Ρομαντικές ιδέες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η μέρα που οι άνθρωποι στην αγάπη αφιερώνουν την ημέρα στην άλλη. Κρατώντας τα χέρια, ανταλλάσσοντας δώρα, χαμογελώντας, αγκαλιάζονται και φιλιούνται τα πράγματα θα δείτε ανθρώπους να κάνουν για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν θέλετε να κάνετε το ίδιο πράγμα, έτσι; Το ίδιο ανταλλαγή δώρων, βγείτε έξω για δείπνο, και στη συνέχεια snuggling μαζί? Ό, τι αναμένεται. Ωστόσο, φέτος θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Αλλά, τότε τι μπορείς να κάνεις; Όλα τα πράγματα που αναφέρονται παρακάτω!

6 όμορφες Ρομαντικές ιδέες για να σας βοηθήσει να Γιορτάστε

1. Get Up In Style
Πολύ σπάνια κάνει ένα παντρεμένο ζευγάρι με τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να πάρει επάνω στο ύφος, το οποίο σημαίνει ότι είναι πάντα σπεύδουν να πάρει ταξινομημένο πρωινό, τα παιδιά έτοιμα για το σχολείο γεμάτο, το μεσημεριανό γεύμα, και ετοιμάζεται για τη δουλειά. Στη μέση αυτού του χάους πολύ σπάνια έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ημέρα είναι κρεβάτι, χαλαρώνοντας και να πάρει επάνω στο ύφος. Γιατί να μην κάνει αυτή την ημέρα ειδική, κοσμούν το υπνοδωμάτιο με κεριά, ετοιμάστε μια λαμπρή στυλ γκουρμέ πρωινό και σερβίρεται στο κρεβάτι.

2. No More Κατάστημα Αγοράζεται Candy
Γιατί να εγκατασταθούν για την ίδια παλιά κατάστημα αγόρασε καραμέλα, γιατί να μην κάνει την καραμέλα τον εαυτό σας; Δεν είναι μόνο αυτό το πολύ ρομαντικό, αλλά τόσο πολλή διασκέδαση και το ενδιαφέρον αγάπης σας θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι κάνατε τις σοκολάτες εαυτό σας. Και μπορείτε να είστε τόσο δημιουργικός όσο θέλετε. Μπορείτε να κάνετε ένα τεράστιο σχήμα καρδιάς σοκολάτα, ένα μεγάλο φιλί σοκολάτα ή τρούφα σοκολάτας. Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη και το χέρι σας στο ψήσιμο μια τούρτα και εγγράφως αγάπη γεμάτο το μήνυμά σας σε αυτό με την τήξη.

3. Μασάζ, μασάζ και μασάζ
Περάστε την ημέρα σας στο σπίτι με αυτό που αγαπάτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσει να κάνετε. Γιατί να μην επιδοθούν σε μια εμπειρία spa στο σπίτι; Πάρτε ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο μαζί, σε μια μπανιέρα γεμάτη με τριαντάφυλλα και πολλά φούσκα, όλο αυτό το διάστημα να μιλάμε ο ένας στον άλλο και να πίνετε σαμπάνια και τρώγοντας σοκολάτας που καλύπτονται φράουλες. Τέλος το ένδοξο μπάνιο με ένα χαλαρωτικό μασάζ, να επιλέξουν ένα λάδι που σας αρέσει και να κάνετε μασάζ τις συστροφές έξω από το σώμα του εραστή σας και αντίστροφα.

4 Γεμίστε την οθόνη σας με ερωτευμένους
Αντί να βγείτε έξω, γιατί να μην περάσουν την ημέρα στο σπίτι βλέποντας όλα τα αγαπημένα σας ρομαντικές ταινίες. Απλά κάνει κάποια ποπ κορν (αν είναι δυνατόν σε σχήμα καρδιάς ποπ κορν καραμέλα) και μερικά κοκτέιλ. Ταινίες όπως η Καζαμπλάνκα, 50 πρώτες ημερομηνίες, Pretty Woman και διακοπές στη Ρώμη είναι μερικές μεγάλες επιλογές.

5. Αφεθείτε σε Αφροδισιακά
Έτσι, όλοι γνωρίζουμε ότι οι σοκολάτες και τα στρείδια είναι αφροδισιακά, αλλά τι γίνεται με τα σπαράγγια, τα σύκα ή ακόμη και μέλι. Αυτά τα τρόφιμα θα μπορούσε να σας βάλει σε μια καλή διάθεση που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε αυτές τις γιορτές αγάπης ακόμα καλύτερα.

6 Ρομαντικό Μηνύματα Ολοήμερο
Εάν οι δύο από σας που εργάζονται για αυτήν την ημέρα, και δεν μπορεί να βγει από την εργασία, μπορείτε ακόμα να κρατήσει ζωντανό το ρομαντισμό με την αποστολή κάθε άλλο μηνύματα κειμένου που γεμίζουν με αγάπη εισαγωγικά ή εκφράζοντας την αγάπη σας ο ένας στον άλλο. Μπορείτε να γράψετε ακόμη και μια αγάπη ή ένα σονέτο limerick για την αγάπη σας.

Έχετε 6 ιδέες τώρα, για να γιορτάσουν με μια διαφορά. Ανάλογα με το τι σας αρέσει και στους δύο, μηδέν σε ένα. Αν είναι δυνατόν, είστε ελεύθεροι να δοκιμάσετε όλα αυτά? Μόλις προγραμματίσετε καλά. Ελπίζω αυτή η ημέρα σας φέρνει πιο όμορφες αναμνήσεις, και ατελείωτη αγάπη!

Δώρα γενεθλίων για τους νεαρούς άνδρες
Σπιτική ιδέες δώρων για τους φίλους
Επέτειος Ιδέες για Άνδρες
Ιδέες δώρων για Έφηβες
50ος Δώρα επετείου για Γονείς
Κορυφαία δώρα Χριστούγεννα 2012
Δώρα για Boyfriends
Δώρα για το πρόσωπο που έχει τα πάντα
Δώρα για τη μαμά
Ιδέες δώρων για τους γονείς του φίλου
Φτηνά δώρα για τη μαμά

Leave a Reply