Ρομαντικές Εκπλήξεις γενεθλίων για τον

Τι σημαίνει ρομαντισμό σημαίνει για εσάς; Για πολλούς, αυτό θα μπορούσε να είναι σε σχήμα καρδιάς μπομπονιέρες, λουλούδια, μια μέρα σε σπα, δείπνο με κεριά, κλπ. Αλλά οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικές οπτικές γωνίες, όταν πρόκειται για ρομαντικές χειρονομίες. Για τις γυναίκες, έχουμε την τάση να αγαπούν κάτι που είναι over-the-top και γεμίζουν με ρομαντισμό. Από την άλλη πλευρά, κάποια παιδιά, αν όχι όλοι, θα ήταν ευτυχής και ικανοποιημένος με ένα ρομαντικό πρωινό, το αγαπημένο τους DVD, βιντεοπαιχνίδια, ή ίσως κάποια μπάσκετ ή μπέιζμπολ εισιτήρια. Ενώ σκεφτόμαστε ρομαντικές εκπλήξεις ότι η ειδική άνθρωπος, είστε το μοναδικό άτομο που ξέρει τι θέλει πραγματικά. Και όσο για τις προτάσεις, είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να σχεδιάσουν ένα ρομαντικό γενέθλια.

Συναρπαστική Ιδέες

Φυσικά, κάθε φορά που θα αποφασίσουμε θέλουμε να κάνουμε κάτι ρομαντικό, έχουμε μείνει με τίποτα, αλλά ίδιες παλιές ιδέες. Υπάρχουν φορές, όταν θέλουμε κάτι νέο, συναρπαστικό, διαφορετικό, ακόμα και μοναδική να πάρω μια ανάσα μακριά του. Και αυτό είναι δυνατόν. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να:

Πικνίκ στην πίσω αυλή
Ενώ είμαστε πολύ απασχολημένοι με την εργασία και άλλες ευθύνες στη ζωή, θα σταματήσουμε να θησαυρός τα μικρότερα πράγματα στη ζωή. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα πικνίκ για τον τύπο σας και να ρυθμίσετε τα πάντα στην πίσω αυλή σας. Πάρτε μια μεγάλη κουβέρτα, τοποθετήστε καλάθι σας επάνω, να κρατήσει ποτήρια κρασί και άλλα σκεύη έτοιμα, και να διακοσμήσετε το κατώφλι είτε με δάδες κεριά tiki, ή φώτα των Χριστουγέννων. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να συνεχίσετε ακόμα και αν πέφτει το σκοτάδι. Κάντε όλα τα αγαπημένα πιάτα του και τροφοδοτούν το ένα το άλλο. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να περάσετε την ημέρα.

Spa στο Σπίτι
Δεν είναι κάθε άνθρωπος επιθυμεί την επίσκεψη σε ένα spa. Αυτός είναι ο λόγος, που μπορεί να μετατρέψει την κρεβατοκάμαρά σας σε ένα. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα τραπέζι μασάζ, να πάρει τα αιθέρια έλαια, χαλαρωτική μουσική κρατήσει βολικό, και να θέσει τη διάθεση στο δωμάτιο. Πάρτε ντυμένος με ένα σέξι στολή (ένα t-shirt και σορτς θα κάνει) και όταν φτάσει, να τον πάρει κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα. Μπορείτε ακόμη και να θέσει ροδοπέταλα από την πόρτα μέχρι το υπνοδωμάτιο. Μόλις στο δωμάτιο, γυρίστε τη μουσική, χαμηλώστε τα φώτα, και να αρχίσει μαγεία σας.

Ρομάντζο η νύχτα μακριά
Τώρα ξέρω ότι είπα να κοιτάξουμε πέρα ​​από το φως των κεριών δείπνα, αλλά αυτό είναι για ζευγάρια που αγαπούν πραγματικά την ιδέα και δεν μπορεί να πάρει αρκετό από αυτό. Περάστε την ξεχωριστή ημέρα του με αυτόν που τελειώνει με ένα όμορφο δείπνο με κεριά. Αυτό θα ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων? Αλλά υπάρχει ένα κομμάτι από ένα στρίψιμο σε αυτό. Μην μαγειρεύετε για αυτόν. Στην πραγματικότητα, τον πάει στο αγαπημένο του εστιατόριο. Μετάβαση στο ζευγάρι εστιατόριο ημέρες πριν από την ημερομηνία και να σχεδιάσουν εκ των προτέρων το σύνολο μενού. Παραγγελία για τη σαμπάνια, να τους ζητήσει να διακοσμήσετε το τραπέζι με το κόκκινο ροδοπέταλα και τοποθετήστε κόκκινα κεριά. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε να παίξουν ένα τραγούδι που εσείς και οι δύο την αγάπη. Από την D-day, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βλέμμα στα μάτια του άλλου και να απολαύσετε το βράδυ.

Μια νύχτα του Πρωτιές
Σε αυτή την ειδική βραδιά, θα τον πάρει κάτω μνήμη λωρίδα. Αυτή η ιδέα θα είναι ένα είδος χάρτη της σχέσης σας. Και γι ‘αυτό, θα χρειαστεί να κάνετε κάποια έρευνα και προγραμματισμό. Πρέπει να σημειώσετε κάτω από τα σημαντικά πρωτιές από τη στιγμή που εσείς οι δύο συναντήθηκαν. Έτσι, αυτό θα είναι – πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι τύποι, που πραγματοποιήθηκε στα χέρια, φίλησε, ημερομηνία, εστιατόριο, αγάπησε, κλπ. Βασικά, κάτι που μπορείτε να σκεφτείτε, ότι οι δύο από σας έχουν κάνει μαζί για πρώτη φορά, μπορεί να συμπεριληφθεί εδώ.

Cliché Ιδέες

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά απλά δεν φαίνεται αρκετά όταν πρόκειται να δείχνει τα συναισθήματά σας για το φίλο ή ο σύζυγός σας. Αν και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, ό, τι θέλω να πω είναι ότι δεν κάνουν ακριβώς αυτό. Λίγο εδώ και λίγο εκεί? Club 2 – 3 ιδέες πάρτι γενεθλίων μαζί και να δούμε τον πάρει πραγματικά έκπληκτος. Τακτοποίηση μικρές εκπλήξεις για τα γενέθλια του θα είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων ποτέ.

Συμπεριλάβετε Φίλοι
Αν και, πολλοί από εσάς μπορεί να θέλουν μόνο φορά μαζί του για τα γενέθλιά του, αλλά την οργάνωση μια ήσυχη, οικεία πάρτι γενεθλίων με άλλους φίλους-ζευγάρι σας ακούγεται δελεαστικό. Ωστόσο, γιατί είναι ένα ρομαντικό δώρο; Επειδή ποτέ δεν θα ξέρετε ότι θα σας καλώντας τους φίλους σας για τα γενέθλιά του και να καθορίσει ένα ζεστό γεύμα. Πάρτε τον μια συλλογή από αγαπημένες ταινίες του ή μουσικά CD του αγαπημένου του συγκροτήματος. Περάστε τη νύχτα χορό, ποτό, γέλιο, και με ένα όμορφο δείπνο.

Κάνετε Ημέρα του
Σήμερα είναι η μέρα του και να τον αφήσει να επιλέξει ό, τι θέλει να κάνει. Αν θέλει να κοιμηθεί στο, ας? Δεν τον ενοχλεί. Θέλει πρωινό στο κρεβάτι, θέλει να τον κάνει μπάνιο, επιθυμεί να έχει δείπνο μαζί σας στο αγαπημένο του εστιατόριο, να περάσουν την ημέρα στο πάρκο ή να παίζει μπέιζμπολ με σας, και στο τέλος, πάμε για μια ταινία και να έχουν μια φανταστική δείπνο, κουνώντας απλώς διατηρούν, χαμόγελο και ας έχουν την ημέρα να κάνει οτιδήποτε θέλει η καρδιά του. Πίστεψέ με κυρίες, αυτό είναι ένα άλλο φοβερό ιδέα γενέθλια. Και αν τον αφήσεις να κάνει ό, τι θέλει όλη τη μέρα, αυτός θα κάνει το ίδιο για σας αργότερα.

Παίξτε παιχνίδια όλη την ημέρα
Τα αγόρια αγαπούν τα παιχνίδια βίντεο. Αυτό είναι ένα γεγονός και ξέρετε ότι έχουν υποφέρει αρκετά με αυτό. Ως μια ρομαντική χειρονομία για να του δείξει πόσο πολύ σας ενδιαφέρει, τον προτείνω αν οι δύο από σας μπορεί να παίξει μερικά από τα αγαπημένα παιχνίδια του βίντεο. Και αν δεν έχει ορισμένα παιχνίδια βίντεο που αγαπά να παίξει, να αγοράσετε και να παίξετε αυτά μαζί. Μπορεί να μην ακούγεται σαν την καλύτερη έκπληξη, αλλά δεν πρόκειται να το αγαπούν. Αυτός θα εκπλαγείτε με σιγουριά και σ ‘αγαπώ ακόμη περισσότερο για την προσπάθεια. Ποιος ξέρει, τόσο του μπορείτε να βρείτε ένα άλλο κοινό και να περάσουν πολλές άλλες ρομαντικές εποχές συμπεριφέρονται σαν παιδιά (από την άποψη του παίζοντας βιντεοπαιχνίδια).

Ένα Σαββατοκύριακο Μαζί
Στην επόμενη ιδέα γενέθλια μας, σας προτείνουμε μόνη στο τελευταίο. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι για τους δύο από σας μόνο. Αφήστε λοιπόν την εργασία και το άγχος σας πίσω για να είναι ένα με το άλλο. Κάντε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη σας ή κάποια άλλη πόλη, και κάνει ό, τι έρχεται στο μυαλό σας. Περάστε τις ημέρες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ή δοκιμάστε να περάσετε τη μέρα σας στην πόλη. Το βράδυ, μπορείτε να πάτε για κολύμπι αργά το βράδυ και στη συνέχεια να πάει για ένα ρομαντικό δείπνο. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είναι μακριά από όλα την κίνηση και τη φασαρία της καθημερινής ζωής, και απλά να διασκεδάσουν για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Δώρο του μια χωρίς άγχος γενέθλια.

Αυτές οι ρομαντικές εκπλήξεις σίγουρα θα εργαστεί για αυτόν. Και μπορώ να το πω αυτό με σιγουριά γιατί ακόμη έχω δοκιμάσει τον εαυτό μου μερικά από αυτά. Παρά το γεγονός ότι έχουμε απαριθμήσει αυτές τις ιδέες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βάλετε το δικό σας περιστροφή τους. Εάν είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από αυτές τις ιδέες, στη συνέχεια, πηγαίνετε δεξιά μπροστά και να δούμε πώς έκπληκτος αυτός θα είναι. Όλα τα καλύτερα!

Best Προσιτό Δώρα για τις γυναίκες
Best 50η δώρα γενεθλίων για τους άνδρες
Εξατομικευμένη Δώρα για Her
Δώρα για Έφηβες
Μοναδικά δώρα για νέες γυναίκες
Ιδέες δώρων συνταξιοδότησης για τις γυναίκες
Long Δώρα απόστασης σχέση
Δώρα γενεθλίων για Boyfriends
Μοναδικά κούπες καφέ
Φτηνές καλάθια δώρων για τους άνδρες
Ασυνήθιστο δώρα για τα 18α γενέθλια

Leave a Reply