Πρώτη επέτειος Δώρα για τους άνδρες

Έτσι, πρώτη επέτειο σας πλησιάζει και να γίνονται όλο και πιο συγκεχυμένη ως προς το τι πρέπει να δώρο το άτομό σας. Μπορείτε περιοδικά αναζήτηση, να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και παντού, είναι ότι προτείνει τα καλύτερα δώρα για τους άνδρες είναι ηλεκτρονικά και gadgets. Μπορείτε, ωστόσο, δεν θέλουν να εγκατασταθούν σε αυτά τα συνηθισμένα, κοινά δώρα για τους άνδρες. Θέλετε να είστε δημιουργικοί, πειραματικές και να κάνετε πράγματα που θα κάνουν τον άνθρωπο σας να αισθανθεί σαν να είναι στο φεγγάρι. Τα παρακάτω δίνονται ιδέες για την πρώτη επέτειο δώρα είναι ό, τι χρειάζεστε.

Ένα κόμμα έκπληξη
– Ναι. Πέτα τον ένα πάρτι έκπληξη. Καλέστε όλους τους φίλους κοντά του, ώστε τα τρόφιμα από το αγαπημένο του εστιατόριο, στολίζουν τον εαυτό σας στον τόπο και την έκπληξή του όταν έρχεται σπίτι από το γραφείο. Για να οικοδομήσουμε επάνω σε αυτό την 1η επέτειο ιδέα για δώρο γάμου προσποιούνται όλη την ημέρα να μην θυμάστε τα γενέθλιά του. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αλλά θα προσθέσει στη διασκέδαση του πάρτι-έκπληξη, όπως κανένας!

Ένα καλάθι δώρων
Δώρο το άτομό σας μια ποικιλία από τα πράγματα τύπος σαν ένα κουτί πούρα, ουίσκι ουίσκι, κολόνιες, αρώματα, κόκκινου χρώματος μπόξερ (με το όνομά σας τυπωμένο πάνω του), κλπ. Για να προσθέσει στη διασκέδαση, τυλίξτε όλα αυτά τα δώρα ξεχωριστά και να τους μαζί σε ένα όμορφο διακοσμητικό καλάθι. Όταν ανοίγει αυτά τα δώρα ένα προς ένα, είναι σίγουρο ότι θα σας θαυμάσουν για thoughtfulness σας σε βάζοντας μαζί μια τέτοια μοναδική ποικιλία!

Ρομαντικό δείπνο για δύο
Μια άλλη ιδέα επέτειος για τους άνδρες είναι να μαγειρεύουν δείπνο και να μεριμνήσει για ένα ρομαντικό φως των κεριών πίνακα set-up, μαζί με κόκκινα τριαντάφυλλα (ναι! ακόμη και οι άνδρες σαν αυτούς ειδικά αν είναι γυναίκα δίνεται από τους), κρασί και σοκολάτες! Φορέστε το μικρό μαύρο φόρεμα σας και θα δείτε τον άνθρωπο σας θα αδύναμη στα γόνατά του!

Ένα ρομαντικό Κολάζ
Αν ψάχνετε για τα παραδοσιακά δώρα, τότε θα πρέπει να εξετάσει ένα δώρο κατασκευασμένο από χαρτί. Οπότε, γιατί να μην πάει μέσα για ένα σπιτικό δώρο, όπως ένα κολάζ; Δεδομένου ότι είναι επέτειό σας, να πάρετε στα χέρια τους τις πιο ρομαντικές φωτογραφίες των δυο σας – το δικαίωμα από τη στιγμή που άρχισε να βγαίνει στις φωτογραφίες κλικ στο πρώτο γενέθλια σας μαζί με μερικές καταπληκτικές φωτογραφίες των διακοπών. Γράψτε μερικά αποσπάσματα αγάπη και κάποιο γλυκό μηνύματα πάρα πολύ για το κολάζ και voila! Έχετε το τέλειο παραδοσιακό δώρο έτοιμος.

Αθλητισμός παιχνίδι Εισιτήρια
Πάρτε εισιτήρια για το άτομό σας για το αγαπημένο του παιχνίδι. Ξέρω ότι μισείς τον αθλητισμό, αλλά ακόμα δεν μπορεί να σας για μια αλλαγή πράγματα που δεν του αρέσει; Έτσι, λουράκι για τα αθλητικά παπούτσια και ετοιμαστείτε για να φτιάξει το κέφι με το άτομό σας για την αγαπημένη ομάδα του, πίνοντας μπύρα και φαγητό μπριζόλα!

Εξατομικευμένες κούπες καφέ
Ξέρω τι σκέφτεστε – Ακριβώς μια κούπα? Λοιπόν, αν έχει τα δύο σου φωτογραφία σε αυτό μαζί με την ημερομηνία της επετείου σας ενσωματωμένο στο κάτω μέρος, γίνεται αυτόματα ειδικό. Μήπως δεν είναι; Εξατομικευμένη δώρα, όσο μικρή κι αν είναι, είναι σίγουρο ότι θα αγγίξει την καρδιά ο άνθρωπος σας!

Gadgets και Gizmos
Okie ..Αρκετά από το πολτώδης-ευαίσθητος πράγματα! Αν θέλετε να παίξετε ασφαλές, να τον αγοράσει μια τελευταία gadget, όπως ένα ψηφιακό ρολόι ή ένα κινητό τηλέφωνο ή ένα iPod ως πρώτη δώρα επετείου. Όλοι οι άνδρες, όπως οι μέσες μηχανές τους! Θα είναι ενθουσιασμένος πέρα ​​από τα λόγια, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι ‘αυτό!

Εκτός από αυτά, άλλα δώρα που μπορείτε να σκεφτείτε σχεδιάζετε μια ρομαντική απόδραση το Σαββατοκύριακο σε μια παραλία όπου μπορείτε να απολαύσετε τα θαλάσσια σπορ ή να περάσει μια ημέρα σε ένα σπα με μασάζ μαζί. Μπορείτε να σκεφτείτε ακόμη και να του δώσει CD από ρομαντικά τραγούδια ή μια συναισθηματική επιστολή αγάπης. Αυτά τα δώρα μπορεί να φαίνεται πολύ απλό, αλλά όπως είπε, δεν είναι το δώρο, αλλά το συναίσθημα πίσω από αυτό είναι που μετράει!

Χριστουγεννιάτικα δώρα για νεόνυμφους
Ιδέες καλάθι δώρων Καλοκαίρι
Εύκολο να κάνει Χριστουγεννιάτικα δώρα
Δώρα γαμήλιας επετείου Με Έτος
Μοναδικό Ρομαντικές ιδέες δώρων για Αυτόν
Λουλούδια Ημέρα της Μητέρας και ιδέες δώρων
Η μητέρα της νύφης Δώρα
Δημοφιλή Δώρα 2012
Σπιτική δώρα για φίλους
Καλύτερα δώρα για φίλους
Δώρα γενεθλίων για Έφηβες

Leave a Reply