Πρώτη Δώρα επετείου Έτος

Η ακατάπαυστη εκροή της αγάπης, όταν είπε, «κάνω» και κλειδωμένα τα χείλη σας μαζί με τον όρκο να είναι για πάντα, ήταν μια μαγική στιγμή. Πριν από ένα χρόνο, οι δύο από σας κάνει μια ακαταμάχητη παράδοση σε ένα σύμφωνο για την αγάπη, την πίστη και την ελπίδα, κάνοντας μια χαρούμενη γαμήλια συμφωνία. Θίξατε μια πρόποση για να γιορτάσουν ένα γάμο γεμάτο ευτυχία, που θα ενισχύσει με κάθε ηλιόλουστη και θυελλώδης ημέρα. Όπως η αγάπη συνεχίζει να αναπτύσσεται σαν ένα πράσινο φυτό την άνοιξη, είναι εκείνος ο χρόνος του έτους να αναπολούν εκείνες γαμήλιους όρκους, την αγάπη και τα όνειρα με την οποία κάνατε ένα σπίτι για τον εαυτό σας. Πρώτα δώρα επέτειο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβιώσει αυτές τις στιγμές της αγάπης, αναζωπυρώσει το ρομαντισμό και ερωτεύονται ξανά από την αρχή.

Πρώτη επέτειος γάμου
Μια αγάπη ακόμα νέος, χρειάζεται κάποια αμαρτωλή απόλαυση και φροντίδα. Πρώτη επέτειος είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνει όλα αυτά και πολλά άλλα. Πρώτα δώρα επέτειο του γάμου απαιτεί λίγο προγραμματισμό, όπως κάνουν όλα τα δώρα. Ένα χρόνο είναι μια αρκετά καλή στιγμή για να ξέρετε ένα μέρος όπου η σύντροφός σας θα ήθελα να διακοπές. Προγραμματίστε μια έκπληξη για διακοπές σύζυγό σας. Αν και οι δύο από σας είναι ένα ζευγάρι εργασίας, στη συνέχεια να λάβει τις διακοπές μίας εβδομάδας έκπληξη δεν θα φαίνεται σαν μια εφικτή ιδέα. Σε μια τέτοια περίπτωση, όταν γίνονται όλες τις κρατήσεις σας, τους συνεργάτες σας εκπλήξει με τα εισιτήρια, έτσι ώστε να τους ενημερώσει εκ των προτέρων ότι έχουν γίνει κράτηση! Ακόμα και οι ιδέες απόδραση το Σαββατοκύριακο, θα κάνουν για ένα αξέχαστο δώρο. Μετά από όλα, είναι όλα σχετικά με την εξερεύνηση νέων τόπων που κάνουν για την εμπειρία της ζωής σας!

Γιορτάζοντας ένα χρόνο Dating
Ένα έτος είναι μια σημαντική στιγμή για να γνωρίζουμε ένα πρόσωπο. Εάν έχετε περιμένει για να δώσει τη σχέση σας μια πιο ουσιαστική έννοια, τότε εδώ είναι η ευκαιρία σας. Το δώρο σας θα πρέπει να ταιριάζει με το πάθος της σχέσης σας, δεδομένου ότι είναι η μόνη ευκαιρία που έχετε να δείτε όπου η σχέση σας οδεύει μετά από ένα χρόνο. Ένα ιδέες δώρων επετείου είναι όλα για την παραγωγή εκείνη την ημέρα ειδική ακριβώς όπως ήταν πριν από ένα χρόνο. Μάθετε μέγεθος συνεργάτες δάχτυλό σας δαχτυλίδι του και να πάρει ένα ασημένιο δαχτυλίδι γίνει. Μπορείτε να ζητήσετε από τον κοσμηματοπώλη να χαράξουμε ένα μήνυμα στην εσωτερική περίμετρο. Αν το μήνυμα είναι υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε το όνομά σας στο δακτύλιο του, και το όνομά του στο δαχτυλίδι σας κάνει ακριβώς αυτή την ιδέα δώρο πιο νόστιμος! Την ημέρα επετείου, κρύβουν αυτό το δαχτυλίδι κάτω από το μαξιλάρι και να αφήσει ενδείξεις σε όλη τη χώρα κατευθύνει στο δαχτυλίδι. Ένα μικρό κυνήγι θησαυρού για να βρείτε το ανεκτίμητο θησαυρό, θα είναι σίγουρα αξίζει την αναμονή!

Δώρα για Αυτόν
Η μυρωδιά ενός ανθρώπου που κάνει μια γυναίκα πάει αδύναμη στα γόνατά της. Ναι, τα δώρα επετείου είναι ένα άρωμα, αλλά περιμένετε, για το δώρο έρχεται με μια ρήτρα. Στο τέλος του έτους, είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ποιο είναι το αγαπημένο άρωμα του είναι. Τώρα η ρήτρα, είναι να πάρει αυτό το άρωμα εμφιαλώνεται σε ένα παλιό γυάλινο μπουκάλι με το μονόγραμμά του τα αρχικά του σε αυτά. Μόλις η μυρωδιά είναι μια εκ νέου εμφιαλωμένο, δέστε μια κορδέλα γύρω από αυτό και να τελειώσει το δώρο με ένα ρομαντικό μήνυμα. Είμαι βέβαιος ότι το άρωμα θα κάνει περισσότερα για να τις αισθήσεις του, από ό, τι θα περιμένατε!

Δώρα για Her
Gifting μια γυναίκα είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι gifting έναν άνδρα. Με ένα εκατομμύριο επιλογές, θα ήθελα να είναι χαλασμένοι για την επιλογή! Ωστόσο, να πάρει το καλύτερο από αυτές τις επιλογές για να την κάνει να νιώθει ξεχωριστός. Ένα πανέμορφο κομμάτι του κοσμήματος είναι κάτι ότι θα πέσει στην αγάπη με. Για να κάνετε αυτό το κομμάτι ειδικά, να σχεδιάσει με τέτοιο τρόπο ώστε να της θυμίζει κάτι προσωπικό. Για παράδειγμα, ένα κρεμαστό κόσμημα το οποίο έχει μια καλλιτεχνική χαρακτική του την ημερομηνία του γάμου σας, ή το ζώδιο του, ένα κολιέ από μαργαριτάρια που αυτή είναι ήδη eying κάθε φορά που πάει το window shopping ή ένα δαχτυλίδι birthstone. Αν είστε gifting της, ένα κομμάτι του κοσμήματος θα πρέπει να είναι κάτι σημαντικό και μοναδικό.

Το όλο νόημα του εορτασμού επετείων είναι ότι πρέπει να απολαμβάνουν εξίσου το ζευγάρι. Είτε πρόκειται για τη λήψη διακοπές, ένα ρομαντικό δείπνο ή να αγοράσουν κάτι, η δραστηριότητα πρέπει να περιλαμβάνει τους δύο από σας. Μόνο τότε θα είναι η χαρά της προσφοράς θα πρέπει να διπλασιαστεί!

Bachelorette ιδέες δώρων
Ιδέες δώρων γενεθλίων για το φίλο σας
80α δώρα γενεθλίων
Δώρα που δίνουν Επιστροφή
Ρομαντικό δώρα για τη φίλη
Ιδέες δώρων για τους παππούδες
Εξατομικευμένη Δώρα για Best Friend
Δώρα κηπουρικής
Δώρα γενεθλίων για παιδιά που έχουν πάντα
Γραφείο Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες
75α ιδέες δώρων γενεθλίων

Leave a Reply