Πώς κάρτες δώρων Εργασία

Πόσες φορές έχετε έρθει σε μια κατάσταση όπου θα ήταν σε πλήρη απώλεια για το τι πρέπει να δώσει ένα πρόσωπο για τα γενέθλιά τους ή για μια επέτειο; Οι περισσότεροι από εμάς έχουν βρεθεί εκεί, όπου όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να σκεφτείτε είτε έχει ήδη αγοράσει στο παρελθόν ή που προικισμένος από κάποιον άλλο. Είναι σε αυτές τις περιπτώσεις ότι μια κάρτα δώρο βγαίνει ατού. Βέβαια, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι κάρτες δώρων είναι εξαιρετικά απρόσωπο, αλλά το γεγονός του θέματος είναι ότι ένα δώρο κάρτα επιτρέπει σε ένα πρόσωπο για να αγοράσει ό, τι ακριβώς θέλει. Μια κάρτα δώρο που εκδίδονται από τους λιανοπωλητές και τις τράπεζες και είναι μια νομισματική ισοδύναμο (με περιορισμούς), η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά δώρα. Κάρτες δώρων έχουν σήμερα γίνει εξαιρετικά δημοφιλής με έρευνες που δείχνουν ότι είναι το πιο ήθελε δώρο από τις γυναίκες και την τρίτη πιο καταζητούμενους δώρο από τους άνδρες. Λοιπόν, πώς λειτουργούν αυτές οι κάρτες; Θα απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση για σας σε αυτό το άρθρο.

Κάρτες Δώρων: Πώς λειτουργούν

Ως καταναλωτής, μπορείτε να αγοράσετε μια κάρτα δώρο σε περισσότερα καταστήματα λιανικής πώλησης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αγοράσετε κάρτες δώρων από τράπεζες, οι οποίες είναι συνδεδεμένες με τη Visa, MasterCard ή American Express. Με το τελευταίο είδος των καρτών, είναι δυνατόν να τα χρησιμοποιήσουν σε λίγο πολύ μια πρίζα όπου η μάρκα γίνεται αποδεκτή. Κάρτες δώρων είναι γενικά δύο ειδών? Τις κλειστές κάρτες δώρων βρόχου είναι αυτές που μπορούν να εξαγοραστούν σε μόνο το συγκεκριμένο κατάστημα όπου έχει αγοραστεί. Με τέτοιες κάρτες δώρων, τα καταστήματα συχνά επωφελούνται επειδή ο καταναλωτής γενικά προσθέσετε το όριο μετρητών στην κάρτα για να αναπληρώσετε τις διαφορές αγορά. Ο άλλος τύπος κάρτας είναι γνωστή ως η ανοικτή κάρτα δώρο βρόχου. Οι κάρτες αυτές είναι εκείνες που έχουν αγοραστεί από χρηματοπιστωτικούς ομίλους όπως η Visa και η MasterCard και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε γίνονται δεκτές κάρτες από το χρηματοπιστωτικό όμιλο.

Όταν αγοράζετε μια κάρτα δώρο, θα παρατηρήσετε ότι έχει είτε μια μαγνητική ταινία ή ένα bar-code που μπορούν να διαβαστούν με τη βοήθεια ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή με πιστωτική κάρτα. Η τιμή της κάρτας, ο έμπορος που έχει πουλήσει αυτό, ο αριθμός της κάρτας, είναι όλα τα στοιχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτή την μαγνητική ταινία. Όταν ένα προϊόν αγοράζεται και η κάρτα έχει εξαργυρωθεί να το χρησιμοποιήσει κατά την αγορά, η κάρτα έχει σαρωθεί και το σύνολο ή μέρος της νομισματικής αξίας που σχετίζονται με την κάρτα χρησιμοποιείται για να πληρώσει για την αγορά. Όταν η αγορά γίνεται, ο χρήστης είναι εφοδιασμένος με μια απόδειξη που δείχνει τα στοιχεία του έκανε την αγορά και το υπόλοιπο στην κάρτα. Πολλές κάρτες δώρων δεν έχουν προκαθορισμένη τιμή και το ποσό που εγγράφεται στο όταν ο πελάτης αγοράζει την κάρτα δώρο. Το ποσό που αγοράζονται συνδέεται με την ταυτότητα της κάρτας και διαπιστώσαμε στη βάση δεδομένων του καταστήματος. Οι κάρτες δώρων προσδιορίζονται γενικά από την ταυτότητα ή τον κωδικό τους και να μην προσωποποιηθεί με μεμονωμένα ονόματα. Συνεπώς, αυτές οι κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε.

Κατά τη διάρκεια της οικονομικής ύφεσης, ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει πολλά άτομα θεωρούνται κάρτες δώρων άνευ αξίας, επειδή πολλές οργανώσεις γίνονται οι κάρτες άκυρη. Επίσης, κάρτες δώρων είχαν το μερίδιό τους επικριτές της, επειδή από τα πολλά κρυφά κόστη που σχετίζονται με μια κάρτα δώρο που περιλαμβάνουν έξοδα αγοράς, έξοδα αδράνειας, αμοιβές συναλλαγής, κλπ. Υπάρχει επίσης το πρόβλημα ότι οι κάρτες δώρων έρχονται με μια ημερομηνία λήξης η οποία μπορεί να περιορίζει με συγκεκριμένους τρόπους. Επίσης, ως καταναλωτής, υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα. Αλλά παρ ‘όλα αυτά υποτίθεται πρόβλημα, το γεγονός παραμένει ότι οι κάρτες δώρων είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη δώρων στη σύγχρονη εποχή. Δεν είναι μόνο ο φίλος σας ή μέλος της οικογένειας έχουν την ελευθερία να αγοράσουν ακριβώς αυτό που θέλουν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αγορά το λάθος δώρο.

Παρόν Ιδέες για Boyfriend
Πρώτη Δώρα επετείου Έτος
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για Υπαλλήλων
Σπιτική κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου
Χαριτωμένο δώρα για το φίλο
Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Top 10 της
Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες Exchange
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες το 2012
Ρομαντικές ιδέες δώρων Χριστουγέννων
40ος ιδέες δώρων επετείου γάμου
40α δώρα γενεθλίων Gag

Leave a Reply