χρήματα.

Ανέξοδες ιδέες για να γιορτάσουν τα γενέθλια του συζύγου σας

Όταν σκέφτεστε από ανέξοδες ιδέες γενεθλίων για το σύζυγό σας ή για οποιονδήποτε για το θέμα αυτό, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο κεφάλι είναι σπιτικά δώρα. Και είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να δείξει το πρόσωπο αυτό που πραγματικά σημαίνει για εσάς. Θα μεταφέρει αυτό το επιπλέον προσπάθεια που έχετε λάβει για να διασφαλίσει ότι το δώρο είναι επιπλέον ειδική. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικά από τα πιο δημοφιλή, αλλά εύκολο και καινοτόμες ιδέες. Δοκιμάστε τα έξω, αυτός θα σας αγαπήσω ξανά από την αρχή.

Σε Cook
Αυτό είναι ένα από τα κλασικά ρομαντικές ιδέες γενεθλίων για τον ίδιο. Και ένας μεγάλος και ανέξοδος τρόπος για να τον περιποιηθεί. Μαστίγιο μέχρι ένα νόστιμο κέικ του αγαπημένη γεύση του και να τον πάρει για να το κόψει κατά την ακριβή στιγμή που γεννήθηκε. Επίσης, σε ολόκληρη την ημέρα, μαγειρεύουν όλα τα αγαπημένα φαγητά του, δεξιά από το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και το σε-μεταξύ σνακ. Αν είναι σε μια διατροφή, ας το ξεχάσουμε για μια μέρα και αφήστε τον να επιδοθούν. Περιποιηθείτε τον με τα λαχταριστά φαγητά και στη συνέχεια, το βράδυ, κάνει ένα απολαυστικό επιδόρπιο και να το απολαύσετε μαζί στο κρεβάτι.

Album γενεθλίων
Μια άλλη καλή και δημιουργική ιδέα για τα γενέθλια του συζύγου είναι ένα άλμπουμ φωτογραφιών. Μπορείτε να συλλέξετε είτε όλες παλιές φωτογραφίες του από την οικογένεια και τους φίλους σας και να κάνει ένα άλμπουμ με τη χρήση τους. Ή μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο. Κάντε του ένα φανταχτερό κενό άλμπουμ φωτογραφιών. Την ημέρα των γενεθλίων του, κάντε κλικ πολλές εικόνες και να κολλήσει αγαπημένη του σε αυτό. Στη συνέχεια, να του ζητήσω να κρατήσει το άλμπουμ όσο και για το επόμενο έτος της ηλικίας. Με τον τρόπο αυτό, κάθε έτος, προσθέστε ένα αγαπημένο εικόνα από κάθε ένα από τα γενέθλια του. Θα είναι μια απόλαυση για να δείτε όλες τις εικόνες μετά από μερικά χρόνια.

Δώστε κάτι Up
Έχετε μια συνήθεια ότι ο σύζυγός σας έχει προσπαθήσει να σας πάρει για να σταματήσουν το κάπνισμα; Τι είναι αυτό ένα συγκεκριμένο πράγμα που κάνετε που ενοχλεί πραγματικά ο σύζυγός σας; Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο επιβλαβές ως συνήθεια του καπνίσματος ή θα μπορούσε να είναι κάτι σαν μικρό μαζεύοντας μπουκάλι ενυδατική κρέμα σας από το νεροχύτη μπάνιο αφού τελειώσετε με αυτό. Δώστε τη συνήθεια. Μπορείτε να πείτε είτε και να το κάνουμε ή να τον αφήσει να το καταλάβω για τον εαυτό του. Είναι μια απλή και γλυκιά ιδέα γενεθλίων για τον άντρα που θα τον κάνει τρομερά χαρούμενος.

Ευχετήριες κάρτες Wall
Μια άλλη ρομαντική ιδέα γενεθλίων για το σύζυγό δίνει τον ευχετήριες κάρτες. Τι ρομαντικό ευχετήριες κάρτες; Λοιπόν, αυτό θα είναι, αν κάνετε τα εξής. Πάρτε μια μεγάλη κάρτες γενεθλίων για το σύζυγό σας. Άντρας, κολλώδες, ρομαντική, συναισθηματική, αστεία, κλπ. Κάθε είδος που μπορείτε να θέσει τα χέρια σας. Πάρτε αρκετό για να καλύψει έναν ολόκληρο τοίχο. Πάρτε τους σπίτι και να αρχίσει επικόλληση τους στον τοίχο που αντιμετωπίζει το κρεβάτι, ενώ κοιμάται. Με αυτό τον τρόπο, όταν ξυπνά, το πρώτο πράγμα που θα δει είναι το τείχος γεμάτο χαρτιά, που επιθυμούν τον χαρούμενα γενέθλια! Μεγάλη ιδέα για δώρα γενεθλίων για τον άντρα, έτσι δεν είναι;

Έτσι, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από αυτές τις θαυμάσιες ιδέες και ο σύζυγός σας είναι βέβαιο ότι θα έχουν μια μεγάλη γενέθλια! Καλή Τύχη!

Ιδέες δώρων για τους γονείς του φίλου
Ιδέες δώρων γενεθλίων για Sister
Δώρα αποφοίτησης για το φίλο
Ιδέες δώρων για τη φίλη
Ιδέες δώρων Fun
Στοχαστικοί δώρα για τη μαμά
Πράσινο Ιδέες Δώρων
Εύκολη Χειροποίητα Δώρα
Ιδέες για Δώρα Gag
Καλή δώρα για φίλους
Ιδέες δώρων για το φίλο

Leave a Reply