Ρομαντικές ιδέες γενεθλίων

Μια γενέθλια είναι η τέλεια ευκαιρία για να δείξει ότι το ειδικό κάποιος στη ζωή σας πόσο νοιάζεστε γι ‘αυτούς. Αν θέλετε να κάνετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό, προσπαθήστε να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Ιδέες για δώρα γενεθλίων δημιουργούν πάντα ιδιαίτερες αναμνήσεις όταν είναι εξατομικευμένη. Σίγουρα, ένα δείπνο υπό το φως κεριών με μουσική είναι ένα κλασικό τρόπο για να εκφράσετε την αγάπη σας, αλλά με το να είναι λίγο πιο δημιουργικοί μπορείτε να τους εκπλήξει και να αγγίξει την καρδιά τους! Δεν χρειάζεται να είναι ένα ακριβό δώρο, μπορεί να είναι κάτι το οποίο μπορεί να είναι συναισθηματικά φορτισμένη, όπως recreating το πρώτο σας ραντεβού, ή μπορεί να είναι κάτι που αυτός ή αυτή πάντα ήθελε να κάνει. Για ρομαντικές γενέθλια, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η διατήρηση το στοιχείο της έκπληξης!

Ιδέες για μια ρομαντική γενέθλια

Τα παρακάτω είναι μερικά από τα κοινά ρομαντικές ιδέες γενεθλίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα γενέθλια εν λόγω ειδικό κάποιος για μια ημέρα για να θυμόμαστε. Με λίγη δημιουργικότητα και πολλή φαντασία, μπορείτε ακόμη και να καταλήξει με τις δικές σας ιδέες για να γίνει μια πραγματικά αξέχαστη γενέθλια.

Beach Picnic: Μια παραλία είναι το ιδανικό μέρος για ένα ρομαντικό σκηνικό. Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα πικνίκ και να εκπλήξει της, ή αν θέλετε να είναι λίγο πιο πολύπλοκο, μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια από έναν φίλο για να ορίσετε ένα τραπέζι στην παραλία, με ένα ειδικά προετοιμασμένο γκουρμέ γεύμα μαζί με το κρασί. Δεν είναι και τόσο δύσκολο και σίγουρα θα είναι ένα χτύπημα. Μπορείτε να τερματίσετε το βράδυ με το αγαπημένο γλυκό της, ενώ βλέποντας το ηλιοβασίλεμα.

Κυνήγι του Θησαυρού: Μια άλλη επιλογή είναι να έχουμε ένα κυνήγι θησαυρού παιχνίδι, όπου το έπαθλο θα είναι … καλά, τι άλλο, μπορείτε φυσικά! Μπορείτε να κρατήσετε την πρώτη νότα κάπου όπου δεν θα το χάσετε και να έχουν ένα μικρό αίνιγμα ή ένδειξη που θα τον πάρει στην επόμενη θέση. Μπορείτε να επιλέξετε σημεία τα οποία είναι σημαντικά για εσάς στη σχέση σας ή να διαθέτουν ειδικές μνήμες. Στο τέλος, η τελευταία θέση είναι όπου πρέπει να είστε παρόντες με ένα τριαντάφυλλο στο ένα χέρι και ένα ποτήρι σαμπάνια στο άλλο. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θα ξεχάσετε.

Road Trip: Μια από τις καλύτερες ρομαντικές ιδέες γενεθλίων για τον σχεδιάζει ένα μίνι οδικό ταξίδι και το χτύπημα του μακριά για το Σαββατοκύριακο! Θα πρέπει να προγραμματίσουν το μέλλον για αυτή την ιδέα για να είναι μια επιτυχία. Ξεκινήστε επιλέγοντας το ιδανικό μέρος, μπορεί να είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, ή ένα γεμάτο δράση θέση όπως το Λας Βέγκας. Υπάρχουν πολλές ιδέες διακοπών για ζευγάρια που μπορείτε να ανατρέξετε για να κάνουν αυτό μια επιτυχία χάρμα. Εξαρτάται από το τι νομίζετε ότι θα απολαύσετε. Βεβαιωθείτε ότι σας πω γραμματέας ή τους συναδέλφους του να καθαρίσει το πρόγραμμά του χωρίς να τον πάρει μια μυρουδιά από αυτό που είχε προγραμματιστεί. Την ημέρα των γενεθλίων του, πες του ότι θα πρέπει να πάει στο αεροδρόμιο για να πάρουν μια φίλη τους. Μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο, μπορείτε να αποκαλύψει «το μυστικό» σε αυτόν. Bon Voyage!

Ρομαντική Ποίηση: Γράφοντας ένα ποίημα είναι ένα από τα πιο ρομαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Ποιος δεν θα ήθελε να ακούσει κάτι γραμμένο ειδικά γι ‘αυτούς; Υπάρχουν πολλά διάσημα ποιήματα σχέση μπορείτε να διαβάσετε για να πάρετε μια ιδέα. Εάν παίζετε ένα μουσικό όργανο, μπορείτε να συνθέσετε ένα τραγούδι και να παρουσιάσει της με ένα CD του τραγουδιού σας, ή ακόμα καλύτερα, μπορείτε να τα έχετε παίξει, ενώ το δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο.

Scrapbooking: Για να κάνετε μια πιο εξατομικευμένη δώρο, scrapbooking είναι μια καλή επιλογή. Κάντε ένα λεύκωμα με φωτογραφίες από το άτομό του και να προσθέσετε τα προσωπικά μηνύματα για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο προσωπικό, συμπεριλαμβάνοντας εικόνες του τόπου που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, ή την πρώτη ημερομηνία σας φωτογραφίες, κλπ. Αυτή η πρόσθετη προσπάθεια σίγουρα θα πρέπει να εκτιμηθεί και να τιμηθεί για τη ζωή.

Κοσμήματα: Αν είστε περισσότερο από το παραδοσιακό είδος και ψάχνουν για ρομαντικά δώρα για να το κάνει να ξεχωρίζει, ένα από τα τέλεια και αειθαλή ρομαντικές ιδέες γενεθλίων για τις γυναίκες είναι το κόσμημα, και μερικές μεγάλες ιδέες αειθαλή γενεθλίων για τους άνδρες είναι ένα ρολόι ή ένα gadget. Για να γίνει λίγο πιο ειδικά, έχουν τους χαραγμένα με ένα ειδικό μήνυμα.

Περιπέτεια Αθλητισμός: Μια άλλη διάσημη ρομαντική ιδέα γενεθλίων για τους συζύγους είναι εάν ξέρετε ότι πάντα ήθελε να κάνει κάποια δραστηριότητα (όπως το bungee jumping ή καταρρίχηση), τότε ποιος καλύτερος τρόπος για να δείξει πόσο πολύ σας ενδιαφέρει από ό, τι με τον προγραμματισμό της δραστηριότητας για αυτόν! Θα είναι ένας μοναδικός τρόπος για τον εορτασμό των γενεθλίων της και θα φέρει σίγουρα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν υπάρχει ποτέ μια έλλειψη των ρομαντικών δραστηριότητες, εφ ‘όσον έχετε φαντασία σας που εργάζονται για σας.

Μια γενέθλια είναι απλά μια δικαιολογία για να σαρώνουν τα ανοιχτά πόδια της ή να τον κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς. Μπορείτε να είστε τόσο δημιουργικός όσο θέλετε, για να επανέλθει με την τέλεια γενέθλια, χρησιμοποιώντας μία ή περισσότερες ιδέες. Μετά από όλα, όπως Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι πολύ σωστά είπε, «Για την αγάπη απλά, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς να δείξει την αγάπη».

Εξατομικευμένη δώρα για το φίλο
Μοναδικά κούπες καφέ
Περαστικά Δώρα
Καλύτερα δώρα Χριστουγέννων για τους άνδρες
Δώρα αποφοίτησης για το φίλο
Κουτιά Αγίου Βαλεντίνου
Μοναδικά δώρα για το φίλο
Ιδέες Δέντρο Money
Ιδέες δώρων Συνταξιοδότηση
Κορυφαία δώρα για τον μπαμπά
Καλή Δώρα γενεθλίων για Boyfriends

Leave a Reply