Πρώτα δώρα επετείου

Συμπληρώνοντας ένα ολόκληρο έτος του γάμου είναι χωρίς αμφιβολία ένα μεγάλο βαθμό. Ο χρόνος από την εμπλοκή τους στο γάμο είναι η καλύτερη στιγμή, αλλά όταν κάποιος αρχίζει να ζουν με το σύντροφό τους για είκοσι τέσσερις ώρες, και όταν γνωρίζετε ότι έχετε δεσμευτεί νομικά τώρα, σίγουρα χτίζει την ένταση! Αλλά το πρώτο έτος του γάμου είναι επίσης γεμάτη με πολλά χαρούμενη στιγμές, αυτό είναι το έτος, όταν αισθάνεστε ζωή είναι ένα όνειρο και είστε αυτό που ζουν! Έτσι, ο εορτασμός της πρώτης επετείου θα πρέπει επίσης να είναι ονειρικό! Τα δώρα είναι ένα σημαντικό μέρος της κάθε ειδική περίσταση. Πόσο καλά γνωρίζετε τον παραλήπτη, και πόσο προσπάθειες είστε έτοιμοι να λάβουν για το χαμόγελο του ατόμου, παρουσιάζεται μέσα από το δώρο που δίνετε. Έτσι, οι πρώτες δώρα επετείου πρέπει να είναι ξεχωριστή. Αλλά το πρόβλημα είναι, μπορείτε είτε δώρα χαρτί δώρο ή ένα ρολόι, σύμφωνα με την παράδοση δώρο. Δεν υπάρχουν πολλά μοναδικά πράγματα που μπορεί κανείς να σκεφτεί όταν πρόκειται για αυτά τα στοιχεία, έτσι τελειώνει μια να αγοράζουν τα ίδια παλιά πράγματα. Αλλά το γεγονός είναι, υπάρχουν πολλές δημιουργικές δώρα επετείου χαρτί και ακόμη και τα δώρα ρολόι που μπορεί να δοθεί. Για να ξέρετε για το εν λόγω δώρα επετείου, διαβάστε την …

Καλύτερα δώρα για πρώτη επέτειος

Ρομαντικό Λεύκωμα: Αυτό είναι ένα από τα πιο ρομαντικά πρώτο δώρο επέτειο. Η ιδέα, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι να προετοιμάσει ένα λεύκωμα για τη γυναίκα / άντρα σου. Ένα λεύκωμα είναι προφανώς κατασκευασμένα από χαρτί, έτσι θα σας δώσει όχι μόνο ένα ρομαντικό δώρο, αλλά και ένα παραδοσιακό! Θα πρέπει να κάνετε αυτό το δώρο καλά-σε-εκ των προτέρων, δεδομένου ότι θα πάρει κάποιο χρόνο. Ξεκινήστε το λεύκωμα από την ημέρα του γάμου σας, και στο τέλος να πρώτη ημέρα της επετείου σας. Κολλήστε τα φορτία των φωτογραφιών, στολίζουν τα όμορφα και στη συνέχεια να γράψει ωραία ρομαντική σχόλια κάτω από το καθένα. Δεν είναι απαραίτητο ότι κάθε σχόλιο θα πρέπει να είναι ρομαντικό, μόνο να βεβαιωθείτε ότι είναι ειλικρινή. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας μέσα από τις λέξεις, να λάβει βοήθεια των κατάλληλων ρομαντική εισαγωγικά. Θα υπάρξουν κάποιες ιδιαίτερες στιγμές για τις οποίες δεν έχετε μια εικόνα διαθέσιμα, για τέτοιες στιγμές, είτε να λάβει τον εαυτό σας μια απλή pic ή να κολλήσει μια μικρή χειροποίητη κάρτα και να γράψουν σε αυτό για το περιστατικό. Ο / η σύζυγος σας σίγουρα θα επηρεαστεί από αυτό το πραγματικό δώρο!

Εξατομικευμένη Digital Watch: Όπως το σύγχρονο δώρο είναι ρολόι, δίνοντας ένα ρολόι είναι η κατάλληλη. Είμαι βέβαιος ότι ο / η σύζυγος σας έχει ήδη όμορφα ρολόγια, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτός / αυτή δεν έχει το ένα μιλάω. Αν ψάξετε λίγο στην αγορά, θα βρείτε χαριτωμένα (και δεν είναι τόσο χαριτωμένο, για παιδιά!) ψηφιακά ρολόγια φωτογραφία. Όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σε αυτό το ρολόι, το οποίο μπορεί να μεταβεί! Έτσι, δίνοντας αυτό το δώρο, μπορείτε συνεχώς να είναι με το αγαπημένο σας. Αν δεν σας αρέσει η ιδέα ενός ρολογιού, μπορείτε να τον δώρο ένα ψηφιακό πορτοφόλι αντ ‘αυτού. Ένα ψηφιακό πορτοφόλι θα είναι ένα πιο προσωπικό δώρο.

Ρομαντική απόδραση: Modern δώρο είναι ρολόι, αν σκεφτούμε μεταφορικά, σημαίνει επίσης ρολόι του χρόνου. Έτσι, για πρώτη επέτειο σας να λάβει την αγαπημένη σας σε ένα μίνι διακοπές σε ένα απομονωμένο νησί. Κρατήστε αυτή την 1η επέτειο του γάμου ιδέα για δώρο μια έκπληξη, ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας μπορεί να πάρει άδεια τελευταίο λεπτό από το γραφείο. Για να κάνετε το δώρο περισσότερων ειδικών, φροντίζει για το πρωινό στο κρεβάτι και ωραία συνεδρίες σπα στο χώρο απόδραση. Ένα χαλαρωτικό και τεμπέλης διακοπές, είναι ό, τι χρειάζονται και οι δύο μετά από μια ταραχώδη πλήρη ένας χρόνος του γάμου! Να βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας αρέσει η θέση που σκοπεύετε να πάτε, έτσι ώστε εσείς και οι δύο μπορούν να απολαύσουν πλήρως.

Διάφορα: Εκτός από αυτές τις ιδέες δώρων μία επέτειο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να είναι προικισμένος. Για παράδειγμα, τα εισιτήρια για μια συναυλία ή ένα παιχνίδι της επιλογής του / της. Το παιχνίδι ή συναυλία θα πρέπει να ακολουθείται από ένα κλασικό δείπνο στο φως των κεριών! Μπορείτε επίσης να ρίξει ένα πάρτι έκπληξη για αυτόν / αυτήν και να καλέσει όλα της / αγαπημένοι του για αυτό. Μια τεράστια έκρηξη σίγουρα θα κάνει τον / ευτυχισμένη. Άλλα δώρα περιλαμβάνουν πίνακες, ρολόγια σχεδιαστών, τα μηνύματα σε ένα μπουκάλι, αφίσες, γράμματα αγάπης, κλπ.

Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα σύγχρονα, καθώς και το παραδοσιακό πρώτης επετείου δώρα για τους άνδρες και τις γυναίκες. Για να κάνετε αυτά τα δώρα πιο ειδική, προσθέστε την προσωπική σας πινελιά σε αυτά. Εκτός από τα παραπάνω δώρα, μπορείτε επίσης να δώρο αγαπημένο σας μια ζωγραφιά, ένα ρομαντικό χάρτης, βιβλία, κλπ. Να θυμάστε ότι το δώρο που δίνετε, αυτό σίγουρα θα θυμόμαστε για πάντα, ώστε να είναι προσεκτικοί!

Σπιτική δώρα για τον μπαμπά
Καλή δώρα γενεθλίων
Χαραγμένο δώρα για το φίλο
Ρομαντικές ιδέες δώρων Χριστουγέννων για Her
Δώρα για τα 21α γενέθλιά της
Σπιτική Ιδέες καλάθι δώρων
Προσαρμοσμένη Σχέδια κεντητικής
Καλή Δώρα για τον μπαμπά
Καλή δώρα για φίλους
Δώρα γενεθλίων για Boyfriends
Δημιουργικούς τρόπους για να δώσει τα χρήματα ως δώρα

Leave a Reply