Πώς να επιλέξει δώρα για το νέο φίλο σας

Γιορτάζοντας ειδικές περιπτώσεις, όπως γενέθλια και επετείους με το φίλο σας, είναι σημαντική, διότι θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας γι ‘αυτόν. Ωστόσο, όταν η σχέση σας είναι εν τη γενέσει της στάδια και απλώς να γνωρίσουν νέο φίλο σας, αναφέρομαι στο τέλειο ρομαντικό δώρο μπορεί να φαίνεται ένα δύσκολο έργο. Μπορείτε απλά να πάρει για να τον γνωρίζουν και δεν έχετε πραγματικά μια σαφή ιδέα για τα πράγματα που του αρέσει ή δεν του αρέσει. Πώς, λοιπόν, θα αποφασίσετε ποιο θα είναι το τέλειο δώρο για αυτόν; Εδώ είναι μερικές συμβουλές και προτάσεις.

Επιλέγοντας ένα δώρο για το φίλο σας Νέα

Έτσι, η σχέση είναι ακριβώς άνθηση και το ειδύλλιο είναι στον αέρα. Δεν έχει μόνο λίγες μέρες ή μήνες αφού έχετε βγείτε έξω, και μια ειδική περίσταση για να γιορτάσουμε έρχεται. Είστε απολύτως ανίδεοι για το τι να τον πάρει για την εν λόγω περίπτωση. Μην πανικοβάλλεστε! Υπολογίζοντας τα γούστα και τα συμφέροντά του, μπορεί να γίνει ευκολότερη με αυτές τις απλές συμβουλές:
Συνομιλία Στέκες
Δοκιμάστε και την ανάκληση όλων των συνομιλιών σας μέχρι σήμερα. Σκεφτείτε όλα τα πράγματα που μιλά για πάθος ή μιλά για συχνά. Είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας των Knicks; Σου είπε για το Guns N Roses τραγούδι είναι τρελός για; Είναι ένας φρικτός γυμναστήριο ή δεν θα λειτουργήσει κανονικά; Απλά δοκιμάστε και την ανάκληση όλων των συνομιλιών σας και σίγουρα θα βρείτε τουλάχιστον ένα πράγμα που ανέφερε. Απλά εργάζονται σε αυτή την ιδέα για να σκεφτούμε το σωστό δώρο. Επίσης, σκεφτείτε όλα τα πράγματα που ανέφερε συγκεκριμένα ότι μισεί ή δεν ενδιαφέρονται – αυτό θα σας βοηθήσει να διαγράψετε μερικές επιλογές από τη λίστα σας. Μικρά πράγματα που ο φίλος σας αναφέρει σε μια συζήτηση θα μπορούσε να σας βοηθήσει να πάρετε μια γενική ιδέα για τα πράγματα που είναι παθιασμένοι με. Αν αρέσει η μουσική, θα μπορούσατε δώρο του CD ή εισιτήρια buy για μια ζωντανή συναυλία? Αν είναι τρελός για τον αθλητισμό, ίσως εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι ή ακόμα και αθλητικά αναμνηστικά μπορεί να είναι ο τρόπος να πάει.

Προσεκτικές παρατηρήσεις
Μπορείτε να πείτε πολλά για το πρόσωπο παρατηρώντας σάλτσα νόημα του. Παρατηρήστε σάλτσα αίσθηση του και να πάρετε μια ιδέα για το στυλ των ρούχων που φοράει συνήθως, τα χρώματα που προτιμά, τα εξαρτήματα ή gizmos και gadgets που χρησιμοποιεί. Μπορείτε πάντα να διαλέγω ρούχα που συνάδουν με το ύφος ότι προτιμά συνήθως και να επιλέξετε τα χρώματα που φαίνεται να αρέσει. Όσον αφορά τα gizmos, μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ για τα υπάρχοντα gizmos, για παράδειγμα, εάν έχει ένα iPod, θα μπορούσατε να πάρετε τον ηχεία iPod ή iTunes δωροεπιταγές που θα είναι μια μεγάλη προσθήκη για το iPod του! Έτσι, λαμβάνοντας στοιχεία από τη γενική αίσθηση του επιδέσμου με στενή παρακολούθηση, ίσως να είναι σε θέση να καταλήξει με το τέλειο δώρο ιδέες για αυτόν.

Αποφυγή των κλισέ και να είναι δημιουργικοί
Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να δώσετε στο νέο φίλο σας είναι ένα δώρο που νομίζετε ότι όλα τα παιδιά θα αρέσει. Ένα κοινό λάθος ότι ορισμένοι από εμάς έχουν την τάση να κάνουν είναι να υποθέσουμε ότι υπάρχει μια σειρά από πράγματα που κάθε άνθρωπος θα ήθελε! Δεν είναι όλα τα παιδιά του κόσμου πιστεύουν ότι η ζωή είναι μόνο για τον αθλητισμό, playboy και μπύρα! Λάβετε ειλικρινής – δοκιμάστε και σχεδιάστε τα συνθήματα για τα ενδιαφέροντά σας άνθρωπος και να καταλήξουμε σε στοχαστικές ιδέες δώρων για τον! Μην υποθέσετε ότι μόνο και μόνο επειδή αυτός είναι ένας τύπος, ο φίλος σας θα αρέσει ένα συγκεκριμένο πράγμα! Μην ποτέ να επικαλεστεί κλισέ – προσπαθήσει να σκεφτείτε δημιουργικά δώρα αντί να χρησιμοποιούν τις ίδιες παλιές, μπαγιάτικο ιδέες για δώρα. Μπορείτε να βάλετε μαζί ενδιαφέρον δώρο καλάθια με μια συλλογή των δώρων γκουρμέ, ταινίες ή μουσικά CD, τα αθλητικά καλούδια ή άλλα ενδιαφέροντα δώρα που πιστεύετε ότι θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει

Πάρτε Δείκτες από Χρήσιμες Πηγές
Αν νομίζετε ότι είστε σε θέση να σκεφτείτε μια καλή ιδέα για δώρο, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη λήψη ένα μικρό κομμάτι της βοήθειας. Βοήθεια μπορεί να είναι είτε από ένα φίλο / μέλος της οικογένειας ή κάποιες άλλες πηγές. Αν σας έχει εισαχθεί σε κάποιο από τους φίλους του ή ένα μέλος της οικογένειας (η οποία μπορεί να είναι μια σπάνια περίπτωση θεωρώντας σας παιδιά μόλις άρχισε να βλέπει ο ένας τον άλλον) ή αν εσείς τυχαίνει να έχουν ένα κοινό φίλο, ο οποίος έχει γνωστός ο φίλος σας για αρκετό διάστημα – μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα να ρωτήσω για τις προτάσεις ή υποδείξεις. Σε περίπτωση που θέλετε να πάτε ένα βήμα μπροστά – μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε μέσα από την κοινωνική δικτύωση προφίλ του ή διαβάζουν blogs του για να ανακαλύψει πράγματα που αγαπά δεδομένου ότι οι άνθρωποι έχουν την τάση να εκφράζουν με ειλικρίνεια στο έδαφός τους «για μένα» τμήματα.

Είναι γνήσια και ειλικρινής
Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι τα συμφέροντά του – ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι ένα δώρο που θα θέλαμε, ανεξάρτητα από ποια είναι τα συμφέροντά του. Αναρωτιέστε τι αυτό θα μπορούσε να είναι δώρο; Ίσως κάτι να κάνει με εσάς και τον ίδιο. Για παράδειγμα, μια ωραία φωτογραφία, πλαισιωμένη εικόνα των δυο σας ή ακόμα και μια μακρά επιστολή περιγράφοντας πόσο όμορφη η ζωή σας έχει από τότε που μπήκε μέσα Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύ φανταχτερό και ακριβό – το πιο σημαντικό, θα πρέπει να είναι γνήσια και ειλικρινής. Απλά πρέπει να είναι ειλικρινής και να μεταφέρω τα συναισθήματα σας. Σε περίπτωση που θέλετε το δώρο σας να είναι πραγματικά ξεχωριστή και αξέχαστη, μπορείτε πάντα να σκεφτείτε σπιτικά δώρα, την οποία θα εκτιμήσουν και την αξία ανεξάρτητα από το ποια είναι τα συμφέροντά του.

Θυμάμαι μια φίλη μου μου έλεγε κάποτε ότι έψαχνε για τη φθηνότερη επιλογή σε ένα κατάστημα με είδη δώρων για τα γενέθλια του φίλου της επειδή είχε μόλις αρχίσει να βλέπουμε αυτόν τον τύπο. Εγώ με κάποιο τρόπο δεν μπόρεσε να συμφωνήσει με αυτή την άποψη. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η έγκαιρη σε μια σχέση, δεν είναι σοφό να ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα για ένα δώρο. Κατά τη γνώμη μου, το κόστος του δώρου δεν πρέπει ποτέ να είναι ένα ζήτημα σε οποιοδήποτε στάδιο σε μια σχέση. Μετά από όλα, είναι μια σχέση που μιλάμε – δεν είναι μια επιχειρηματική συμφωνία. Είναι σημαντικό να σταματήσει ζύγιση τη σημασία των σχέσεων και κατανέμων χρήματα ανάλογα. Όταν πρόκειται για δώρα, τα χρήματα είναι ένα δευτερεύον ζήτημα, απλά σκεφτείτε το τέλειο δώρο, το οποίο θα μεταφέρω τα συναισθήματα σας και να δείχνουν ότι η επιπλέον προσπάθεια που βάζετε στο να πάρει ο φίλος σας κάτι που νόμιζες ότι θα ήθελε! Ένα δώρο πρέπει να είναι βαθιά και ειλικρινής, ανεξάρτητα από τα χρήματα που ξοδεύουν σε αυτό. Όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς – δεν είναι μόνο τα συναισθήματα που μετράνε.

Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 30
Bachelorette ιδέες δώρων
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τη μαμά 2012
Αναμένοντας Δώρα Μητέρα
Δώρα κηπουρικής για τους άνδρες
Εύκολη Χειροποίητα Δώρα
Λουλούδια Ημέρα της Μητέρας και ιδέες δώρων
Χαριτωμένο δώρα για το φίλο σας
Καλή δώρα Χριστουγέννων
Δώρα γαμήλιας επετείου Με Έτος
Ένα ιδέες δώρων επετείου

Leave a Reply