Πώς να κάνει ένα δέντρο χρήματα

Χρήματα μπορεί να είναι ένα τέλειο δώρο για πολλές περιπτώσεις. Ενώ εσείς ανταλλακτικών από το δύσκολο έργο των αγορών για το τέλειο δώρο, ο παραλήπτης μπορεί να αγοράσει τίποτα από / επιλογής του, με τα χρήματα. Εκτός από αυτό, τα χρήματα είναι ιδανική για ορισμένες ειδικές περιπτώσεις, όπως γάμους, πάρτι συνταξιοδότησης, τα ντους μωρών και τα νυφικά ντους. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι αισθάνονται άβολα να βάλει τους λογαριασμούς ή έναν έλεγχο σε ένα φάκελο και να της δώσει ως δώρο. Έτσι, είναι πάντα καλύτερο να δώρο χρήματα σε ένα δημιουργικό τρόπο. Διαφορετικά πάρα πολύ, δημιουργική δώρα είναι προτιμότερο να απλό αυτά. Υπάρχουν πολλές ιδέες για τα χρήματα δώρο δημιουργικά. Κάνοντας ένα δέντρο χρήματα είναι ένα από αυτά.

Ακόμα κι αν γνωρίζουμε ότι τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα, είμαστε ελεύθεροι να φανταστεί κανείς ένα δέντρο ανθισμένα μαζί με τους λογαριασμούς. Για να γίνει ένα δέντρο χρήματα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσει τη φαντασία σας. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να κάνει ένα φυτό διακοσμημένο με χρήματα και άλλα αξεσουάρ. Γάμος είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις, όπου είναι πιθανό να βρείτε ένα δέντρο χρήματα είτε ως κεντρικό γάμο ή ως δώρο. Όμως, είναι εξίσου καλό για τα ντους μωρών, νυφικό ντους, εγκαίνιας σπιτιού κόμμα, αποφοίτηση ανοιχτό σπίτι, συνταξιοδότηση κόμμα, γενέθλια ορόσημο, επέτειο ορόσημο και μπαρ ή ρόπαλο mitzvah.

Συμβουλές για να βγάλουν ένα δέντρο χρήματα

Ένα δέντρο χρήματα είναι το πιο αξιολάτρευτο τρόπο τα χρήματα δώρο. Πρόκειται για ένα δέντρο ή ένα συμβολικό δέντρο διακοσμημένο με χρήματα και άλλα αξεσουάρ. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να αποφασίσετε, αν θέλετε ένα τεχνητό δέντρο ή ένα πραγματικό. Αν πάτε για την πραγματική, μπορείτε να επιλέξετε είτε ένα φυτό εσωτερικού χώρου ή φυτό εσωτερικού χώρου (το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί), ή ένα υποκατάστημα ενός πραγματικού δέντρου (μπορεί να απορρίπτονται μετά τη χρήση). Στην περίπτωση των τεχνητών δέντρων, μπορείτε να αγοράσετε ένα τεχνητό από την αγορά. Χοντρό μεταλλικά σύρματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν μια δομή, που μοιάζει με ένα κλαδί δέντρου και στη συνέχεια να διακοσμήσετε. Μόλις αποφασίσει το τύπο και το μέγεθος του δέντρου, συλλέγει τα συστατικά, τα οποία μπορεί να ποικίλει με τον τύπο του δέντρου. Φυσικά, το κύριο συστατικό είναι λογαριασμούς των διαφορετικών αξιών. Τα αξεσουάρ διακόσμησης μπορεί να επιλεγεί σύμφωνα με την περίσταση. Ένα δέντρο χρήματα για ένα ντους μωρών μπορεί να είναι διακοσμημένα με κορδέλες, χάντρες, κρύσταλλα, μικροσκοπικά παιχνίδια, μπάλες και κάρτες. Για ένα νυφικό ντους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κορδέλες, σε σχήμα καρδιάς καραμέλες και λουλούδια για διακόσμηση.

Εσωτερική δέντρο χρήματα των φυτών: Αγοράστε ένα ελκυστικό φυτό εσωτερικού χώρου και ένα διακοσμητικό δοχείο εργοστάσιο. Προσθέστε χώμα στο δοχείο και να μετατοπιστεί το φυτό στο δοχείο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βότσαλα ή διακοσμητικές πέτρες για να κρύψουν το έδαφος στην κατσαρόλα. Τώρα, διπλώστε τα νομοσχέδια σε στυλ ακορντεόν (οριζόντια) και δέστε το κέντρο των σημειώσεων με λεπτά σύρματα. Διαδώστε τα άκρα των λογαριασμών, σε έναν ανεμιστήρα-τον ίδιο τρόπο και τα επισυνάπτει στα στελέχη του φυτού με κορδέλες σατέν ή καρφίτσες. Τώρα, στολίζουν το φυτό με άλλα αξεσουάρ. Μπορείτε δέντρο χρήματα είναι έτοιμο.

Φυτό Δέντρο Money Υποκατάστημα: Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να φέρω ένα κλαδί δέντρου, το μέγεθος της επιλογής σας. Κρατήστε το υποκατάστημα σε ένα δοχείο και γεμίστε το με χώμα ή αλλιώς χρησιμοποιήστε ένα παχύ μείγμα γύψου για να γεμίσει το δοχείο. Στην τελευταία περίπτωση, θα πρέπει να καλύψει την οπή στο δοχείο με ταινία. Απόκρυψη του εδάφους ή σοβά με βρύα μετάξι ή γρασίδι. Μόλις το υποκατάστημα έχει τοποθετηθεί στο pot, μπορείτε να διακοσμήσετε με τους λογαριασμούς και άλλες ουσίες. Μπορείτε να καρφιτσώσετε τους λογαριασμούς είτε απευθείας στους μίσχους ή να πάει πάσο τους ελκυστικά και στη συνέχεια να αποδίδουν το δέντρο.

Τεχνητό δέντρο χρήματα των φυτών: Αν έχετε επιλέξει για τεχνητά φυτά, προκειμένου να κάνει ένα δέντρο χρήματα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διακοσμήσετε το δέντρο με τους λογαριασμούς και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Ωστόσο, εάν θέλετε το δέντρο να είναι γλάστρες, να πάρει ένα διακοσμητικό δοχείο και γεμίστε το με μερικές πέτρες και στη συνέχεια θα τοποθετούνται αέρα ξήρανσης πηλό πάνω από τις πέτρες. Αφήστε το να τεθεί για κάποιο χρονικό διάστημα και όταν ο πηλός είναι ξηρό, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διακόσμηση του δέντρου, μαζί με τους λογαριασμούς και τα υλικά της επιλογής σας.

Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα δέντρο χρήματα ως ανά τη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να ψεκάσετε ασημί ή χρυσό χρώμα στους μίσχους ή να προσθέσετε κάποια λάμψη στα φύλλα. Μπορείτε επίσης να κάνετε την όλη δομή δέντρου με καλώδια ή άλλα υλικά και στη συνέχεια να διακοσμήσετε. Αντί για γλάστρες μπορείτε να επιλέξετε για την ξύλινη βάση. Με λίγα λόγια φιγούρα τη δημιουργικότητά σας και να καταλήξουμε με τον καλύτερο και μοναδικό δέντρο χρήματα ως δώρο.

Μοναδικά 50ο δώρα γαμήλιας επετείου
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου
Συνταξιοδότηση Δώρα για τις γυναίκες
Εύκολη Χειροποίητα Δώρα
Ιδέες δώρων γενεθλίων για τη γυναίκα
Δώρο για κάποιον που έχει τα πάντα
Σπιτική ιδέες δώρων για τα 50α γενέθλια
Ρεάλ ιδέες δώρων Estate λήξης
Νεογέννητο μωρό καλάθια δώρων Gourmet
Ρομαντικές ιδέες δώρων για το φίλο
Φτηνά δώρα για τα Χριστούγεννα

Leave a Reply