Πρώτα δώρα γαμήλιας επετείου

Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια μπορεί να έχετε για την ημερομηνία πριν εσείς οι δύο παντρεύτηκαν, η πρώτη επέτειο του γάμου είναι πάντα μια ειδική περίσταση και αυτό που θα πρέπει να δώσει το σύντροφό σας κάτι το ιδιαίτερο. Μετά από όλα, έχετε περάσει ένα έτος ως ένα παντρεμένο ζευγάρι και αυτό είναι μια μεγάλη υπόθεση!

Δώρα για τη γυναίκα

Μόλις καταλάβουμε ότι οι άνδρες έχουν περισσότερα προβλήματα στην αγορά το τέλειο δώρο για τη γυναίκα τους από ό, τι οι γυναίκες κάνουν για τους συζύγους τους. Επιτρέψτε μου λοιπόν να αντιμετωπίσει το θέμα αυτό πρώτα!

Κοσμήματα
Ως απλό όσο παίρνει. Οι γυναίκες αγαπούν το κόσμημα όπως και οι άνδρες αγαπούν … και οι άνδρες αγαπούν τίποτα τόσο πολύ όσο οι γυναίκες αγαπούν το κόσμημα! Έτσι, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να πάρετε κάτι σύζυγό σας που κυμαίνονται από διαμάντι κατάσπαρτος πλατίνα, το χρυσό, το ασήμι, για να … τίποτα! Και υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι του κοσμήματος που διατίθενται από περιδέραια με δαχτυλίδια, σκουλαρίκια με. Για εκείνους με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ό, τι τσέπες μπορεί να πάει για το σύνολο!

Κορνίζες
Οι γυναίκες αγαπούν φωτογραφίες, κυρίως από τον εαυτό τους, και πολύ περισσότερο όταν οι εικόνες είναι με εκείνο που αγαπούν περισσότερο. Γιατί λοιπόν να μην πάρετε μια πραγματικά κομψή κορνίζα στο σπίτι ένα από τις καλύτερες φωτογραφίες σας από κοινού. Στη συνέχεια, και πάλι, μια πιο μοναδικό δώρο γάμου είναι μια ζωγραφιά ή ένα πορτρέτο των δυο σας μαζί. Μόλις πάρετε μια αρκετά καλή καλλιτέχνης για να το κάνει.

Ένα ταξίδι Spa
Γιατί δεν τους δύο από σας πάει και να πάρει ένα ωραίο μασάζ από έναν επαγγελματία μασέρ; Είναι κάτι που θα σας χαλαρώσουν και οι δύο και σας επιτρέπουν να έχετε μια μεγάλη μέρα μαζί. Ένα spa μπορεί βέβαια να είναι πολύ περισσότερο από απλώς ένα ωραίο μασάζ. Μπορείτε να πάτε για ένα ωραίο ατμόλουτρο, ή για μια μπανιέρα με τζακούζι. Ένα ταξίδι στο σπα πραγματικά καλός τρόπος για να απολαύσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο και τον εαυτό σας.

DIY ταξιδιού αγορών
Ακόμα δεν είναι σίγουρος τι δώρο να αγοράσει; Γιατί να μην αφήσουμε τον εαυτό της η γυναίκα αποφασίσει; Μερικές φορές ψώνια είναι καλύτερα να αφεθεί για τη γυναίκα που πάντα ξέρει τι θέλει. Έτσι την πάρει σε ένα ταξίδι για ψώνια! Και τότε ίσως για ένα ωραίο δείπνο επέτειο πάρα πολύ!

Δώρα για τον άντρα

Φυσικά, αυτή η ενότητα είναι πολύ πιο εύκολο να γράψει δεδομένου ότι μπορώ να λίστα απλά τα πράγματα που θα ήθελα να είναι προικισμένος για την επέτειο του γάμου μου!

Gadget
Ξέρετε κινητά τηλέφωνα, MP3 players, φωτογραφικές μηχανές, ρολόγια. Ο άνθρωπος σας μπορεί να έχει ένα ήδη, αλλά αυτό δεν σταματά roving μάτι του από κηλίδες αίματος και η λαχτάρα για κάτι νέο. Είναι κάτι το οποίο συζύγου σας είχε τα μάτια του τον τελευταίο καιρό για εκεί;

Χόμπι Stuff
Τι κάνει ο σύζυγός σας κάνει στον ελεύθερο χρόνο του; Μήπως ήθελε να παίξει ένα μουσικό όργανο; Ή μήπως είναι αυτός σε βιντεοπαιχνίδια; Ή μήπως ο ίδιος αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες; Θα μπορούσατε να πάρετε ένα δώρο που πηγαίνει με τα συμφέροντά του, έτσι θα απολαύσετε πάντα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συλλεκτικά
Προσωπικά, θα ήθελα να σκοτώσω για ένα από αυτά τα hip-φιάλες, αλλά κάθε άνθρωπος έχει το δικό του πράγμα. Μερικοί άνδρες όπως σταχτοδοχεία σχεδιαστή, αναπτήρες, γραβάτες, καρφιά, κλπ. Μια από τις καλύτερες πρώτες ιδέες δώρων επετείου για το αριστοκρατικό άντρα.

Τα εισιτήρια για ένα παιχνίδι
Και πάλι, όπως και η ιδέα ταξίδι για ψώνια, μπορείτε να αφήσετε το άτομο να έχει κάποια διασκέδαση με δική του. Γιατί λοιπόν να μην αγοράσει ένα ζευγάρι των εισιτηρίων για το αγαπημένο του παιχνίδι; Ή σε μια ωραία ταινία; Ή σε μια παράσταση ή μια μουσική που είναι στην πόλη; Θα έχετε έναν μεγάλο χρόνο μαζί!

Έτσι, αυτά ήταν μερικά μεγάλα πρώτα δώρα για το σύζυγό σας. Μετά από όλα, είναι μεγάλη ημέρα σας, έτσι θα πρέπει να την κορυφή με ένα καλό δώρο!

Κορυφαία δώρα Χριστούγεννα 2012
Πρώτη Δώρα επετείου Έτος
Πώς να αγοράσετε ένα τελευταίας στιγμής δώρο
Last Minute Ιδέες Δώρων
Αποφυγή πάρα πολλά δώρα για τα Χριστούγεννα
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τον μπαμπά
Χειροποίητα δώρα γενεθλίων
Δώρα για τον μπαμπά
Custom-Made Bobblehead
Δώρα για ασθενείς με καρκίνο
Κορυφαία δώρα για τον μπαμπά

Leave a Reply