Πρώτες ιδέες δώρων επετείου γάμου

Όπως ζευγάρια γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους, αναπολούν το ένα έτος από την πιο ρομαντική φάση της ζωής τους. Η ειδική αυτή ημέρα σηματοδοτεί επίσης τη σύναψη ενός έτους από σημαντικές προσαρμογές, όπως το νεόνυμφο ζευγάρι παίρνει να γνωρίζει ο ένας τον άλλον καλύτερα και εγκαθίσταται στην έγγαμη ζωή. Ενώ όλες οι νέες επετείους του ζευγαριού θα είναι σημαντική, η πρώτη κατέχει πάντα μια ιδιαίτερη γοητεία. Ωστόσο, η εύρεση το τέλειο δώρο επετείου για τον εορτασμό αυτή την ειδική περίσταση μπορεί να είναι αρκετά ένα δύσκολο έργο. Παρά το γεγονός ότι, την αγάπη και τις καλύτερες ευχές σας θα είναι το τέλειο δώρο για την πρώτη επέτειο για το σύζυγό σας, στολίζοντας το με ένα απτό στοιχείο είναι μια καλή ιδέα. Στην πραγματικότητα, με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό δώρο που μπορείτε να εκφράσετε την αγάπη και τα συναισθήματά σας για τον άλλον. Έτσι, είτε πρόκειται για μια παραδοσιακή ή σύγχρονη ένα δώρο, εδώ είναι μερικές μεγάλες ιδέες δώρων μία επέτειο που είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα χτύπημα με το σύντροφό σας.

Παραδοσιακά πρώτο ιδέες δώρων επετείου γάμου

Το παραδοσιακό δώρο για την πρώτη επέτειο είναι το χαρτί. Ναι, ξέρω ότι ακούγεται αρκετά βαρετό, αλλά υπάρχουν πολλές ερμηνείες για το τι δώρα χαρτί μπορεί να είναι, όπως άλμπουμ φωτογραφιών, εικόνες, τα βιβλία ή κάποιες συνδρομές. Εδώ είναι μερικές παραδοσιακές πρώτα δώρα επετείου ιδέες.

Μπουκέτο Χάρτινα Λουλούδια: Δώστε το σύζυγό σας ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα λουλούδια χαρτί για την παραγωγή ότι η μεγάλη εντύπωση. Μπορείτε να αγοράσετε είτε αυτά ή να επιλέξουν να κάνουν οι ίδιοι. Το καλύτερο μέρος της συμφωνίας είναι ότι σε αντίθεση με τα λουλούδια, ανθοδέσμες χαρτί ποτέ δεν πεθαίνουν.

Εμφάνιση / Συναυλιών: Τα εισιτήρια είναι ένα ευέλικτο τρόπο, αρκετά μη δαπανηρός τρόπος για να γιορτάσουμε την επέτειο χαρτί. Με βάση τα ενδιαφέροντά σας, μπορείτε να αγοράσετε ένα ζευγάρι των εισιτηρίων σε ένα λούνα παρκ, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσείο, το παιχνίδι ή αθλητικό γεγονός. Πολλά από αυτά τα hotspots ψυχαγωγία προσφέρουν εισιτήρια μέσω των τοπικών καταστημάτων παντοπωλείων και σε απευθείας σύνδεση, καθώς και στο χώρο του ξενοδοχείου. Για αυτούς που είναι πρόθυμοι να τεντώσει τον προϋπολογισμό του ένα κομμάτι, δοκιμάστε gifting ένα εισιτήριο για την περιοδεία ρομαντική απόδραση σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Άλμπουμ Φωτογραφιών: Ένα ασημένιο-πλαισιωμένο άλμπουμ φωτογραφιών, με την εικόνα του γάμου σ ‘αυτό, μπορεί να είναι μια θαυμάσια ιδέα για δώρο. Τα περισσότερα από αυτά τα δώρα φωτογραφία έχουν μοναδικά σχέδια, σε συνδυασμό με μια λεπτή φόντο τον τόνο σε παρόμοια απόχρωση των χαρούμενων επιθυμιών επετείου. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να πάτε για ένα βιβλίο φωτογραφιών, όπου όλες οι ιδιαίτερες στιγμές του έγγαμου βίου, συλλαμβάνονται από τις κάμερες, που καταρτίζονται και παρουσιάζονται.

Βιβλία: δώρο ο σύζυγός σας ή το ζευγάρι επέτειο ένα βιβλίο γραμμένο από τους αγαπημένους συγγραφείς και να παρακολουθήσουν αυτό το φως χαμόγελο το πρόσωπό τους.

Πίνακες: Δώρο σύζυγό σας ένα ειδικό έργο τέχνης, που αγγίζει την καρδιά και την ψυχή και φέρνει την ομορφιά στη ζωή σας.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλές και παράξενες ιδέες για δώρα χαρτί σαν ένα μήνυμα σε ένα μπουκάλι, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εξατομικευμένο ποίημα, ρομαντικό γράμμα ή χάρτη θησαυρού και κυλήστε το σφιχτά το συνδέει με μακριά κορδέλα ή σπάγκο. Τοποθετήστε το σε ένα μπουκάλι και το άνοιγμα του φελλού. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να έχετε ένα μήνυμα επέτειο χαραγμένο στη φιάλη για μια προσωπική πινελιά.

Σύγχρονη πρώτη ιδέες δώρων επετείου γάμου

Ρολόγια είναι η προτεινόμενη σύγχρονο δώρο για την πρώτη επέτειο του γάμου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει επίσημη πεζούλι ρολόγια, ρολόγια τοίχου και ρολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ο ένας τον άλλο και ρολόγια τους έχουν χαραγμένα με ένα ειδικό μήνυμα. Μια ευρύτερη ερμηνεία της σύγχρονης δώρο είναι να συμπεριλάβει τα δώρα του χρόνου, όπως μια ημερομηνία ή ένα Σαββατοκύριακο μακριά.

Για όσους δεν θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις παραδοσιακές και σύγχρονες πρώτες ιδέες για δώρα επετείου, μπορούν να επιλέξουν κάποια άλλα δημοφιλή δώρα, όπως αρώματα, μια θεραπεία αναζωογόνησης σπα ή απλά ένα όμορφο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Μετά από όλα, ο κύριος σκοπός της επιλογής κάποιο δώρο είναι να ανάψει τα πρόσωπα εκείνων που λαμβάνουν αυτά τα όμορφα δώρα.

Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για τη φίλη
Δημιουργικές Ρομαντικό Ιδέες για Δώρα
Πρώτα δώρα επετείου
Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες Exchange
Δωρεάν δώρα Χριστουγέννων για οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα
Δώρα για τους άνδρες που έχουν τα πάντα
Σπιτική Δώρα Συνταξιοδότηση
Δώρα για τις έγκυες γυναίκες
Αστυνομία ιδέες δώρων Συνταξιοδότηση
Sweet Sixteen δώρα για τα κορίτσια
Δώρα γενεθλίων για τους ανθρώπους που έχουν τα πάντα

Leave a Reply